Kjo është lista e Emoji-ve Themelore, duke përfshirë 10 kategori kryesore dhe 100 nën-kategori. Emoji-t e listuara këtu janë të gjitha emoji-t që disponohen në tastierën tonë të telefonit ose kompjuterit, 1879 gjithsej. Ne kemi gjithashtu një listë më të plotë të emoji-ve, e cila përfshin jo vetëm këto emoji themelore, por edhe variantet e tyre (emoji me tone të ndryshme lëkure, stile, etj.), dhe mund të klikoni " Të gjitha emoji " për t'iu qasur.

😂Buzëqeshje & Emocione166

😄ballë qeshur14

😍të përballet me-dashuri9

😛të përballet me-gjuhë6

🤔fytyrë të dorës së7

🤐sy neutral-skeptik14

😴ballë përgjumur5

🤧ballë sëmurë12

🤠të përballet me-hat3

😎të përballet me-syze3

😞ballë në fjalë26

😠të përballet me-negative8

💩kostume make8

😸cat-face9

🙈monkey-face3

zemra25

💋emocion14

👌Njerëzit & Trupi363

🖐dorë-gishtat-hapur11

👌dore-gishta-anshëm9

👈dorë-vetme-gisht7

👍dorë-gishtat-mbyllur6

🤝duart7

✍️dorë-prop3

👃pjeset e trupit18

👦person28

🙋njeri-gjest30

👨‍🍳njeri-rol82

🎅njeri-fantazi32

🏃njeri-aktiviteti39

🚴njeri-sport43

🛌njeri-pushimi5

👨‍👩‍👧‍👦familje38

👣njeri-simbol5

🐵Kafshët & Natyra152

🐀kafshëve-gjitar66

🐓kafshëve-zog21

🐸kafshëve-amfib1

🐍kafshëve-zvarranik8

🐟kafshëve-marine12

🐛kafshëve-insekt16

🌹bimore, lule12

🌴bimë-tjetri16

🍓Ushqim & Pije133

🍅ushqim-fruta19

🥬ushqim-vegjetal17

🍕ushqimet e përgatitur34

🍚ushqim-asian17

🦀ushqim-marine5

🍦ushqim-sweet14

pije20

🍴dishware7

🚌Udhëtimi & Vendet218

🌍vend-hartë7

🌋vend-gjeografike9

🏗️Ndërtimi i vend27

vend-fetare6

vend-tjetrin17

transport terren50

🚢transport ujë9

✈️transport ajrit13

🛎️hotel2

kohë31

☂️qielli & moti47

Aktivitetet85

🎈ngjarje21

🏅vlerësuar me medalje6

🏀sport27

🎯lojë24

🎨artet dhe zanatet7

Objektet261

👖veshje47

📢shëndoshë9

🎵muzikë9

🎹instrument muzikor11

📞telefon6

🖱️kompjuter14

💡dritë & video16

📒Libri-paper17

💲para10

✉️postë13

✏️shkrim7

✂️zyrë23

🔏lock6

⛏️mjet25

🔭shkencë7

💊mjekësor7

🚽familje25

🚬tjera-objekt9

🛑Simbole223

🚻transport-shenjë13

⚠️paralajmërim13

↩️shigjetë21

☪️Feja13

zodiak13

⏏️simboli25

♀️gjini3

matematikë6

shenjat e pikësimit7

💲valutë2

☑️tjetri-simbol21

0️⃣keycap13

🅰alphanum39

⚪️gjeometrik34

🏁Flamujt269

🚩flamur8

🇬🇧vend-flag258

🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿nënndarje-flamur3