funksion Menuja

Kategoritë

lëkurë-ton

hair-style

gjini

Mendim

Version

📰Unicode informacion(Përdorimi i përparuar)

Emoji: 🍺
kuptim: krikëll birre
Codepoint: U+1F37A
Versioni i unikodeve: 6.0 (2010-10-11)
Versioni Emoji: 1.0 (2015-06-09)
Fusha e tipit: Emoji themelor
Kod i shkurter: :beer:
Statusi i kualifikuar: 🟢 plotësisht kualifikuar
Stili i parazgjedhur i Emoji: emoji
Niveli i emoji: nivel 1
Statusi i redaktimit të Emoji: asnjë
Burimet Emoji: j (Japanese carriers)
pronë:
Kategoritë: 🍓 Ushqim & Pije
Nënkategoritë: ☕ pije
UTF-8: F09F8DBA
dhjetor: ALT+127866
Blloku i Unikodit: 🌂 Simbole dhe Piktografi të Ndryshme
Nënkreu i Unicode: 🍺 Simbolet e pijeve
Mendim: Negativ: 6.70% neutral: 37.30% Pozitiv: 56.00% Score: 0.493±0.11

👨‍💻Informata Themelore

🙋Propozimi (Si lindi Emoji 🍺?)

Emoji 🍺 rrjedh nga propozimi L2/07‑257(2007), L2/09‑026(2009). Më poshtë është përmbajtja e hollësishme e propozimit, duke përfshirë numrin e propozimit, emrin, nga dhe dosjet e hollësishme. Propozimi që përmban 🍺 u miratua nga Konsorciumi Unicode dhe u lëshua si Emoji version 1.0 në 2015-06-09.

Emoji🍺Propozimi 1

Numri i Propozimit: L2/07‑257
Emri i propozimit: Working Draft Proposal for Encoding Emoji Symbols (Associated tables in ZIP file)
Propozimi nga: Kat Momoi, Mark Davis, Markus Scherer
Propozimi Year: 2007
Propozimi Emoji: 753 Emoji: 😃, 😄, 😁, 😆, 😅 tjetër...
Dosja e Propozimit:

Emoji🍺Propozimi 2

Numri i Propozimit: L2/09‑026
Emri i propozimit: Emoji Symbols Proposed for New Encoding
Propozimi nga: Markus Scherer, Mark Davis, Kat Momoi, Darick Tong (Google Inc.), Yasuo Kida, Peter Edberg (Apple Inc.)
Propozimi Year: 2009
Propozimi Emoji: 753 Emoji: 😃, 😄, 😁, 😆, 😅 tjetër...
Dosja e Propozimit:

Si të krijoni Emoji-n tuaj të kërkuar?

Si lind një Emoji i ri? Së pari, përdoruesit paraqesin propozimin e tyre Emoji në Konsorciumin Unicode, dhe së fundmi Konsorciumi Unicode vendos nëse do të miratojë propozimin. Nëse propozimi kalon, Emoji që keni hartuar mund të jetë i disponueshëm në vitin e ardhshëm sa më shpejt të jetë e mundur. Ekziston një proces i plotë dhe standard për dorëzimin e propozimeve Emoji, i cili kërkon që ju të keni durim dhe aftësi të mjaftueshme. Ju mund të përdorni propozimet e mësipërme si shembuj. Referojuni atyre për të bërë propozimin tuaj Emoji. Klikoni këtu në Dorëzimi i Propozimeve të Emoji (Anglisht), në mënyrë që ju dhe Emoji që krijuat të regjistroheni gjithashtu në histori.

Lista e të gjitha propozimeve të tjera Emoji