funksion Menuja

Kategoritë

lëkurë-ton

hair-style

gjini

Mendim

Version

Hej, ndalo lotimin e gojës🤤, nuk ka asgjë më tërheqëse sesa ushqimi i shijshëm! Ne kemi kuzhina në të gjithë botën --- vakt kinez🥡, kuzhinë japoneze🍣, ushqim të shpejtë🍔, ëmbëlsirë🍰, pije🥤 ...... dhe vazhdoni të azhurnoni. Restoranti Emoji është i hapur 24/7, ju gjithmonë do të gjeni ushqimin tuaj të preferuar në kategorinë ushqim dhe pije🥢!

Grafik pie i numrit të Emojis të përfshirë në çdo nënkategori në kategorinë Ushqim & Pije

Grafik pie i numrit të Emojis të përfshirë në çdo nënkategori në kategorinë Ushqim & Pije | emojiall.com 🦀 ushqim-marine (5) 3.57% 🍴 dishware (9) 6.43% 🍦 ushqim-sweet (14) 10.00% 🍚 ushqim-asian (17) 12.14% 🍄 ushqim-vegjetal (18) 12.86% 🍅 ushqim-fruta (19) 13.57% ☕ pije (24) 17.14% 🍕 ushqimet e përgatitur (34) 24.29% Grafik pie i numrit të Emojis të përfshirë në çdo nënkategori në kategorinë Ushqim & Pije | emojiall.com 🦀 ushqim-marine (5) 3.57% 🍴 dishware (9) 6.43% 🍦 ushqim-sweet (14) 10.00% 🍚 ushqim-asian (17) 12.14% 🍄 ushqim-vegjetal (18) 12.86% 🍅 ushqim-fruta (19) 13.57% ☕ pije (24) 17.14% 🍕 ushqimet e përgatitur (34) 24.29% 🦀 ushqim-marine (5) 3.57%🦀 ushqim-marine (5) 3.57% 🍴 dishware (9) 6.43%🍴 dishware (9) 6.43% 🍦 ushqim-sweet (14) 10.00%🍦 ushqim-sweet (14) 10.00% 🍚 ushqim-asian (17) 12.14%🍚 ushqim-asian (17) 12.14% 🍄 ushqim-vegjetal (18) 12.86%🍄 ushqim-vegjetal (18) 12.86% 🍅 ushqim-fruta (19) 13.57%🍅 ushqim-fruta (19) 13.57% ☕ pije (24) 17.14%☕ pije (24) 17.14% 🍕 ushqimet e përgatitur (34) 24.29%🍕 ushqimet e përgatitur (34) 24.29%