刘志才 Parham Liu

刘志才 Parham Liu

  • Redaktor kinez dhe persian
  • Operator
  • Kodi Emoji:🥳

Z. Liu u diplomua në gjuhën perse në Kolegjin Jiangxi të Studimeve të Huaja që nga viti 2019.

Ai mori pjesë si praktikant në faqen e internetit të Departamentit të Projektit Emoji si redaktor kinezo-persian në vitin 2021, i angazhuar për lokalizimin e faqes në internet.