Kjo është lista e të gjitha emoji-ve, duke përfshirë 10 kategori kryesore dhe 110 nën-kategori, me një total prej 3773 emoji. Kjo listë përfshin emoji-të themelore dhe variantet e tyre (emoji me tone të ndryshme lëkure, stile, etj.), kështu që mund të shihni të njëjtat emoji të shfaqen disa herë. Ne kemi gjithashtu një listë të emoji-ve themelore që përjashtojnë variantet e tyre dhe ju mund të klikoni Emoji-t Themelore për t'iu qasur.

😂Buzëqeshje & Emocione168

😄ballë qeshur14

😍të përballet me-dashuri9

😛të përballet me-gjuhë6

🤔fytyrë të dorës së7

🤐sy neutral-skeptik16

😴ballë përgjumur5

🤧ballë sëmurë12

🤠të përballet me-hat3

😎të përballet me-syze3

😞ballë në fjalë26

😠të përballet me-negative8

💩kostume make8

😸cat-face9

🙈monkey-face3

zemra25

💋emocion14

👌Njerëzit & Trupi2260

🖐dorë-gishtat-hapur66

👌dore-gishta-anshëm54

👈dorë-vetme-gisht42

👍dorë-gishtat-mbyllur36

🤝duart62

✍️dorë-prop18

👃pjeset e trupit48

👦person168

🙋njeri-gjest180

👨‍🍳njeri-rol492

🎅njeri-fantazi157

🏃njeri-aktiviteti327

🚴njeri-sport233

🛌njeri-pushimi30

👨‍👩‍👧‍👦familje337

👣njeri-simbol10

🐵Kafshët & Natyra153

🐀kafshëve-gjitar66

🐓kafshëve-zog22

🐸kafshëve-amfib1

🐍kafshëve-zvarranik8

🐟kafshëve-marine12

🐛kafshëve-insekt16

🌹bimore, lule12

🌴bimë-tjetri16

🍓Ushqim & Pije135

🍅ushqim-fruta20

🥬ushqim-vegjetal18

🍕ushqimet e përgatitur34

🍚ushqim-asian17

🦀ushqim-marine5

🍦ushqim-sweet14

pije20

🍴dishware7

🚌Udhëtimi & Vendet218

🌍vend-hartë7

🌋vend-gjeografike9

🏗️Ndërtimi i vend27

vend-fetare6

vend-tjetrin17

transport terren50