OA e dini sa vende ka në këtë botë? AnA mund të njihni flamujt e vendeve të tjera? A e dini se cili është kuptimi i modelit në flamurin e vendit tuaj? Kryeni me këto pyetje❓, na ndiqni për të gjetur përgjigje. Shtë një mundësi e shkëlqyer për të marrë njohuri të reja new. (FNëse tregon vetëm 2 shkronja në pajisjet tuaja, kjo do të thotë që sistemi juaj nuk është mbështetës për të treguar flamuj me ngjyra, ju lutemi ndryshoni pajisjet tuaja dhe kontrolloni përsëri.)

🇬🇧Flamur Shteti dhe Rajoni258

Grafik pie i numrit të Emojis të përfshirë në çdo nënkategori në kategorinë Flamuj

Grafik pie i numrit të Emojis të përfshirë në çdo nënkategori në kategorinë Flamuj Grafik pie i numrit të Emojis të përfshirë në çdo nënkategori në kategorinë Flamuj