Mirësevini në departamentin e dyqaneve Emoji🏬! Nga pagers-et e 80-ta deri në ditët e sotme smartphone me teknologji të lartë📱, ne kemi të gjitha llojet e mallrave dhe gjithmonë do të gjeni diçka interesante Nëse dëshironi të përshkruani një objekt, por nuk e dini emrin e tij, mund të dërgoni Emoji-t e tij për të kursyer kohën tuaj. Ejani dhe përpiquni t'i kopjoni ato vetë!

Grafik pie i numrit të Emojis të përfshirë në çdo nënkategori në kategorinë Objektet

Grafik pie i numrit të Emojis të përfshirë në çdo nënkategori në kategorinë Objektet Grafik pie i numrit të Emojis të përfshirë në çdo nënkategori në kategorinë Objektet