🥱Informacioni i Unicode(Përdorimi i përparuar)

Emoji: 🥱 Kopje
kuptim: fytyrë e mërzitur
Codepoint: U+1F971 Kopje
Versioni i unikodeve: 12.0 (2019-03-05) I ri
Versioni Emoji: 12.0 (2019-03-05) I ri
Fusha e tipit: Emoji themelor
Statusi i kualifikuar: 🟢 plotësisht kualifikuar
pronë:
Kategoritë: 😂 Buzëqeshje & Emocione
Nënkategoritë: 😞 ballë në fjalë
UTF-8: F09FA5B1
dhjetor: ALT+129393
Blloku i Unikodit: 🤍 Simbolet dhe Piktografët Shtesë
Nënkreu i Unicode: 🥰 Fytyrat
Mendim: Negativ: 31.22% Pozitiv: 29.83% neutral: 38.95% Besimi:-0.014±0.0059

👨‍💻Informata Themelore

🥱Propozimi (Si lindi Emoji 🥱?)

Emoji 🥱 rrjedh nga propozimi L2/17‑432(2017). Më poshtë është përmbajtja e hollësishme e propozimit, duke përfshirë numrin e propozimit, emrin, nga dhe dosjet e hollësishme. Propozimi që përmban 🥱 u miratua nga Konsorciumi Unicode dhe u lëshua si Emoji version 12.0 në 2019-03-05.

Emoji🥱Propozimi 1

Numri i Propozimit: L2/17‑432
Emri i propozimit: Proposal for YAWNING FACE Emoji
Propozimi nga: Jay Peters
Propozimi viti: 2017
Propozimi Emoji: 1 Emoji: 🥱
Dosja e Propozimit:

Si të krijoni Emoji-n tuaj të kërkuar?

Si lind një Emoji i ri? Së pari, përdoruesit paraqesin propozimin e tyre Emoji në Konsorciumin Unicode, dhe së fundmi Konsorciumi Unicode vendos nëse do të miratojë propozimin. Nëse propozimi kalon, Emoji që keni hartuar mund të jetë i disponueshëm në vitin e ardhshëm sa më shpejt të jetë e mundur. Ekziston një proces i plotë dhe standard për dorëzimin e propozimeve Emoji, i cili kërkon që ju të keni durim dhe aftësi të mjaftueshme. Ju mund të përdorni propozimet e mësipërme si shembuj. Referojuni atyre për të bërë propozimin tuaj Emoji. Klikoni këtu në Dorëzimi i Propozimeve të Emoji (Anglisht), në mënyrë që ju dhe Emoji që krijuat të regjistroheni gjithashtu në histori.

Lista e të gjitha propozimeve të tjera Emoji