9︎Informacioni i Unicode(Përdorimi i përparuar)

Emoji: 9︎ (stili i tekstit) Kopje
kuptim: shifra nëntë
Codepoint: U+0039 FE0E Kopje
Versioni i unikodeve: Asnje
Versioni Emoji: Asnje
Fusha e tipit:
pronë:
Sekuencat e Variacionit Emoji: ☑︎ stili i tekstit
Akoma lloj: 9 (0039)
9️ (0039 FE0F stil emoji)
Kategoritë:
Nënkategoritë:
UTF-8: 39EFB88E
dhjetor: ALT+57 ALT+65038

👨‍💻Informata Themelore

9︎Propozimi

Ky simbol nuk ka gjetur një propozim përkatës të Emoji-t në dokumentet e teknologjisë së Unicode Consortium. Mund të mos jetë një Emoji i kualifikuar, ose mund të jetë një variant dhe një sekuencë e Emoji të kualifikuar.

Si të krijoni Emoji-n tuaj të kërkuar?

Si lind një Emoji i ri? Së pari, përdoruesit paraqesin propozimin e tyre Emoji në Konsorciumin Unicode, dhe së fundmi Konsorciumi Unicode vendos nëse do të miratojë propozimin. Nëse propozimi kalon, Emoji që keni hartuar mund të jetë i disponueshëm në vitin e ardhshëm sa më shpejt të jetë e mundur. Ekziston një proces i plotë dhe standard për dorëzimin e propozimeve Emoji, i cili kërkon që ju të keni durim dhe aftësi të mjaftueshme. Ju mund të përdorni propozimet e mësipërme si shembuj. Referojuni atyre për të bërë propozimin tuaj Emoji. Klikoni këtu në Dorëzimi i Propozimeve të Emoji (Anglisht), në mënyrë që ju dhe Emoji që krijuat të regjistroheni gjithashtu në histori.

Lista e të gjitha propozimeve të tjera Emoji