🔎
Modaliteti i ekranit
 • 🖼Ekrani i figurës
 • 😃Ekrani Lokal
 • Kur zgjidhni "Image Display", kjo mund të bëjë që ato emoji që nuk mund të shfaqen normalisht në pajisjen tuaj të shfaqen në formën e fotografive.

😂Buzëqeshje & Emocioneemoji Kopje

 • 😀

  fytyrë e zgërdheshur

 • 😃

  fytyrë e qeshur me gojën e hapur

 • 😄

  fytyrë me gojë të hapur dhe sy të qeshur

 • 😁

  fytyrë e zgërdheshur me sy të qeshur

 • 😆

  fytyrë e qeshur me sy të mbyllur fort

 • 😅

  fytyrë e qeshur me djersë të ftohta

 • 🤣

  rrokullisje në dysheme nga e qeshura

 • 😂

  fytyrë me lot gëzimi

 • 🙂

  fytyrë pak e qeshur

 • 🙃

  fytyrë përmbys

 • 🫠

  fytyrë që shkrin

 • 😉

  fytyrë që shkel syrin

 • 😊

  fytyrë e qeshur me sy të qeshur

 • 😇

  fytyrë e qeshur me aureolë

 • 😕

  fytyrë e hutuar

 • 🫤

  fytyrë me gojë diagonale

 • 😟

  fytyrë e shqetësuar

 • 🙁

  fytyrë pak e vrenjtur

 • fytyrë e vrenjtur

 • 😮

  fytyrë me gojën e hapur

 • 😯

  fytyrë e heshtur

 • 😲

  fytyrë e çuditur

 • 😳

  fytyrë e skuqur

 • 🥺

  fytyrë qaramane

 • 🥹

  fytyrë që mezi mban lotët

 • 😦

  fytyrë e vrenjtur me gojë të hapur

 • 😧

  fytyrë në ankth

 • 😨

  fytyrë e frikësuar

 • 😰

  fytyrë me gojën e hapur dhe djersë të ftohta

 • 😥

  fytyrë e zhgënjyer por e lehtësuar

 • 😢

  fytyrë që qan

 • 😭

  fytyrë që qan me zë

 • 😱

  fytyrë duke ulëritur nga frika

 • 😖

  fytyrë e turbulluar

 • 😣

  fytyrë këmbëngulëse

 • 😞

  fytyrë e zhgënjyer

 • 😓

  fytyrë me djersë të ftohta

 • 😩

  fytyrë e rraskapitur

 • 😫

  fytyrë e lodhur

 • 🥱

  fytyrë e mërzitur

 • 😤

  fytyrë me tym nga hunda

 • 😡

  fytyrë me buzë të varura

 • 😠

  fytyrë e zemëruar

 • 🤬

  fytyrë me simbole në gojë

 • 😈

  fytyrë e qeshur me brirë

 • 👿

  djall

 • 💀

  kafkë

 • kafkë me kocka të kryqëzuara

 • 💩

  kakë

 • 🤡

  fytyrë gaztori

 • 👹

  ogër

 • 👺

  goblin

 • 👻

  fantazmë

 • 👽

  alien

 • 👾

  përbindësh alien

 • 🤖

  fytyrë roboti

 • 😺

  fytyrë maceje e qeshur me gojën e hapur

 • 😸

  fytyrë maceje me sy të qeshur

 • 😹

  fytyrë maceje me lot gëzimi

 • 😻

  fytyrë maceje me sy në formë zemre

 • 😼

  fytyrë maceje me buzëqeshje të sforcuar

 • 😽

  fytyrë maceje që puth me sy të mbyllur

 • 🙀

  fytyrë maceje e rraskapitur

 • 😿

  fytyrë maceje që qan

 • 😾

  fytyrë maceje me buzë të varura

 • 🙈

  mos shiko gjëra të këqija

 • 🙉

  mos dëgjo fjalët e këqija

 • 🙊

  mos fol gjëra të këqija

 • 💌

  letër dashurie

 • 💘

  zemër me shigjetë

 • 💝

  zemër me fjongo

 • 💖

  zemër që shkëlqen

 • 💗

  zemër që rritet

 • 💓

  zemër që rreh

 • 💞

  zemra që rrotullohen

 • 💕

  dy zemra

 • 💟

  dekorim me zemër

 • zbukurim i trashë me pikëçuditje me zemër

 • 💔

  zemër e thyer

 • ❤️‍🔥

  zemër në flakë

 • ❤️‍🩹

  zemër në shërim

 • zemër e kuqe

 • 🩷

  zemër ngjyrë rozë

 • 🧡

  zemër ngjyrë portokalli

 • 💛

  zemër e verdhë

 • 💚

  zemër jeshile

 • 💙

  zemër blu

 • 🩵

  zemër ngjyrë blu e çelët

 • 💜

  zemër ngjyrë vjollcë

 • 🤎

  zemër në ngjyrë kafe

 • 🖤

  zemër e zezë

 • 🩶

  zemër ngjyrë gri

 • 🤍

  zemër e bardhë

 • 💋

  shenja e puthjes

 • 💯

  njëqind pikë

 • 💢

  simboli i zemërimit

 • 💥

  përplasje

 • 💫

  i trullosur

 • 💦

  pika djerse

 • 💨

  i vrullshëm

 • 🕳

  vrimë

 • 💬

  flluskë e të folurit

 • 👁️‍🗨️

  sy në flluskën e të folurit

 • 🗨

  flluskë e të folurit majtas

 • 🗯

  flluskë zemërimi djathtas

 • 💭

  flluskë mendimi

 • 💤

  zzz

 • 🥰

  fytyrë e qeshur me 3 zemra

 • 😍

  fytyrë e qeshur me sytë në formë zemre

 • 🤩

  fytyrë e magjepsur

 • 😘

  fytyrë që jep një puthje

 • 😗

  fytyrë që puth

 • fytyrë e qeshur

 • 😚

  fytyrë që puth me sytë e mbyllur

 • 😙

  fytyrë që puth me sy të qeshur

 • 🥲

  fytyrë e qeshur me lot

 • 😋

  fytyrë duke shijuar ushqime të shijshme

 • 😛

  fytyrë me gjuhën jashtë

 • 😜

  fytyrë me gjuhën jashtë dhe syrin e shkelur

 • 🤪

  fytyrë e "çmendur"

 • 😝

  fytyrë me gjuhën jashtë dhe sytë të mbyllur

 • 🤑

  fytyrë me gjuhë si para

 • 🤗

  fytyrë që përqafon

 • 🤭

  fytyrë me dorën mbi gojë

 • 🫢

  fytyrë me sy të hapur dhe dorën mbi gojë

 • 🫣

  fytyrë me sy përgjues

 • 🤫

  fytyrë që bën "shtttt!"

