Ashtu si loja e veshjes, Emojis mund të ndryshojë ngjyrën e lëkurës dhe modelin e flokëve. Aktualisht ka 5 ngjyra të lëkurës dhe 4 modele flokësh, ato janë si përbërës, të kombinuara me Emoji të tjerë për të krijuar një të veçantë. Ejani dhe provoni vetë

Grafik pie i numrit të Emojis të përfshirë në çdo nënkategori në kategorinë Ton i lëkurës dhe stili i flokëve

Grafik pie i numrit të Emojis të përfshirë në çdo nënkategori në kategorinë Ton i lëkurës dhe stili i flokëve Grafik pie i numrit të Emojis të përfshirë në çdo nënkategori në kategorinë Ton i lëkurës dhe stili i flokëve