🧨Informacioni i Unicode(Përdorimi i përparuar)

Emoji: 🧨 Kopje
kuptim: fishekzjarr
Codepoint: U+1F9E8 Kopje
Versioni i unikodeve: 11.0 (2018-05-21)
Versioni Emoji: 11.0 (2018-05-21)
Fusha e tipit: Emoji themelor
Statusi i kualifikuar: 🟢 plotësisht kualifikuar
pronë:
Kategoritë: ⚽ Aktivitetet
Nënkategoritë: 🎈 ngjarje
UTF-8: F09FA7A8
dhjetor: ALT+129512
Blloku i Unikodit: 🤍 Simbolet dhe Piktografët Shtesë
Nënkreu i Unicode: 🧧 Aktivitetet
Mendim: Negativ: 3.62% Pozitiv: 48.7% neutral: 47.68% Besimi:0.451±0.0098

👨‍💻Informata Themelore

🧨Propozimi (Si lindi Emoji 🧨?)

Emoji 🧨 rrjedh nga propozimi L2/17‑025(2017). Më poshtë është përmbajtja e hollësishme e propozimit, duke përfshirë numrin e propozimit, emrin, nga dhe dosjet e hollësishme. Propozimi që përmban 🧨 u miratua nga Konsorciumi Unicode dhe u lëshua si Emoji version 11.0 në 2018-05-21.

Emoji🧨Propozimi 1

Numri i Propozimit: L2/17‑025
Emri i propozimit: Firecracker Emoji (revised)
Propozimi nga: Jennifer 8. Lee, et al
Propozimi viti: 2017
Propozimi Emoji: 1 Emoji: 🧨
Dosja e Propozimit:

Si të krijoni Emoji-n tuaj të kërkuar?

Si lind një Emoji i ri? Së pari, përdoruesit paraqesin propozimin e tyre Emoji në Konsorciumin Unicode, dhe së fundmi Konsorciumi Unicode vendos nëse do të miratojë propozimin. Nëse propozimi kalon, Emoji që keni hartuar mund të jetë i disponueshëm në vitin e ardhshëm sa më shpejt të jetë e mundur. Ekziston një proces i plotë dhe standard për dorëzimin e propozimeve Emoji, i cili kërkon që ju të keni durim dhe aftësi të mjaftueshme. Ju mund të përdorni propozimet e mësipërme si shembuj. Referojuni atyre për të bërë propozimin tuaj Emoji. Klikoni këtu në Dorëzimi i Propozimeve të Emoji (Anglisht), në mënyrë që ju dhe Emoji që krijuat të regjistroheni gjithashtu në histori.

Lista e të gjitha propozimeve të tjera Emoji