 • 🤔

  fytyrë që mendohet

 • 🫡

  fytyrë përshëndetëse

 • 🤐

  fytyrë me gojën e kyçur

 • 🤨

  fytyrë me vetull të ngritur

 • 😐

  fytyrë neutrale

 • 😑

  fytyrë pa shprehje

 • 😶

  fytyrë pa gojë

 • 🫥

  fytyrë me vijë të pikëzuar

 • 😶‍🌫️

  fytyrë në re

 • 😏

  fytyrë e vetëkënaqur

 • 😒

  fytyrë e pakënaqur

 • 🙄

  fytyrë me sytë që rrotullohen

 • 😬

  fytyrë e ngërdheshur

 • 😮‍💨

  fytyrë me shfryrje

 • 🤥

  fytyrë mashtrimi

 • 🫨

  dridhje e fytyrës

 • 😌

  fytyrë e lehtësuar

 • 😔

  fytyrë e menduar

 • 😪

  fytyrë e përgjumur

 • 🤤

  fytyrë jargëse

 • 😴

  fytyrë në gjumë

 • 😷

  fytyrë me maskë mjekësore

 • 🤒

  fytyrë me termometër

 • 🤕

  fytyrë me fashë në kokë

 • 🤢

  fytyrë neverie

 • 🤮

  fytyrë që vjell

 • 🤧

  fytyrë me teshtitje

 • 🥵

  fytyrëkuq

 • 🥶

  fytyrë e ngrirë

 • 🥴

  fytyrë e mjegulluar

 • 😵

  fytyrë e trullosur

 • 😵‍💫

  fytyrë me sy spiralë

 • 🤯

  kokë që shpërthen

 • 🤠

  fytyrë me kapele lopari

 • 🥳

  fytyrë festive

 • 🥸

  fytyrë e maskuar

 • 😎

  fytyrë e qeshur me syze dielli

 • 🤓

  fytyrë peshkopi

 • 🧐

  fytyrë me monokël

👌Njerëzit & Trupiemoji Kopje

 • 👋

  dorë që tundet

 • 🤚

  dorë e ngritur nga ana e kurrizit

 • 🖐

  dorë e ngritur me gishtat të hapur

 • dorë e ngritur

 • 🖖

  përshëndetja e vulkanit

 • 🫱

  dorë djathtas

 • 🫲

  dorë majtas

 • 🫳

  dorë me pëllëmbë poshtë

 • 🫴

  dorë me pëllëmbë lart

 • 🫷

  dorë që shtyn majtas

 • 🫸

  dorë që shtyn djathtas

 • 🧑‍⚕️

  person punonjës shëndetësor

 • 👨‍⚕️

  punonjës shëndetësor

 • 👩‍⚕️

  punonjëse shëndetësor

 • 🧑‍🎓

  person student

 • 👨‍🎓

  student

 • 👩‍🎓

  studente

 • 🧑‍🏫

  person mësues

 • 👨‍🏫

  mësues

 • 👩‍🏫

  mësuese

 • 🧑‍⚖️

  person gjykatës

 • 👨‍⚖️

  gjykatës

 • 👩‍⚖️

  gjykatëse

 • 🧑‍🌾

  person bujk

 • 👨‍🌾

  bujk

 • 👩‍🌾

  bujkeshë

 • 🧑‍🍳

  person kuzhinier

 • 👨‍🍳

  kuzhinier

 • 👩‍🍳

  kuzhiniere

 • 🧑‍🔧

  person mekanik

 • 👨‍🔧

  mekanik

 • 👩‍🔧

  mekanike

 • 🧑‍🏭

  person punëtor fabrike

 • 👨‍🏭

  punëtor fabrike

 • 👩‍🏭

  punëtore fabrike

 • 🧑‍💼

  person punonjës zyre

 • 👨‍💼

  punonjës zyre

 • 👩‍💼

  punonjëse zyre

 • 🧑‍🔬

  person shkencëtar

 • 👨‍🔬

  shkencëtar

 • 👩‍🔬

  shkencëtare

 • 🧑‍💻

  person teknolog

 • 👨‍💻

  teknolog

 • 👩‍💻

  teknologe

 • 🧑‍🎤

  person këngëtar

 • 👨‍🎤

  këngëtar

 • 👩‍🎤

  këngëtare

 • 🧑‍🎨

  person artist

 • 👨‍🎨

  artist

 • 👩‍🎨

  artiste

 • 🧑‍✈️

  person pilot

 • 👨‍✈️

  pilot

 • 👩‍✈️

  pilote

 • 🧑‍🚀

  person astronaut

 • 👨‍🚀

  astronaut

 • 👩‍🚀

  astronaute

 • 🧑‍🚒

  person zjarrfikës

 • 👨‍🚒

  zjarrfikës

 • 👩‍🚒

  grua zjarrëfikëse

 • 👮

  polic

 • 👮‍♂️

  oficer policie

 • 👮‍♀️

  oficere policie

 • 🕵

  detektiv

 • 🕵️‍♂️

  hetues

 • 🕵️‍♀️

  hetuese

 • 💂

  ushtar garde

 • 💂‍♂️

  gardist

 • 💂‍♀️

  ushtare garde

 • 🥷

  ninxhë

 • 👷

  punëtor ndërtimi

 • 👷‍♂️

  murator

 • 👷‍♀️

  muratore

 • 🫅

  person me kurorë

 • 🤴

  princ

 • 👸

  princeshë

 • 👳

  burrë me çallmë

 • 👳‍♂️

  djalë me çallmë

 • 👳‍♀️

  vajzë me çallmë

 • 👲

  burrë me kapelë kineze

 • 🧕

  grua me shami

 • 🤵

  person me kostum

 • 🤵‍♂️

  burrë me kostum

 • 🤵‍♀️

  grua me kostum

 • 👰

  nuse me vello

 • 👰‍♂️

  burrë me vello

 • 👰‍♀️

  grua me vello

 • 🤰

  grua shtatzënë

 • 🫃

  burrë shtatzënë

 • 🫄

  person shtatzënë

 • 🤱

  gji

 • 👩‍🍼

  grua që ushqen foshnjë

 • 👨‍🍼

  burrë që ushqen foshnjë

 • 🧑‍🍼

  person që ushqen foshnjë

 • 👼

  engjëll bebe

 • 🎅

  babagjyshi i krishtlindjes

 • 🤶

  gjyshe krishtlindjesh

 • 🧑‍🎄

  zx klaus

 • 🦸

  superhero

 • 🦸‍♂️

  burrë superhero

 • 🦸‍♀️

  superheroinë

 • 🦹

  superzuzar

 • 🦹‍♂️

  burrë superzuzar

 • 🦹‍♀️

  superzuzare

 • 🧙

  magjistar

 • 🧙‍♂️

  burrë magjistar

 • 🧙‍♀️

  magjistare

 • 🧚

  zanë

 • 🧚‍♂️

  burrë zanë

 • 🧚‍♀️

  grua zanë

 • 🧛

  vampir

 • 🧛‍♂️

  burrë vampir

 • 🧛‍♀️

  grua vampir

 • 🧜

  sirenë deti

 • 🧜‍♂️

  burrë sirenë

 • 🧜‍♀️

  grua sirenë

 • 🧝

  kukudh

 • 🧝‍♂️

  burrë kukudh

 • 🧝‍♀️

  grua kukudh

 • 🧞

  xhind

 • 🧞‍♂️

  burrë xhind

 • 🧞‍♀️

  grua xhind

 • 🧟

  zombi

 • 🧟‍♂️

  burrë zombi

 • 🧟‍♀️

  grua zombi

 • 🧌

  xhuxh

 • 💆

  masazh fytyre

 • 💆‍♂️

  burrë që i bëhet masazh fytyre

 • 💆‍♀️

  grua që i bëhet masazh fytyre

 • 💇

  prerje flokësh

 • 💇‍♂️

  burrë që i priten flokët

 • 💇‍♀️

