🇨🇳Informacioni i Unicode(Përdorimi i përparuar)

Emoji: 🇨🇳 Kopje
kuptim: flamur: Kinë
Codepoint: U+1F1E8 1F1F3 Kopje
Versioni i unikodeve: Asnje
Versioni Emoji: 1.0 (2015-06-09)
Fusha e tipit: Sekuenca e Flamurit të Emoji RGI
Kod i shkurter: :cn: Kopje
Statusi i kualifikuar: 🟢 plotësisht kualifikuar
Stili i parazgjedhur i Emoji: emoji
Niveli i emoji: nivel 1
Statusi i redaktimit të Emoji: asnjë
Burimet Emoji: j (Japanese carriers)
pronë:
Kategoritë: 🏁 Flamujt
Nënkategoritë: 🇬🇧 vend-flag
UTF-8: F09F87A8F09F87B3
dhjetor: ALT+127464 ALT+127475
Mendim: Negativ: 21.04% Pozitiv: 26.05% neutral: 52.9% Besimi:0.050±0.0124

👨‍💻Informata Themelore

🇨🇳Propozimi (Si lindi Emoji 🇨🇳?)

Emoji 🇨🇳 rrjedh nga propozimi L2/07‑257(2007), L2/09‑026(2009). Më poshtë është përmbajtja e hollësishme e propozimit, duke përfshirë numrin e propozimit, emrin, nga dhe dosjet e hollësishme. Propozimi që përmban 🇨🇳 u miratua nga Konsorciumi Unicode dhe u lëshua si Emoji version 1.0 në 2015-06-09.

Emoji🇨🇳Propozimi 1

Numri i Propozimit: L2/07‑257
Emri i propozimit: Working Draft Proposal for Encoding Emoji Symbols (Associated tables in ZIP file)
Propozimi nga: Kat Momoi, Mark Davis, Markus Scherer
Propozimi viti: 2007
Propozimi Emoji: 753 Emoji: 😃, 😄, 😁, 😆, 😅 tjetër...
Dosja e Propozimit:

Emoji🇨🇳Propozimi 2

Numri i Propozimit: L2/09‑026
Emri i propozimit: Emoji Symbols Proposed for New Encoding
Propozimi nga: Markus Scherer, Mark Davis, Kat Momoi, Darick Tong (Google Inc.), Yasuo Kida, Peter Edberg (Apple Inc.)
Propozimi viti: 2009
Propozimi Emoji: 753 Emoji: 😃, 😄, 😁, 😆, 😅 tjetër...
Dosja e Propozimit:

Si të krijoni Emoji-n tuaj të kërkuar?

Si lind një Emoji i ri? Së pari, përdoruesit paraqesin propozimin e tyre Emoji në Konsorciumin Unicode, dhe së fundmi Konsorciumi Unicode vendos nëse do të miratojë propozimin. Nëse propozimi kalon, Emoji që keni hartuar mund të jetë i disponueshëm në vitin e ardhshëm sa më shpejt të jetë e mundur. Ekziston një proces i plotë dhe standard për dorëzimin e propozimeve Emoji, i cili kërkon që ju të keni durim dhe aftësi të mjaftueshme. Ju mund të përdorni propozimet e mësipërme si shembuj. Referojuni atyre për të bërë propozimin tuaj Emoji. Klikoni këtu në Dorëzimi i Propozimeve të Emoji (Anglisht), në mënyrë që ju dhe Emoji që krijuat të regjistroheni gjithashtu në histori.

Lista e të gjitha propozimeve të tjera Emoji