*️⃣Informacioni i Unicode(Përdorimi i përparuar)

Emoji: *️⃣ Kopje
kuptim: tast: *
Codepoint: U+002A FE0F 20E3 Kopje
Versioni i unikodeve: 3.0 (1999-08)
Versioni Emoji: 3.0 (2016-06-03)
Fusha e tipit: Sekuenca e Emoji Keycap
Statusi i kualifikuar: 🟢 plotësisht kualifikuar
pronë:
Kategoritë: 🛑 Simbole
Nënkategoritë: 0️⃣ keycap
UTF-8: 2AEFB88FE283A3
dhjetor: ALT+42 ALT+65039 ALT+8419
Mendim: Negativ: 0.43% Pozitiv: 2.47% neutral: 97.1% Besimi:0.020±0.0087

👨‍💻Informata Themelore

*️⃣Propozimi

Ky simbol nuk ka gjetur një propozim përkatës të Emoji-t në dokumentet e teknologjisë së Unicode Consortium. Mund të mos jetë një Emoji i kualifikuar, ose mund të jetë një variant dhe një sekuencë e Emoji të kualifikuar.

Si të krijoni Emoji-n tuaj të kërkuar?

Si lind një Emoji i ri? Së pari, përdoruesit paraqesin propozimin e tyre Emoji në Konsorciumin Unicode, dhe së fundmi Konsorciumi Unicode vendos nëse do të miratojë propozimin. Nëse propozimi kalon, Emoji që keni hartuar mund të jetë i disponueshëm në vitin e ardhshëm sa më shpejt të jetë e mundur. Ekziston një proces i plotë dhe standard për dorëzimin e propozimeve Emoji, i cili kërkon që ju të keni durim dhe aftësi të mjaftueshme. Ju mund të përdorni propozimet e mësipërme si shembuj. Referojuni atyre për të bërë propozimin tuaj Emoji. Klikoni këtu në Dorëzimi i Propozimeve të Emoji (Anglisht), në mënyrë që ju dhe Emoji që krijuat të regjistroheni gjithashtu në histori.

Lista e të gjitha propozimeve të tjera Emoji