  grua që i priten flokët

 • 🚶

  këmbësor

 • 🚶‍♂️

  burrë që ecën

 • 🚶‍♀️

  grua që ecën

 • 🧍

  person në këmbë

 • 🧍‍♂️

  burrë në këmbë

 • 🧍‍♀️

  grua në këmbë

 • 🧎

  person në gjunjë

 • 🧎‍♂️

  burrë në gjunjë

 • 🧎‍♀️

  grua në gjunjë

 • 🧑‍🦯

  person me shkop gjurmimi

 • 👨‍🦯

  burrë me shkop gjurmimi

 • 👩‍🦯

  grua me shkop gjurmimi

 • 🧑‍🦼

  person në karrocë të motorizuar invalidi

 • 👨‍🦼

  burrë në karrocë të motorizuar invalidi

 • 👩‍🦼

  grua në karrocë të motorizuar invalidi

 • 🧑‍🦽

  person në karrocë invalidi manuale

 • 👨‍🦽

  burrë në karrocë manuale invalidi

 • 👩‍🦽

  grua në karrocë manuale invalidi

 • 🏃

  vrapues

 • 🏃‍♂️

  burrë që vrapon

 • 🏃‍♀️

  grua që vrapon

 • 💃

  grua që kërcen

 • 🕺

  burrë që kërcen

 • 🕴

  burrë me kostum që ngrihet

 • 👯

  gra duke festuar

 • 👯‍♂️

  burra që festojnë

 • 👯‍♀️

  gra që festojnë

 • 🧖

  person në dhomë me avull

 • 🧖‍♂️

  burrë në dhomë me avull

 • 🧖‍♀️

  grua në dhomë me avull

 • 🧗

  person që ngjitet

 • 🧗‍♂️

  burrë që ngjitet

 • 🧗‍♀️

  grua që ngjitet

 • 🤺

  skermist

 • 🏇

  gara me kuaj

 • skiator

 • 🏂

  sërfist në borë

 • 🏌

  lojtar golfi

 • 🏌️‍♂️

  burrë që luan golf

 • 🏌️‍♀️

  grua që luan golf

 • 🏄

  sërfist

 • 🏄‍♂️

  burrë që bën sërf

 • 🏄‍♀️

  grua që bën sërf

 • 🚣

  varkë me rrema

 • 🚣‍♂️

  burrë që vozit barkë

 • 🚣‍♀️

  grua që vozit barkë

 • 🏊

  notar

 • 🏊‍♂️

  burrë që noton

 • 🏊‍♀️

  grua që noton

 • njeri me top

 • ⛹️‍♂️

  burrë që luan me top

 • ⛹️‍♀️

  grua që luan me top

 • 🏋

  peshëngritës

 • 🏋️‍♂️

  burrë që bën peshëngritje

 • 🏋️‍♀️

  grua që bën peshëngritje

 • 🚴

  çiklist

 • 🚴‍♂️

  burrë që nget biçikletë

 • 🚴‍♀️

  grua që nget biçikletë

 • 🚵

  çiklist në mal

 • 🚵‍♂️

  burrë që bën çiklizëm malor

 • 🚵‍♀️

  grua që bën çiklizëm malor

 • 🤸

  kapërdimje

 • 🤸‍♂️

  burrë që bën kapërdimje

 • 🤸‍♀️

  grua që bën kapërdimje

 • 🤼

  mundës

 • 🤼‍♂️

  burra që bëjnë mundje

 • 🤼‍♀️

  gra që bëjnë mundje

 • 🤽

  vaterpolo

 • 🤽‍♂️

  burra që luajnë vaterpolo

 • 🤽‍♀️

  gra që luajnë vaterpolo

 • 🤾

  hendboll

 • 🤾‍♂️

  burra që luajnë hendboll

 • 🤾‍♀️

  gra që luajnë hendboll

 • 🤹

  zhongler

 • 🤹‍♂️

  burrë që zhonglon

 • 🤹‍♀️

  grua që zhonglon

 • 🧘

  person në pozicion ëndërrues

 • 🧘‍♂️

  burrë në pozicion ëndërrues

 • 🧘‍♀️

  grua në pozicion ëndërrues

 • 🛀

  njeri që lahet

 • 🛌

  njeri në krevat

 • 🧑‍🤝‍🧑

  njerëz të kapur për duarsh

 • 👭

  dy gra të kapura për duarsh

 • 👫

  burrë dhe grua që kapin duart

 • 👬

  dy burra të kapur për duarsh

 • 💏

  puthje

 • 👩‍❤️‍💋‍👨

  puthje: grua e burrë

 • 👨‍❤️‍💋‍👨

  puthje: burrë e burrë

 • 👩‍❤️‍💋‍👩

  puthje: grua e grua

 • 💑

  çift me zemër

 • 👩‍❤️‍👨

  çift me zemër: grua e burrë

 • 👨‍❤️‍👨

  çift me zemër: burrë e burrë

 • 👩‍❤️‍👩

  çift me zemër: grua e grua

 • 👪

  familje

 • 👨‍👩‍👦

  familje: burrë, grua e djalë

 • 👨‍👩‍👧

  familje: burrë, grua e vajzë

 • 👨‍👩‍👧‍👦

  familje: burrë, grua, vajzë e djalë

 • 👨‍👩‍👦‍👦

  familje: burrë, grua, djalë e djalë

 • 👨‍👩‍👧‍👧

  familje: burrë, grua, vajzë e vajzë

 • 👨‍👨‍👦

  familje: burrë, burrë e djalë

 • 👨‍👨‍👧

  familje: burrë, burrë e vajzë

 • 👨‍👨‍👧‍👦

  familje: burrë, burrë, vajzë e djalë

 • 👨‍👨‍👦‍👦

  familje: burrë, burrë, djalë e djalë

 • 👨‍👨‍👧‍👧

  familje: burrë, burrë, vajzë e vajzë

 • 👩‍👩‍👦

  familje: grua, grua e djalë

 • 👩‍👩‍👧

  familje: grua, grua e vajzë

 • 👩‍👩‍👧‍👦

  familje: grua, grua, vajzë e djalë

 • 👩‍👩‍👦‍👦

  familje: grua, grua, djalë e djalë

 • 👩‍👩‍👧‍👧

  familje: grua, grua, vajzë e vajzë

 • 👨‍👦

  familje: burrë e djalë

 • 👨‍👦‍👦

  familje: burrë, djalë e djalë

 • 👨‍👧

  familje: burrë e vajzë

 • 👨‍👧‍👦

  familje: burrë, vajzë e djalë

 • 👨‍👧‍👧

  familje: burrë, vajzë e vajzë

 • 👩‍👦

  familje: grua e djalë

 • 👩‍👦‍👦

  familje: grua, djalë e djalë

 • 👩‍👧

  familje: grua e vajzë

 • 👩‍👧‍👦

  familje: grua, vajzë e djalë

 • 👩‍👧‍👧

  familje: grua, vajzë e vajzë

 • 🗣

  kokë që flet

 • 👤

  bust siluetë

 • 👥

  buste siluetë

 • 🫂

  njerëz që përqafohen

 • 👣

  gjurmë këmbësh

 • 👌

  «ok» me dorë

 • 🤌

  gishta të mbledhur

 • 🤏

  dorështrënguar

 • dora e fitores

 • 🤞

  gishta të kryqëzuar

 • 🫰

  dorë me gishtin tregues dhe të madhin të kapur

 • 🤟

  gjesti "të dua"

 • 🤘

  shenja e brirëve

 • 🤙

  dorë me shenjën “më telefono”

