Mirësevini në mbretërinë e kafshëve të natyrës Emoji! IrdZogj, gjitarë, peshq, bimë ... Këtu konvergojnë më shumë se njëqind lloje të bimëve dhe kafshëve. Kjo kategori është si një kopsht zoologjik ose një kopsht🐼🎋, secili Emoji ka magjepsjen e vet, ju nuk duhet ta humbisni këtë pjesë! Gjithashtu ka disa Emoji që kanë kuptime të veçanta. Na ndiqni për të bërë një turne në kategorinë e kafshëve dhe natyrës🌻

Grafik pie i numrit të Emojis të përfshirë në çdo nënkategori në kategorinë Kafshët & Natyra

Grafik pie i numrit të Emojis të përfshirë në çdo nënkategori në kategorinë Kafshët & Natyra Grafik pie i numrit të Emojis të përfshirë në çdo nënkategori në kategorinë Kafshët & Natyra