🤏🏼Informacioni i Unicode(Përdorimi i përparuar)

Emoji: 🤏🏼 Kopje
kuptim: dorështrënguar: nuancë lëkure gjysmë e çelët
Codepoint: U+1F90F 1F3FC Kopje
Versioni i unikodeve: Asnje
Versioni Emoji: 12.0 (2019-03-05) I ri
Fusha e tipit: Sekuenca e modifikuesve të Emoji RGI
Statusi i kualifikuar: 🟢 plotësisht kualifikuar
pronë:
Kategoritë: 👌 Njerëzit & Trupi
Nënkategoritë: 👌 dore-gishta-anshëm
UTF-8: F09FA48FF09F8FBC
dhjetor: ALT+129295 ALT+127996
Mendim: Negativ: 5.72% Pozitiv: 79.1% neutral: 15.18% Besimi:0.734±0.0329

👨‍💻Informata Themelore

🤏🏼Propozimi (Si lindi Emoji 🤏🏼?)

Emoji 🤏🏼 rrjedh nga propozimi L2/14‑173(2014), L2/18‑139(2018). Më poshtë është përmbajtja e hollësishme e propozimit, duke përfshirë numrin e propozimit, emrin, nga dhe dosjet e hollësishme. Propozimi që përmban 🤏🏼 u miratua nga Konsorciumi Unicode dhe u lëshua si Emoji version 12.0 në 2019-03-05.

Emoji🤏🏼Propozimi 1

Numri i Propozimit: L2/14‑173
Emri i propozimit: Variation selectors for Emoji skin tone (revised)
Propozimi nga: Peter Edberg, Mark Davis
Propozimi viti: 2014
Propozimi Emoji: 215 Emoji: 👋🏿, 🖐🏿, ✋🏿, 👌🏿, 🤏🏿 tjetër...
Dosja e Propozimit:

Emoji🤏🏼Propozimi 2

Numri i Propozimit: L2/18‑139
Emri i propozimit: Proposal For New Emoji: Pinch
Propozimi nga: Jenny Kortina, Christopher Beamont
Propozimi viti: 2018
Propozimi Emoji: 2 Emoji: 🤏, 🤏🏿
Dosja e Propozimit:

Si të krijoni Emoji-n tuaj të kërkuar?

Si lind një Emoji i ri? Së pari, përdoruesit paraqesin propozimin e tyre Emoji në Konsorciumin Unicode, dhe së fundmi Konsorciumi Unicode vendos nëse do të miratojë propozimin. Nëse propozimi kalon, Emoji që keni hartuar mund të jetë i disponueshëm në vitin e ardhshëm sa më shpejt të jetë e mundur. Ekziston një proces i plotë dhe standard për dorëzimin e propozimeve Emoji, i cili kërkon që ju të keni durim dhe aftësi të mjaftueshme. Ju mund të përdorni propozimet e mësipërme si shembuj. Referojuni atyre për të bërë propozimin tuaj Emoji. Klikoni këtu në Dorëzimi i Propozimeve të Emoji (Anglisht), në mënyrë që ju dhe Emoji që krijuat të regjistroheni gjithashtu në histori.

Lista e të gjitha propozimeve të tjera Emoji