Hey👋! Mirësevini në Mbretërinë e Emoji🏰 is Ekziston një BOT BR E RE E RE, që ju pret për të eksploruar😄! [Buzëqeshjet & Emocionet] është kategoria më e përdorur nga të gjitha Emoji-t. Në të vërtetë, Emoji mund të rikthehet tek emoticonët si 【^ _ ^】 ose 【:)】, është një shenjë e veçantë e emocioneve njerëzore. Ne mund të përdorim Emojis për të mbushur tonin me mesazhe elektronike dhe faqe në internet, për t'i bërë njerëzit të ndjehen të afërt dhe t'i bëjnë fjalitë më të gjalla. Na ndiqni për të zbuluar më qesharake Emojis!

Grafik pie i numrit të Emojis të përfshirë në çdo nënkategori në kategorinë Buzëqeshje & Emocione

Grafik pie i numrit të Emojis të përfshirë në çdo nënkategori në kategorinë Buzëqeshje & Emocione Grafik pie i numrit të Emojis të përfshirë në çdo nënkategori në kategorinë Buzëqeshje & Emocione