 • 👈

  gishti tregues që tregon majtas

 • 👉

  gisht tregues i drejtuar djathtas

 • 👆

  gisht tregues i drejtuar lart

 • 🖕

  gishti i mesit

 • 👇

  gisht tregues i drejtuar poshtë

 • gisht tregues që tregon lart

 • 🫵

  gishti tregues nga shikuesi

 • 👍

  gishti i madh lart

 • 👎

  gishti i madh poshtë

 • grusht i ngritur

 • 👊

  grusht që vjen

 • 🤛

  grusht i majtë në anën e përparme

 • 🤜

  grusht i djathtë në anën e përparme

 • 👏

  duar që duartrokasin

 • 🙌

  njeri që ngre duart

 • 🫶

  duar si zemër

 • 👐

  duar të hapura

 • 🤲

  pëllëmbë të bashkuara

 • 🤝

  shtrëngim duarsh

 • 🙏

  duar të mbledhura

 • dorë që shkruan

 • 💅

  manikyr

 • 🤳

  foto vetjake

 • 💪

  muskuli dykrerësh i mbledhur

 • 🦾

  krah mekanik

 • 🦿

  këmbë mekanike

 • 🦵

  këmbë

 • 🦶

  shputë

 • 👂

  vesh

 • 🦻

  vesh me aparat dëgjimi

 • 👃

  hundë

 • 🧠

  tru

 • 🫀

  zemër

 • 🫁

  mushkëri

 • 🦷

  dhëmb

 • 🦴

  eshtër

 • 👀

  sytë

 • 👁

  sy

 • 👅

  gjuhë

 • 👄

  gojë

 • 🫦

  kafshim buze

 • 👶

  bebe

 • 🧒

  fëmijë

 • 👦

  djalë

 • 👧

  vajzë

 • 🧑

  fëmijë i rritur

 • 👱

  njeri biond

 • 👨

  burrë

 • 🧔

  njëri me mjekër

 • 🧔‍♂️

  burrë: mjekër

 • 🧔‍♀️

  grua: mjekër

 • 👨‍🦰

  burrë: flokë të kuqe

 • 👨‍🦱

  burrë: flokë kaçurrele

 • 👨‍🦳

  burrë: flokë të bardha

 • 👨‍🦲

  burrë: qeros

 • 👩

  grua

 • 👩‍🦰

  grua: flokë të kuqe

 • 🧑‍🦰

  fëmijë i rritur: flokë të kuqe

 • 👩‍🦱

  grua: flokë kaçurrele

 • 🧑‍🦱

  fëmijë i rritur: flokë kaçurrele

 • 👩‍🦳

  grua: flokë të bardha

 • 🧑‍🦳

  fëmijë i rritur: flokë të bardha

 • 👩‍🦲

  grua: qeros

 • 🧑‍🦲

  fëmijë i rritur: qeros

 • 👱‍♀️

  grua bionde

 • 👱‍♂️

  burrë biond

 • 🧓

  i ri

 • 👴

  burrë i moshuar

 • 👵

  grua e moshuar

 • 🙍

  njeri i vrenjtur

 • 🙍‍♂️

  burrë i vrenjtur

 • 🙍‍♀️

  grua e vrenjtur

 • 🙎

  njeri i pakënaqur

 • 🙎‍♂️

  burrë i pakënaqur

 • 🙎‍♀️

  grua e pakënaqur

 • 🙅

  «jo» me gjeste

 • 🙅‍♂️

  burrë që bën gjestin e ndaluar

 • 🙅‍♀️

  grua që bën gjestin e ndaluar

 • 🙆

  «në rregull» me gjeste

 • 🙆‍♂️

  burrë që bën gjestin në rregull

 • 🙆‍♀️

  grua që bën gjestin në rregull

 • 💁

  personi i sportelit të informacionit

 • 💁‍♂️

  burrë që tregon me dorë

 • 💁‍♀️

  grua që tregon me dorë

 • 🙋

  njeri i gëzuar që ngre dorën

 • 🙋‍♂️

  burrë që ngre dorën

 • 🙋‍♀️

  grua që ngre dorën

 • 🧏

  person i shurdhër

 • 🧏‍♂️

  burrë i shurdhër

 • 🧏‍♀️

  grua e shurdhër

 • 🙇

  njeri i përkulur

 • 🙇‍♂️

  burrë që përkulet për falje

 • 🙇‍♀️

  grua që përkulet për falje

 • 🤦

  fytyrë me pëllëmbë në ballë

 • 🤦‍♂️

  burrë që vë dorën në kokë

 • 🤦‍♀️

  grua që vë dorën në kokë

 • 🤷

  ngritje supesh

 • 🤷‍♂️

  burrë që ngre supet

 • 🤷‍♀️

  grua që ngre supet

🏼Ton i lëkurës dhe stili i flokëveemoji Kopje

 • 🏻

  nuancë lëkure e çelët

 • 🏼

  nuancë lëkure gjysmë e çelët

 • 🏽

  nuancë lëkure zeshkane

 • 🏾

  nuancë lëkure gjysmë e errët

 • 🏿

  nuancë lëkure e errët

 • 🦰

  flokë të kuqe

 • 🦱

  flokë kaçurrele

 • 🦳

  flokë të bardha

 • 🦲

  qeros

🐵Kafshët & Natyraemoji Kopje

 • 🐵

  fytyrë majmuni

 • 🐒

  majmun

 • 🦍

  gorillë

 • 🦧

  orangutang

 • 🐶

  fytyrë qeni

 • 🐕

  qen

 • 🦮

  qen udhëzues

 • 🐕‍🦺

  qen shërbimi

 • 🐩

  pudël

 • 🐺

  fytyrë ujku

 • 🦊

  fytyrë dhelpre

 • 🦝

  rakun

 • 🐱

  fytyrë maceje

 • 🐈

  mace

 • 🐈‍⬛

  mace e zezë

 • 🦁

  fytyrë luani

 • 🐯

  fytyrë tigri

 • 🐅

  tigër

 • 🐆

  leopard

 • 🐴

  fytyrë kali

 • 🫎

  dre brilopatë

 • 🫏

  gomar

 • 🐎

  kalë

 • 🦄

  fytyrë njëbrirëshi

 • 🦓

  zebër

 • 🦌

  dre

 • 🦬

  bizon

 • 🐮

  fytyrë lope

 • 🐂

  dem

 • 🐃

  buall indian

 • 🐄

  lopë

 • 🐷

  fytyrë derri

 • 🐖

  derr

 • 🐗

  derr i egër

 • 🐽

  hundë derri

 • 🐏

  dash

 • 🐑

  dele

 • 🐐

  dhi

 • 🐪

  gamile

 • 🐫

  gamile me dy gunga

 • 🦙

  lamë

 • 🦒

  gjirafë

 • 🐘

  elefant

 • 🦣

  mamuth

 • 🦏

  rinoqeront

 • 🦛

  hipopotam

 • 🐭

  fytyrë miu

 • 🐁

  mi shtëpiak

 • 🐀

  mi

 • 🐹

  fytyrë brejtësi

 • 🐰

  fytyrë lepuri

 • 🐇

  lepur

 • 🐿

  ketër

 • 🦫

  kastor

 • 🦔

  iriq

 • 🦇

  lakuriq nate

 • 🐻

  fytyrë ariu

 • 🐻‍❄️

  ari polar

 • 🐨

  koalë

 • 🐼

  fytyrë pande

 • 🦥

  majmun i bengalit

 • 🦦

  vidër

 • 🦨

  qelbës

 • 🦘

  kangur

 • 🦡

  vjedull

 • 🐾

  gjurmë putrash

 • 🦃

  gjel deti

 • 🐔

  pulë

 • 🐓

  gjel

 • 🐣

  zog në çelje

 • 🐤

  zog pule

 • 🐥

  zog pule përballë

 • 🐦

  zog

 • 🐧

  pinguin

 • 🕊

  pëllumb

 • 🦅

  shqiponjë

 • 🦆

  rosak

 • 🦢

  mjellmë

 • 🦉

  buf

 • 🦤

  zog i rëndë

 • 🪶

  pendë

 • 🦩

  flamingo

 • 🦚

  pallua

 • 🦜

  papagall

 • 🪽

  krah

 • 🐦‍⬛

  mulizezë

 • 🪿

  patë

 • 🐸

  fytyrë bretkose

 • 🐊

  krokodil

 • 🐢

  breshkë

 • 🦎

  hardhucë

 • 🐍

  gjarpër

 • 🐲

  fytyrë dragoi

 • 🐉

  dragua

 • 🦕

  sauropod

 • 🦖

  tiranozaur-reks

 • 🐳

  balenë që hedh ujë

 • 🐋

  balenë

 • 🐬

  delfin

 • 🦭

  fokë

 • 🐟

  peshk

 • 🐠

  peshk tropikal

 • 🐡

  peshk tullumbace

 • 🦈

  peshkaqen

 • 🐙

  oktapod

 • 🐚

  guaskë spirale

 • 🪸

  koral

 • 🪼

  kandil deti

 • 🐌

  kërmill

 • 🦋

  flutur

 • 🐛

  shumëkëmbësh

 • 🐜

  milingonë

 • 🐝

  bletë

 • 🪲

  brumbull

 • 🐞

  mollëkuqe

 • 🦗

  karkalec

 • 🪳

  kacabu

 • 🕷

  merimangë

 • 🕸

  rrjetë merimange

 • 🦂

  akrep

 • 🦟

  mushkonjë

 • 🪰

  mizë

 • 🪱

  krimb

 • 🦠

  mikrob

 • 💐

  buqetë

 • 🌸

  lule qershie

 • 💮

  lule e bardhë

 • 🪷

  zambak uji

 • 🏵

  rozetë

 • 🌹

  trëndafil

 • 🥀

  lule e vyshkur

 • 🌺

  hibisk

 • 🌻

  luledielli

 • 🌼

  lule

 • 🌷

  tulipan

 • 🪻

  zymbyl

 • 🌱

  filiz

 • 🪴

  bimë në vazo

 • 🌲

  gjelbërim i përjetshëm

 • 🌳

  pemë gjetherënëse

 • 🌴

  palmë

 • 🌵

  kaktus

 • 🌾

  kapule orizi

 • 🌿

  erëza

 • tërfil

 • 🍀

  tërfil me katër fletë

 • 🍁

  gjethe panje

 • 🍂

  gjethe e rënë

 • 🍃

  gjethe që fluturon në erë

 • 🪹

  fole bosh

 • 🪺

  fole me vezë

 • 🍄

  kërpudhë

🍓Ushqim & Pijeemoji Kopje

 • 🍇

  rrush

 • 🍈

  pjepër

 • 🍉

  shalqi

 • 🍊

  mandarinë

 • 🍋

  limon

 • 🍌

  banane

 • 🍍

  ananas

 • 🥭

  mango

 • 🍎

  mollë e kuqe

 • 🍏

  mollë jeshile

 • 🍐

  dardhë

 • 🍑

  pjeshkë

 • 🍒

  qershi

 • 🍓

  luleshtrydhe

 • 🫐

  boronica

 • 🥝

  kivi

 • 🍅

  domate

 • 🫒

  ulli

 • 🥥

  arrë kokosi

 • 🥑

  avokado

 • 🍆

  patëllxhan

 • 🥔

  patate

 • 🥕

  karotë

 • 🌽

  kalli misri

 • 🌶

  spec djegës

 • 🫑

  patëllxhanë për mbushje

 • 🥒

  kastravec

 • 🥬

  sallatë

 • 🥦

  brokoli

 • 🧄

  hudhër

 • 🧅

  qepë

 • 🥜

  kikirik

 • 🫘

  fasule

 • 🌰

  lajthi

 • 🫚

  rrënjë xhenxhefili

 • 🫛

  bizele bishtajë

 • 🍞

  bukë

 • 🥐

  kroasant

 • 🥖

  bagetë

 • 🫓

  bukë e sheshtë

 • 🥨

  gjevrek i përdredhur

 • 🥯

  gjevrek

 • 🥞

  petulla

 • 🧇

  vafer

 • 🧀

  copë djathi

 • 🍖

  mish me kockë

 • 🍗

  kofshë pule

 • 🥩

  mish tul

 • 🥓

  pastërma

 • 🍔

  hamburger

 • 🍟

  patate të skuqura

 • 🍕

  pica

 • 🌭

  hot-dog

 • 🥪

  sandviç

 • 🌮

  tako

 • 🌯

  burrito

 • 🫔

  tamale

 • 🥙

  bukë e sheshtë me mbushje

 • 🧆

  qofte falafel

 • 🥚

  vezë

 • 🍳

  gatim

 • 🥘

  tigan me ushqim

 • 🍲

  kupë me ushqime

 • 🫕

  fondue

 • 🥣

  tas me lugë

 • 🥗

  sallatë e gjelbër

 • 🍿

  kokoshka

 • 🧈

  gjalpë

 • 🧂

  kripë

 • 🥫

  ushqim i konservuar

 • 🍱

  kuti bento

 • 🍘

  biskotë me oriz

 • 🍙

  topth orizi

 • 🍚

  oriz i gatuar

 • 🍛

  oriz me mish me erëza

 • 🍜

  kupë me avull

 • 🍝

  spageti

 • 🍠

  patate e ëmbël e pjekur

 • 🍢

  oden

 • 🍣

  sushi

 • 🍤

  karkalec i skuqur

 • 🍥

  kroketë me peshk me spirale

 • 🥮

  kek-hënë

 • 🍡

  dango

 • 🥟

  top brumi i mbushur

 • 🥠

  biskotë fati

 • 🥡

  kuti për ushqim me vete

 • 🦀

  gaforre

 • 🦞

  karavidhe

 • 🦐

  karkalec deti

 • 🦑

  kallamar

 • 🦪

  gocë deti

 • 🍦

  akullore e butë

 • 🍧

  akull i grirë

 • 🍨

  akullore

 • 🍩

  petull e ëmbël

 • 🍪

  biskotë

 • 🎂

  tortë ditëlindjeje

 • 🍰

  kek i shkrifët

 • 🧁

  kek i vogël

 • 🥧

  byrek

 • 🍫

  çokollatë

 • 🍬

  ëmbëlsirë

 • 🍭

  lëpirëse

 • 🍮

  krem-karamel

 • 🍯

  vazo me mjaltë

 • 🍼

  shishe për bebe

 • 🥛

  gotë me qumësht

 • pije e nxehtë

 • 🫖

  çajnik

 • 🍵

  filxhan çaji pa bisht

 • 🍶

  sake

 • 🍾

  shishe me tapë që kërcet

 • 🍷

  gotë vere

 • 🍸

  gotë kokteji

 • 🍹

  pije tropikale

 • 🍺

  krikëll birre

 • 🍻

  kriklla birre që trokiten

 • 🥂

  trokitje gotash

 • 🥃

  gotë

 • 🫗

  hedhje lëngu

 • 🥤

  gotë me pipë

 • 🧋

  çaj me flluska

 • 🧃

  kuti pijeje

 • 🧉

  kimarrao

 • 🧊

  kub akulli

 • 🥢

  shkopinj (për të ngrënë)

