🧩Informacioni i Unicode(Përdorimi i përparuar)

Emoji: 🧩 Kopje
kuptim: lojë me bashkim pjesësh figure
Codepoint: U+1F9E9 Kopje
Versioni i unikodeve: 11.0 (2018-05-21)
Versioni Emoji: 11.0 (2018-05-21)
Fusha e tipit: Emoji themelor
Unicode emër: JIGSAW PUZZLE PIECE
Statusi i kualifikuar: 🟢 plotësisht kualifikuar
pronë:
Kategoritë: ⚽ Aktivitetet
Nënkategoritë: 🎯 lojë
UTF-8: F09FA7A9
dhjetor: ALT+129513
Blloku i Unikodit: 🤍 Simbolet dhe Piktografët Shtesë
Nënkreu i Unicode: 🧧 Aktivitetet
Mendim: Negativ: 2.43% Pozitiv: 29.03% neutral: 68.54% Besimi:0.266±0.0215

👨‍💻Informata Themelore

🧩Propozimi (Si lindi Emoji 🧩?)

Emoji 🧩 rrjedh nga propozimi L2/17‑198(2017). Më poshtë është përmbajtja e hollësishme e propozimit, duke përfshirë numrin e propozimit, emrin, nga dhe dosjet e hollësishme. Propozimi që përmban 🧩 u miratua nga Konsorciumi Unicode dhe u lëshua si Emoji version 11.0 në 2018-05-21.

Emoji🧩Propozimi 1

Numri i Propozimit: L2/17‑198
Emri i propozimit: Emoji Submission: JIGSAW PUZZLE PIECE
Propozimi nga: Marius Spix
Propozimi viti: 2017
Propozimi Emoji: 1 Emoji: 🧩
Dosja e Propozimit:

Si të krijoni Emoji-n tuaj të kërkuar?

Si lind një Emoji i ri? Së pari, përdoruesit paraqesin propozimin e tyre Emoji në Konsorciumin Unicode, dhe së fundmi Konsorciumi Unicode vendos nëse do të miratojë propozimin. Nëse propozimi kalon, Emoji që keni hartuar mund të jetë i disponueshëm në vitin e ardhshëm sa më shpejt të jetë e mundur. Ekziston një proces i plotë dhe standard për dorëzimin e propozimeve Emoji, i cili kërkon që ju të keni durim dhe aftësi të mjaftueshme. Ju mund të përdorni propozimet e mësipërme si shembuj. Referojuni atyre për të bërë propozimin tuaj Emoji. Klikoni këtu në Dorëzimi i Propozimeve të Emoji (Anglisht), në mënyrë që ju dhe Emoji që krijuat të regjistroheni gjithashtu në histori.

Lista e të gjitha propozimeve të tjera Emoji