🇬🇪Informacioni i Unicode(Përdorimi i përparuar)

Emoji: 🇬🇪 Kopje
kuptim: flamur: Gjeorgji
Codepoint: U+1F1EC 1F1EA Kopje
Versioni i unikodeve: Asnje
Versioni Emoji: 1.0 (2015-06-09)
Fusha e tipit: Sekuenca e Flamurit të Emoji RGI
Statusi i kualifikuar: 🟢 plotësisht kualifikuar
Stili i parazgjedhur i Emoji: emoji
Niveli i emoji: nivel 2
Statusi i redaktimit të Emoji: asnjë
Burimet Emoji: x (Other)
pronë:
Kategoritë: 🏁 Flamujt
Nënkategoritë: 🇬🇧 vend-flag
UTF-8: F09F87ACF09F87AA
dhjetor: ALT+127468 ALT+127466
Mendim: Negativ: 1.37% Pozitiv: 51.79% neutral: 46.84% Besimi:0.504±0.0569

👨‍💻Informata Themelore

🇬🇪Propozimi (Si lindi Emoji 🇬🇪?)

Emoji 🇬🇪 rrjedh nga propozimi L2/09‑379(2009). Më poshtë është përmbajtja e hollësishme e propozimit, duke përfshirë numrin e propozimit, emrin, nga dhe dosjet e hollësishme. Propozimi që përmban 🇬🇪 u miratua nga Konsorciumi Unicode dhe u lëshua si Emoji version 1.0 në 2015-06-09.

Emoji🇬🇪Propozimi 1

Numri i Propozimit: L2/09‑379
Emri i propozimit: Proposal to encode Regional Indicator Symbols
Propozimi nga: Michael Everson, Ken Whistler
Propozimi viti: 2009
Propozimi Emoji: 248 Emoji: 🇦🇨, 🇦🇩, 🇦🇪, 🇦🇫, 🇦🇬 tjetër...
Dosja e Propozimit:

Si të krijoni Emoji-n tuaj të kërkuar?

Si lind një Emoji i ri? Së pari, përdoruesit paraqesin propozimin e tyre Emoji në Konsorciumin Unicode, dhe së fundmi Konsorciumi Unicode vendos nëse do të miratojë propozimin. Nëse propozimi kalon, Emoji që keni hartuar mund të jetë i disponueshëm në vitin e ardhshëm sa më shpejt të jetë e mundur. Ekziston një proces i plotë dhe standard për dorëzimin e propozimeve Emoji, i cili kërkon që ju të keni durim dhe aftësi të mjaftueshme. Ju mund të përdorni propozimet e mësipërme si shembuj. Referojuni atyre për të bërë propozimin tuaj Emoji. Klikoni këtu në Dorëzimi i Propozimeve të Emoji (Anglisht), në mënyrë që ju dhe Emoji që krijuat të regjistroheni gjithashtu në histori.

Lista e të gjitha propozimeve të tjera Emoji