🍽Informacioni i Unicode(Përdorimi i përparuar)

Emoji: 🍽 Kopje
kuptim: pirun dhe thikë me pjatë
Codepoint: U+1F37D Kopje
Versioni i unikodeve: 7.0 (2014-06-16)
Versioni Emoji: Asnje
Fusha e tipit:
Unicode emër: FORK AND KNIFE WITH PLATE
Statusi i kualifikuar: 🟣 i pakualifikuar (Shiko gjithashtu 🟢 plotësisht kualifikuar Emoji: 🍽️ - 1F37D FE0F)
Stili i parazgjedhur i Emoji: teksti
Niveli i emoji: nivel 2
Statusi i redaktimit të Emoji: asnjë
Burimet Emoji: w (Wingdings & Webdings)
pronë:
Sekuencat e Variacionit Emoji: ✔ bazë
Akoma lloj: 🍽︎ (1F37D FE0E stili i tekstit)
🍽️ (1F37D FE0F stil emoji)
Kategoritë: 🍓 Ushqim & Pije
Nënkategoritë: 🍴 dishware
UTF-8: F09F8DBD
dhjetor: ALT+127869
Blloku i Unikodit: 🌂 Simbole dhe Piktografi të Ndryshme
Nënkreu i Unicode: 🍽 Simboli i akomodimit
Mendim: Negativ: 5.94% Pozitiv: 30.48% neutral: 63.59% Besimi:0.245±0.0188

👨‍💻Informata Themelore

🍽Propozimi (Si lindi Emoji 🍽?)

Emoji 🍽 rrjedh nga propozimi L2/11‑052(2011). Më poshtë është përmbajtja e hollësishme e propozimit, duke përfshirë numrin e propozimit, emrin, nga dhe dosjet e hollësishme. Propozimi që përmban 🍽 u miratua nga Konsorciumi Unicode dhe u lëshua si Emoji version në .

Emoji🍽Propozimi 1

Numri i Propozimit: L2/11‑052
Emri i propozimit: Wingdings and Webdings symbols - Preliminary study (revised)
Propozimi nga: Michel Suignard
Propozimi viti: 2011
Propozimi Emoji: 132 Emoji: 😐, ☹️, 🕳️, 🗨️, 🗯️ tjetër...
Dosja e Propozimit:

Si të krijoni Emoji-n tuaj të kërkuar?

Si lind një Emoji i ri? Së pari, përdoruesit paraqesin propozimin e tyre Emoji në Konsorciumin Unicode, dhe së fundmi Konsorciumi Unicode vendos nëse do të miratojë propozimin. Nëse propozimi kalon, Emoji që keni hartuar mund të jetë i disponueshëm në vitin e ardhshëm sa më shpejt të jetë e mundur. Ekziston një proces i plotë dhe standard për dorëzimin e propozimeve Emoji, i cili kërkon që ju të keni durim dhe aftësi të mjaftueshme. Ju mund të përdorni propozimet e mësipërme si shembuj. Referojuni atyre për të bërë propozimin tuaj Emoji. Klikoni këtu në Dorëzimi i Propozimeve të Emoji (Anglisht), në mënyrë që ju dhe Emoji që krijuat të regjistroheni gjithashtu në histori.

Lista e të gjitha propozimeve të tjera Emoji