 • 🍽

  pirun dhe thikë me pjatë

 • 🍴

  pirun dhe thikë

 • 🥄

  lugë

 • 🔪

  thikë kuzhine

 • 🫙

  kanë

 • 🏺

  amforë

🚌Udhëtimi & Vendetemoji Kopje

 • 🌍

  globi që tregon evropën dhe afrikën

 • 🌎

  globi që tregon amerikat

 • 🌏

  globi që tregon azinë dhe australinë

 • 🌐

  globi me meridianë

 • 🗺

  harta e botës

 • 🗾

  harta e japonisë

 • 🧭

  busull

 • orë me rërë

 • orë me rërë që rrjedh

 • orë

 • orë me zile

 • kronometër

 • kohëmatës

 • 🕰

  orë oxhaku

 • 🕛

  ora dymbëdhjetë

 • 🕧

  dymbëdhjetë e gjysmë

 • 🕐

  ora një

 • 🕜

  një e gjysmë

 • 🕑

  ora dy

 • 🕝

  dy e gjysmë

 • 🕒

  ora tre

 • 🕞

  tre e gjysmë

 • 🕓

  ora katër

 • 🕟

  katër e gjysmë

 • 🕔

  ora pesë

 • 🕠

  pesë e gjysmë

 • 🕕

  ora gjashtë

 • 🕡

  gjashtë e gjysmë

 • 🕖

  ora shtatë

 • 🕢

  shtatë e gjysmë

 • 🕗

  ora tetë

 • 🕣

  tetë e gjysmë

 • 🕘

  ora nëntë

 • 🕤

  nëntë e gjysmë

 • 🕙

  ora dhjetë

 • 🕥

  dhjetë e gjysmë

 • 🕚

  ora njëmbëdhjetë

 • 🕦

  njëmbëdhjetë e gjysmë

 • 🌑

  hëna e re

 • 🌒

  hënë e re më pak se gjysma

 • 🌓

  hëna e çerekut të parë

 • 🌔

  hënë e re më shumë se gjysma

 • 🌕

  hënë e plotë

 • 🌖

  hënë e ngrënë më shumë se gjysma

 • 🌗

  hëna e çerekut të fundit

 • 🌘

  hënë e ngrënë më pak se gjysma

 • 🌙

  hënë e ngrënë

 • 🌚

  fytyra e hënës së re

 • 🌛

  hëna e çerekut të parë me fytyrë

 • 🌜

  hëna e çerekut të fundit me fytyrë

 • 🌡

  termometër

 • diell

 • 🌝

  hënë e plotë me fytyrë

 • 🌞

  diell me fytyrë

 • 🪐

  planet me unazë

 • yll mesatar i bardhë

 • 🌟

  yll që shkëlqen

 • 🌠

  yll që bie

 • 🌌

  rruga e qumështit

 • re

 • diell pas reve

 • re me vetëtimë dhe shi

 • 🌤

  diell pas reve të vogla

 • 🌥

  diell pas reve të mëdha

 • 🌦

  diell pas reve me shi

 • 🌧

  re me shi

 • 🌨

  re me borë

 • 🌩

  re me vetëtimë

 • 🌪

  tornado

 • 🌫

  mjegull

 • 🌬

  fytyrë në erë

 • 🌀

  ciklon

 • 🌈

  ylber

 • 🌂

  çadër e mbyllur

 • çadër

 • çadër me pika shiu

 • çadër në tokë

 • tension i lartë

 • flokë bore

 • njeri prej bore

 • njeri prej bore pa borë

 • kometë

 • 🔥

  zjarr

 • 💧

  pikëz

 • 🌊

  dallgë uji

 • 🏔

  mal i mbuluar me borë në majë

 • mal

 • 🌋

  vullkan

 • 🗻

  mali i fuxhit

 • 🏕

  kamp

 • 🏖

  plazh me çadër

 • 🏜

  shkretëtirë

 • 🏝

  ishull shkretëtirë

 • 🏞

  park kombëtar

 • 🏟

  stadium

 • 🏛

  ndërtesë klasike

 • 🏗

  ndërtim ndërtese

 • 🧱

  tullë

 • 🪨

  shkëmb

 • 🪵

  dru

 • 🛖

  kasolle

 • 🏘

  shtëpitë

 • 🏚

  shtëpi e braktisur

 • 🏠

  shtëpi

 • 🏡

  shtëpi me kopsht

 • 🏢

  ndërtesë zyrash

 • 🏣

  zyrë postare japoneze

 • 🏤

  zyrë postare

 • 🏥

  spital

 • 🏦

  bankë

 • 🏨

  hotel

 • 🏩

  hotel për dashuri

 • 🏪

  minimarket

 • 🏫

  shkollë

 • 🏬

  dyqan me shumë njësi

 • 🏭

  fabrikë

 • 🏯

  kështjellë japoneze

 • 🏰

  kështjellë

 • 💒

  dasmë

 • 🗼

  kullë në tokio

 • 🗽

  statuja e lirisë

 • kishë

 • 🕌

  xhami

 • 🛕

  tempull indian

 • 🕍

  sinagogë

 • faltore shinto

 • 🕋

  qabeja

 • shatërvan

 • tendë

 • 🌁

  me mjegull

 • 🌃

  natë me yje

 • 🏙

  panoramë qyteti

 • 🌄

  lindja e diellit mbi male

 • 🌅

  lindja e diellit

 • 🌆

  panoramë qyteti në muzg

 • 🌇

  perëndim dielli

 • 🌉

  urë natën

 • llixhë

 • 🎠

  kalë në karusel

 • 🛝

  rrëshqitëse këndi lojërash

 • 🎡

  rrotullame

 • 🎢

  tren lojërash me valëzim

 • 💈

  shenja e berberit

 • 🎪

  tendë cirku

 • 🚂

  lokomotivë

 • 🚃

  vagon

 • 🚄

  tren me shpejtësi të madhe

 • 🚅

  tren-plumb

 • 🚆

  tren

 • 🚇

  metro

 • 🚈

  metro e lehtë

 • 🚉

  stacion

 • 🚊

  tramvaj

 • 🚝

  hekurudhë me një shinë

 • 🚞

  hekurudhë në mal

 • 🚋

  vagon tramvaji

 • 🚌

  autobus

 • 🚍

  autobus që vjen

 • 🚎

  filobus

 • 🚐

  autobus i vogël

 • 🚑

  ambulancë

 • 🚒

  zjarrfikëse

 • 🚓

  makinë policie

 • 🚔

  makinë policie që vjen

 • 🚕

  taksi

 • 🚖

  taksi që vjen

 • 🚗

  automobil

 • 🚘

  automobil që vjen

 • 🚙

  makinë sportive për kamp

 • 🛻

  karroatrec

 • 🚚

  kamion transporti

 • 🚛

  kamion me rimorkio

 • 🚜

  traktor

 • 🏎

  makinë garash

 • 🏍

  motoçikletë

 • 🛵

  skuter

 • 🦽

  karrocë invalidi manuale

 • 🦼

  karrocë invalidi me motor

 • 🛺

  autorikshë

 • 🚲

  biçikletë

 • 🛴

  ballëz dyrrotëshe

 • 🛹

  dërrasë rrëshqitëse

 • 🛼

  rollerskejt

 • 🚏

  stacion autobusi

 • 🛣

  autostradë

 • 🛤

  shina

 • 🛢

  fuçi karburanti

 • pompë karburanti

 • 🛞

  rrotë

 • 🚨

  dritat sinjalizuese të policisë

 • 🚥

  semafor horizontal

 • 🚦

  semafor vertikal

 • 🛑

  shenja “ndalo”

 • 🚧

  ndërtim

 • spirancë

 • 🛟

  bovë rrethore

 • varkë me vela

 • 🛶

  kaike

 • 🚤

  motobarkë e shpejtë

 • 🛳

  anije udhëtarësh

 • traget

 • 🛥

  motobarkë

 • 🚢

  anije

 • aeroplan

 • 🛩

  aeroplan i vogël

 • 🛫

  nisje aeroplani

 • 🛬

  mbërritje aeroplani

 • 🪂

  parashutë

 • 💺

  ndenjëse

 • 🚁

  helikopter

 • 🚟

  hekurudhë me varje

 • 🚠

  teleferik në mal

 • 🚡

  teleferik

 • 🛰

  satelit

 • 🚀

  raketë

 • 🛸

  disk fluturues

 • 🛎

  zile shërbimi

 • 🧳

  bagazh

Aktivitetetemoji Kopje

 • 🎃

  kungulli i halloween

 • 🎄

  pemë krishtlindjeje

 • 🎆

  fishekzjarrë

 • 🎇

  xixëllimë

 • 🧨

  fishekzjarr

 • xixëllima

 • 🎈

  tullumbace

 • 🎉

  fishek feste

 • 🎊

  top me konfetë

 • 🎋

  pemë tanabata

 • 🎍

  dekorim pishe

 • 🎎

  kukulla japoneze

 • 🎏

  koinobori

 • 🎐

  zile ere

 • 🎑

  ceremoni për hënën

 • 🧧

  zarf i kuq

 • 🎀

  fjongo

 • 🎁

  dhuratë e mbështjellë

 • 🎗

  fjongo kujtese

 • 🎟

  biletat e hyrjes

 • 🎫

  biletë

 • 🎖

  medalje ushtarake

 • 🏆

  trofe

 • 🏅

  medalje sportive

 • 🥇

  medalje e vendit të parë

 • 🥈

  medalje e vendit të dytë

 • 🥉

  medalje e vendit të tretë

 • top futbolli

 • bejsboll

 • 🥎

  top softbolli

 • 🏀

  basketboll

 • 🏐

  volejboll

 • 🏈

  futboll amerikan

 • 🏉

  regbi

 • 🎾

  tenis

 • 🥏

  hedhje disku

 • 🎳

  bouling

 • 🏏

  kriket

 • 🏑

  hokej në fushë

 • 🏒

  shkopi dhe disku i hokejit në akull

 • 🥍

  lakros

 • 🏓

  pingpong

 • 🏸

  badminton

 • 🥊

  dorezë boksi

 • 🥋

  uniformë artesh ushtarake

 • 🥅

  rrjetë golash

 • flamur në vrimë

 • patina akulli

 • 🎣

  grep

 • 🤿

  maskë zhytjeje

 • 🎽

  bluzë vrapimi

 • 🎿

  ski

 • 🛷

  sajë

 • 🥌

  gur kurlingu

 • 🎯

  goditje e drejtpërdrejtë

 • 🪀

  jo-jo

 • 🪁

  balonë

 • 🔫

  pistoletë

 • 🎱

  bilardo

 • 🔮

  top kristali

 • 🪄

  shkop magjik

 • 🎮

  videolojë

 • 🕹

  levë

 • 🎰

  lojë me monedha

 • 🎲

  zar loje

 • 🧩

  lojë me bashkim pjesësh figure

 • 🧸

  arush pelushi

 • 🪅

  pinjata

 • 🪩

  sferë diskoje

 • 🪆

  matrioshka

 • figurë maç

 • figurë kupë

 • figurë karo

 • figura spathi

 • gur shahu

 • 🃏

  xholi

 • 🀄

  dragua i kuq mahjong

 • 🎴

  letra me lule

 • 🎭

  arte interpretimi

 • 🖼

  kornizë me pikturë

 • 🎨

  paleta e artistit

 • 🧵

  fije

 • 🪡

  gjilpërë qepjeje

 • 🧶

  fill

 • 🪢

  nyjë

Objektetemoji Kopje

 • 👓

  syze

 • 🕶

  syze dielli

 • 🥽

  syze mbrojtëse

 • 🥼

  pardesy laboratori

 • 🦺

  jelek sigurimi

 • 👔

  kravatë

 • 👕

  bluzë

 • 👖

  xhinse

 • 🧣

  shall

 • 🧤

  dorashka

 • 🧥

  pallto

 • 🧦

  çorape

 • 👗

  fustan

 • 👘

  kimono

 • 🥻

  sari

 • 🩱

  kostum plazhi

 • 🩲

  mbathje plazhi

 • 🩳

  pantallona të shkurtra

 • 👙

  bikini

 • 👚

  rroba femrash

 • 🪭

  freskore

 • 👛

  kuletë

 • 👜

  çantë dore

 • 👝

  çantë

 • 🛍

  qese dyqani

 • 🎒

  çantë shkolle

 • 🩴

  sandale me rrip përpara

 • 👞

  këpucë burrash

 • 👟

  atlete

 • 🥾

  këpucë ekskursioni

 • 🥿

  këpucë e sheshtë

 • 👠

  këpucë me takë të lartë

 • 👡

  sandale femrash

 • 🩰

  këpucë baleti

 • 👢

  çizme femrash

 • 🪮

  krehër për të mbledhur flokët

 • 👑

  kurorë

 • 👒

  kapelë femrash

 • 🎩

  kapelë cilindrike

 • 🎓

  kapelë diplomimi

 • 🧢

  kapelë "sqep"

 • 🪖

  kokore ushtrarake

 • helmetë me kryq të bardhë

 • 📿

  rruzare

 • 💄

  buzëkuq

 • 💍

  unazë

 • 💎

  gur i çmuar

 • zarf

 • 📧

  email

 • 📨

  zarf në ardhje

 • 📩

  zarf me shigjetë

 • 📤

  kutia postare në dalje

 • 📥

  sirtari i kutisë postare

 • 📦

  pako

 • 📫

  kuti postare e mbyllur me flamurin lart

 • 📪

  kuti postare e mbyllur me flamurin poshtë

 • 📬

  kuti postare e hapur me flamurin lart

 • 📭

  kuti postare e hapur me flamurin poshtë

 • 📮

  kuti postare

 • 🗳

  kuti votimi me votë

 • laps

 • penë e zezë

 • 🖋

  stilograf

 • 🖊

  stilolaps

 • 🖌

  furçë piktori

 • 🖍

  shkumës me ngjyrë

 • 📝

  shënime

 • 💼

  valixhe

 • 📁

  dosje dokumentesh

 • 📂

  dosje dokumentesh e hapur

 • 🗂

  ndarëse skedash

 • 📅

  kalendar

 • 📆

  kalendar që griset

 • 🗒

  bllok shënimesh me spirale

 • 🗓

  kalendar me spirale

 • 📇

  katalog skedash

 • 📈

  grafik rritës

 • 📉

  grafik zbritës

 • 📊

  grafik me shirita

 • 📋

  mbajtëse letrash

 • 📌

  gjilpërë kapëse

 • 📍

  gjilpërë kapëse e rrumbullakët

 • 📎

  kapëse letrash

 • 🖇

  kapëse teli të lidhura

 • 📏

  vizore e drejtë

 • 📐

  vizore trekëndëshe

 • gërshërë

 • 🗃

  kuti skedarësh

 • 🗄

  sirtar dokumentesh

 • 🗑

  kosh basketbolli

 • 🔒

  kyç

 • 🔓

  kyç i hapur

 • 🔏

  kyç me penë

 • 🔐

  kyç i mbyllur me çelës

 • 🔑

  çelës

 • 🗝

  çelës i vjetër

 • 🔨

  çekiç

 • 🪓

  sëpatë

 • kazmë

 • çekiç dhe kazmë

 • 🛠

  çekiç dhe çelës

 • 🗡

  kamë

 • shpata të kryqëzuara

 • 💣

  bombë

 • 🪃

  bumerang

 • 🏹

  hark dhe shigjetë

 • 🛡

  mburojë

 • 🪚

  sharrë marangozi

 • 🔧

  çelës anglez

 • 🪛

  kaçavidë

 • 🔩

  bulon dhe dado

 • ingranazh

 • 🗜

  ngjeshje

 • peshore

 • 🦯

  shkop gjurmimi

 • 🔗

  lidh

 • zinxhirë

 • 🪝

  kanxhë

 • 🧰

  kuti veglash

 • 🧲

  magnet

 • 🪜

  shkallë

 • lambik

 • 🧪

  epruvetë

 • 🧫

  lamelë

 • 🧬

  adn

 • 🔬

  mikroskop

 • 🔭

  teleskop

 • 📡

  antenë satelitore

 • 💉

  shiringë

 • 🩸

  pikë gjaku

 • 💊

  pilulë

 • 🩹

  fashë ngjitëse

 • 🩼

  patericë

 • 🩺

  stetoskop

 • 🩻

  grafi

 • 🚪

  derë

 • 🛗

  ashensor

 • 🪞

  pasqyrë

 • 🪟

  dritare

 • 🛏

  krevat

 • 🛋

  divan dhe llambë

 • 🪑

  karrige

 • 🚽

  tualet

 • 🪠

  pompë

 • 🚿

  dush

 • 🛁

  vaskë

 • 🪤

  çark

 • 🪒

  brisk rroje

 • 🧴

  shishe solucioni

 • 🧷

  paramane

 • 🧹

  fshesë

 • 🧺

  shportë

 • 🧻

  rrotë letre

 • 🪣

  kovë

 • 🧼

  sapun

 • 🫧

  flluska

 • 🪥

  furçë dhëmbësh

 • 🧽

  sfungjer

 • 🧯

  fikës zjarri

 • 🛒

  karrocë pazari

 • 🚬

  cigare

 • arkivol

 • 🪦

  gur varri

 • urnë funerali

 • 🧿

  hajmali kundër syrit të keq

 • 🪬

  hajmali

 • 🗿

  moai

 • 🪧

  pankartë

 • 🪪

  letërnjoftim

 • 🔇

  altoparlant joaktiv

 • 🔈

  altoparlant me zë të ulët

 • 🔉

  altoparlant me zë mesatar

 • 🔊

  altoparlant me zë të lartë

 • 📢

  altoparlant me zë

 • 📣

  megafon

 • 📯

  briri i postës

 • 🔔

  zile

 • 🔕

  zile me vizë të pjerrët

 • 🎼

  pentagram

 • 🎵

  notë muzikore

 • 🎶

  nota muzikore

 • 🎙

  mikrofon studioje

 • 🎚

  rrëshqitësi i nivelit

 • 🎛

  çelësat e kontrollit

 • 🎤

  mikrofon

 • 🎧

  kufje

 • 📻

  radio

 • 🎷

  saksofon

 • 🪗

  fizarmonikë

 • 🎸

  kitarë

 • 🎹

  tastierë muzikore

 • 🎺

  trombë

 • 🎻

  violinë

 • 🪕

  banxho

 • 🥁

  daulle

 • 🪘

  daulle e gjatë

 • 🪇

  maraka

 • 🪈

  flaut

 • 📱

  celular

 • 📲

  celular me shigjetë

 • telefon

 • 📞

  receptor telefoni

 • 📟

  biper

 • 📠

  faks

 • 🔋

  bateri

 • 🪫

  bateri e ulët

 • 🔌

  spinë elektrike

 • 💻

  laptop

 • 🖥

  kompjuter desktop

 • 🖨

  printer

 • tastierë

 • 🖱

  miu i kompjuterit

 • 🖲

  sfera rrotulluese

 • 💽

  disk i vogël

 • 💾

  disketë

 • 💿

  disk optik

 • 📀

  dvd

 • 🧮

  abak

 • 🎥

  kamerë filmi

 • 🎞

  kuadro filmi

 • 📽

  projektor filmi

 • 🎬

  tabelë dublimi e skenës

 • 📺

  televizor

 • 📷

  kamerë

 • 📸

  kamerë me blic

 • 📹

  videokamerë

 • 📼

  videokasetë

 • 🔍

  lupë zmadhuese që tregon majtas

 • 🔎

  lupë zmadhuese e drejtuar djathtas

 • 🕯

  qiri

 • 💡

  llambë

 • 🔦

  elektrik dore

 • 🏮

  fener me letër të kuqe

 • 🪔

  llambë me vaj

 • 📔

  bllok shënimesh me kapak dekorativ

 • 📕

  libër i mbyllur

 • 📖

  libër i hapur

 • 📗

  libër jeshil

 • 📘

  libër blu

 • 📙

  libër portokalli

 • 📚

  libra

 • 📓

  bllok shënimesh

 • 📒

  libër llogarish

 • 📃

  faqe e përthyer

 • 📜

  dorëshkrim i mbledhur rrotull

 • 📄

  faqe e drejtuar lart

 • 📰

  gazetë

 • 🗞

  gazetë e mbledhur rrotull

 • 📑

  skedat e faqeshënuesve

 • 🔖

  faqeshënues

 • 🏷

  etiketë

 • 💰

  qese parash

 • 🪙

  monedhë

 • 💴

  kartëmonedhë jeni

 • 💵

  kartëmonedhë dollari

 • 💶

  kartëmonedhë euroje

 • 💷

  kartëmonedhë paundi

 • 💸

  para me krahë

 • 💳

  kartë krediti

 • 🧾

  faturë

 • 💹

  grafik rritës me jenë

💯Simboleemoji Kopje

 • 🏧

  shenja e bankomatit

 • 🚮

  shenja e koshit të mbeturinave

 • 🚰

  ujë i pijshëm

 • karrocë me rrota

 • 🚹

  banja e meshkujve

 • 🚺

  banja e femrave

 • 🚻

  banja

 • 🚼

  simboli i bebes

 • 🚾

  banjë

 • 🛂

  kontrolli i pasaportave

 • 🛃

  doganë

 • 🛄

  marrje bagazhesh

 • 🛅

  bagazh i lënë

 • 💱

  këmbimi i valutës

 • 💲

  shenjë dollari e trashur

 • simboli mjekësor

 • simboli i riciklimit

 • shpatore

 • 🔱

  emblemë e fuzhnjës tredhëmbëshe

 • 📛

  etiketë emri

 • 🔰

  simboli japonez për fillestar

 • rreth i madh i trashë

 • shenja e zgjedhjes e bardhë e trashë

 • kutia e votimit me shenjën e zgjedhjes

 • shenja e zgjedhjes e trashë

 • shenja e vendosjes së kryqit

 • butoni me shenjën e shumëzimit

 • lak i përdredhur

 • lak i përdredhur dy herë

 • shenja e ndryshimit të pjesës

 • yllth me tetë cepa me majë

 • yll me tetë cepa

 • xixëllim

 • ©

  të drejtat e autorit

 • ®

  i regjistruar

 • markë tregtare

 • #️⃣

  tast: #

 • *️⃣

  tast: *

 • 0️⃣

  tast: 0

 • 1️⃣

  tast: 1

 • 2️⃣

  tast: 2

 • 3️⃣

  tast: 3

 • 4️⃣

  tast: 4

 • 5️⃣

  tast: 5

 • 6️⃣

  tast: 6

 • 7️⃣

  tast: 7

 • 8️⃣

  tast: 8

 • 9️⃣

  tast: 9

 • 🔟

  tast: 10

 • 🔠

  fut shkronja latine kapitale

 • 🔡

  fut shkronja latine jokapitale

 • 🔢

  fut numra

 • 🔣

  fut simbole

 • 🔤

  fut shkronja latine

 • 🅰

  butoni «a»

 • 🆎

  butoni «ab»

 • 🅱

  butoni «b»

 • 🆑

  butoni «cl»

 • 🆒

  butoni «cool»

 • 🆓

  butoni «free»

 • informacion

 • 🆔

  butoni «id»

 • «m» e rrethuar

 • 🆕

  butoni «new»

 • 🆖

  butoni «ng»

 • 🅾

  butoni «o»

 • 🆗

  butoni «ok»

 • 🅿

  butoni «p»

 • 🆘

  butoni «sos»

 • 🆙

  butoni «up!»

 • 🆚

  butoni «vs»

 • 🈁

  butoni «këtu» në japonisht

 • 🈂

  butoni «tarifa e shërbimit» në japonisht

 • 🈷

  butoni «shuma mujore» në japonisht

 • 🈶

  butoni «jo falas» në japonisht

 • 🈯

  butoni «rezervuar» në japonisht

 • 🉐

  butoni «me leverdi» në japonisht

 • 🈹

  butoni «ulje çmimi» në japonisht

 • 🈚

  butoni «falas» në japonisht

 • 🈲

  butoni «ndaluar» në japonisht

 • 🉑

  butoni «miratuar» në japonisht

 • 🈸

  butoni «zbatim» në japonisht

 • 🈴

  butoni «notë kaluese» në japonisht

 • 🈳

  butoni «të lira» në japonisht

 • butoni «urime» në japonisht

 • butoni «sekret» në japonisht

 • 🈺

  butoni «hapur për punë» në japonisht

 • 🈵

  butoni «jo të lira» në japonisht

 • 🔴

  rreth i kuq

 • 🟠

  rreth i portokalltë

 • 🟡

  rreth i verdhë

 • 🟢

  rreth i gjelbër

 • 🔵

  rreth blu

 • 🟣

  rreth në ngjyrë vjollce

 • 🟤

  rreth në ngjyrë kafe

 • rreth i zi

 • rreth i bardhë

 • 🟥

  katror i kuq

 • 🟧

  katror i portokalltë

 • 🟨

  katror i verdhë

 • 🟩

  katror i gjelbër

 • 🟦

  katror i kaltër

 • 🟪

  katror në ngjyrë vjollce

 • 🟫

  katror në ngjyrë kafe

 • katror i madh i zi

 • katror i madh i bardhë

 • katror mesatar i zi

 • katror mesatar i bardhë

 • katror mesatarisht i vogël i zi

 • katror mesatarisht i vogël i bardhë

 • katror i vogël i zi

 • katror i vogël i bardhë

 • 🔶

  diamant i madh portokalli

 • 🔷

  diamant i madh blu

 • 🔸

  diamant i vogël portokalli

 • 🔹

  diamant i vogël blu

 • 🔺

  trekëndësh i kuq i drejtuar lart

 • 🔻

  trekëndësh i kuq i drejtuar poshtë

 • 💠

  diamant me një pikë

 • 🔘

  buton radioje

 • 🔳

  buton katror i bardhë

 • 🔲

  buton katror i zi

 • kujdes

 • 🚸

  kalim fëmijësh

 • ndalohet hyrja

 • 🚫

  ndalohet

 • 🚳

  ndalohen biçikletat

 • 🚭

  ndalohet duhani

 • 🚯

  ndalohet hedhja e mbeturinave

 • 🚱

  ujë jo i pijshëm

 • 🚷

  ndalohen kalimtarët

 • 📵

  ndalohen celularët

 • 🔞

  ndalohet nën moshën tetëmbëdhjetë

 • rrezik radioaktiv

 • rrezik biologjik

 • shigjeta lart

 • shigjeta lart-djathtas

 • shigjetë djathtas

 • shigjetë poshtë djathtas

 • shigjetë poshtë

 • shigjetë poshtë majtas

 • shigjeta majtas

 • shigjeta lart-majtas

 • shigjeta lart-poshtë

 • shigjetë majtas-djathtas

 • shigjetë djathtas e përkulur majtas

 • shigjeta majtas me hark djathtas

 • shigjetë djathtas e përkulur lart

 • shigjetë djathtas e përkulur poshtë

 • 🔃

  shigjeta vertikale orare

 • 🔄

  butoni me shigjetat antiorare

 • 🔙

  shigjetë prapa

 • 🔚

  shigjeta e fundit

 • 🔛

  shigjeta aktive!

 • 🔜

  shigjeta shpejt

 • 🔝

  shigjetë lart

 • 🛐

  vend kulti

 • simboli i atomit

 • 🕉

  om

 • ylli i davidit

 • rrota e darmës

 • jin jang

 • kryqi latin

 • kryq ortodoks

 • yll dhe gjysmëhënë

 • simboli i paqes

 • 🕎

  hanukia

 • 🔯

  yll me gjashtë cepa me pikë

 • 🪯

  kandë

 • dashi

 • demi

 • binjakët

 • gaforrja

 • luani

 • virgjëresha

 • peshorja

 • akrepi

 • shigjetari

 • bricjapi

 • ujori

 • peshqit

 • ofiuku

 • 🔀

  butoni i përzierjes së këngëve

 • 🔁

  butoni i përsëritjes

 • 🔂

  butoni i përsëritjes një herë

 • butoni i luajtjes

 • butoni përpara shpejt

 • butoni i këngës tjetër

 • butoni i luajtjes ose pauzës

 • butoni i kthimit prapa

 • butoni i kthimit shpejt

 • butoni i këngës së fundit

 • 🔼

  butoni lart

 • butoni lart shpejt

 • 🔽

  butoni poshtë

 • butoni poshtë shpejt

 • butoni i pauzës

 • butoni i ndalimit

 • butoni i regjistrimit

 • butoni i nxjerrjes

 • 🎦

  kinema

 • 🔅

  butoni i zbehjes

 • 🔆

  butoni i ndriçimit

 • 📶

  shiritat e antenës

 • 🛜

  lidhje me valë

 • 📳

  modaliteti i dridhjeve

 • 📴

  fik celularin

 • shenja femër

 • shenja mashkull

 • simboli për transgjinorë

 • shenja x e shumëzimit e trashë

 • shenja plus e trashë

 • shenja minus e trashë

 • shenja e pjesëtimit e trashë

 • 🟰

  shenjë e fortë barazie

 • pafundësi

 • dy pikëçuditje

 • shenja e pikëpyetjes dhe pikëçuditjes

 • shenja e pikëpyetjes e kuqe

 • pikëpyetje e bardhë

 • shenjë pikëçuditje e bardhë

 • shenja e pikëçuditjes

 • vijë e valëzuar

🏁Flamujtemoji Kopje

 • 🏁

  flamur me katrorë

 • 🚩

  flamur trekëndësh

 • 🎌

  flamuj të kryqëzuar

 • 🏴

  flamur i zi

 • 🏳

  flamur i bardhë

 • 🏳️‍🌈

  flamur i ylbertë

 • 🏳️‍⚧️

  flamur blu, rozë dhe i bardhë

 • 🏴‍☠️

  flamur piratësh

 • 🇦🇨

  flamur: ishulli asenshion

 • 🇦🇩

  flamur: andorrë

 • 🇦🇪

  flamur: emiratet e bashkuara arabe

 • 🇦🇫

  flamur: afganistan

 • 🇦🇬

  flamur: antigua e barbuda

 • 🇦🇮

  flamur: anguilë

 • 🇦🇱

  flamur: shqipëri

 • 🇦🇲

  flamur: armeni

 • 🇦🇴

  flamur: angolë

 • 🇦🇶

  flamur: antarktikë

 • 🇦🇷

  flamur: argjentinë

 • 🇦🇸

  flamur: samoa amerikane

 • 🇦🇹

  flamur: austri

 • 🇦🇺

  flamur: australi

 • 🇦🇼

  flamur: arubë

 • 🇦🇽

  flamur: ishujt alandë

 • 🇦🇿

  flamur: azerbajxhan

 • 🇧🇦

  flamur: bosnjë-hercegovinë

 • 🇧🇧

  flamur: barbados

 • 🇧🇩

  flamur: bangladesh

 • 🇧🇪

  flamur: belgjikë

 • 🇧🇫

  flamur: burkina-faso

 • 🇧🇬

  flamur: bullgari

 • 🇧🇭

  flamur: bahrejn

 • 🇧🇮

  flamur: burundi

 • 🇧🇯

  flamur: benin

 • 🇧🇱

  flamur: sen-bartelemi

 • 🇧🇲

  flamur: bermude

 • 🇧🇳

  flamur: brunei

 • 🇧🇴

  flamur: bolivi

 • 🇧🇶

  flamur: karaibet holandeze

 • 🇧🇷

  flamur: brazil

 • 🇧🇸

  flamur: bahama

 • 🇧🇹

  flamur: butan

 • 🇧🇻

  flamur: ishulli bove

 • 🇧🇼

  flamur: botsvanë

 • 🇧🇾

  flamur: bjellorusi

 • 🇧🇿

  flamur: belizë

 • 🇨🇦

  flamur: kanada

 • 🇨🇨

  flamur: ishujt kokos

 • 🇨🇩

  flamur: kongo-kinshasa

 • 🇨🇫

  flamur: republika e afrikës qendrore

 • 🇨🇬

  flamur: kongo-brazavilë

 • 🇨🇭

  flamur: zvicër

 • 🇨🇮

  flamur: côte d’ivoire

 • 🇨🇰

  flamur: ishujt kuk

 • 🇨🇱

  flamur: kili

 • 🇨🇲

  flamur: kamerun

 • 🇨🇳

  flamur: kinë

 • 🇨🇴

  flamur: kolumbi

 • 🇨🇵

  flamur: ishulli klipërton

 • 🇨🇷

  flamur: kosta-rikë

 • 🇨🇺

  flamur: kubë

 • 🇨🇻

  flamur: kepi i gjelbër

 • 🇨🇼

  flamur: kurasao

 • 🇨🇽

  flamur: ishulli i krishtlindjes

 • 🇨🇾

  flamur: qipro

 • 🇨🇿

  flamur: çeki

 • 🇩🇪

  flamur: gjermani

 • 🇩🇬

  flamur: diego-garsia

 • 🇩🇯

  flamur: xhibuti

 • 🇩🇰

  flamur: danimarkë

 • 🇩🇲

  flamur: dominikë

 • 🇩🇴

  flamur: republika dominikane

 • 🇩🇿

  flamur: algjeri

 • 🇪🇦

  flamur: theuta e melila

 • 🇪🇨

  flamur: ekuador

 • 🇪🇪

  flamur: estoni

 • 🇪🇬

  flamur: egjipt

 • 🇪🇭

  flamur: saharaja perëndimore

 • 🇪🇷

  flamur: eritre

 • 🇪🇸

  flamur: spanjë

 • 🇪🇹

  flamur: etiopi

 • 🇪🇺

  flamur: bashkimi evropian

 • 🇫🇮

  flamur: finlandë

 • 🇫🇯

  flamur: fixhi

 • 🇫🇰

  flamur: ishujt falkland

 • 🇫🇲

  flamur: mikronezi

 • 🇫🇴

  flamur: ishujt faroe

 • 🇫🇷

  flamur: francë

 • 🇬🇦

  flamur: gabon

 • 🇬🇧

  flamur: mbretëria e bashkuar

 • 🇬🇩

  flamur: granadë

 • 🇬🇪

  flamur: gjeorgji

 • 🇬🇫

  flamur: guajana franceze

 • 🇬🇬

  flamur: gernsej

 • 🇬🇭

  flamur: ganë

 • 🇬🇮

  flamur: gjibraltar

 • 🇬🇱

  flamur: grënlandë

 • 🇬🇲

  flamur: gambi

 • 🇬🇳

  flamur: guine

 • 🇬🇵

  flamur: guadelupë

 • 🇬🇶

  flamur: guineja ekuatoriale

 • 🇬🇷

  flamur: greqi

 • 🇬🇸

  flamur: xhorxha jugore dhe ishujt senduiçë të jugut

 • 🇬🇹

  flamur: guatemalë

 • 🇬🇺

  flamur: guam

 • 🇬🇼

  flamur: guine-bisau

 • 🇬🇾

  flamur: guajanë

 • 🇭🇰

  flamur: rpa i hong-kongut

 • 🇭🇲

  flamur: ishujt hërd e mekdonald

 • 🇭🇳

  flamur: honduras

 • 🇭🇷

  flamur: kroaci

 • 🇭🇹

  flamur: haiti

 • 🇭🇺

  flamur: hungari

 • 🇮🇨

  flamur: ishujt kanarie

 • 🇮🇩

  flamur: indonezi

 • 🇮🇪

  flamur: irlandë

 • 🇮🇱

  flamur: izrael

 • 🇮🇲

  flamur: ishulli i manit

 • 🇮🇳

  flamur: indi

 • 🇮🇴

  flamur: territori britanik i oqeanit indian

 • 🇮🇶

  flamur: irak

 • 🇮🇷

  flamur: iran

 • 🇮🇸

  flamur: islandë

 • 🇮🇹

  flamur: itali

 • 🇯🇪

  flamur: xhersej

 • 🇯🇲

  flamur: xhamajkë

 • 🇯🇴

  flamur: jordani

 • 🇯🇵

  flamur: japoni

 • 🇰🇪

  flamur: kenia

 • 🇰🇬

  flamur: kirgizi

 • 🇰🇭

  flamur: kamboxhia

 • 🇰🇮

  flamur: kiribati

 • 🇰🇲

  flamur: komore

 • 🇰🇳

  flamur: shën-kits dhe nevis

 • 🇰🇵

  flamur: kore e veriut

 • 🇰🇷

  flamur: kore e jugut

 • 🇰🇼

  flamur: kuvajt

 • 🇰🇾

  flamur: ishujt kajman

 • 🇰🇿

  flamur: kazakistan

 • 🇱🇦

  flamur: laos

 • 🇱🇧

  flamur: liban

 • 🇱🇨

  flamur: shën-luçia

 • 🇱🇮

  flamur: lihtenshtajn

 • 🇱🇰

  flamur: sri-lankë

 • 🇱🇷

  flamur: liberi

 • 🇱🇸

  flamur: lesoto

 • 🇱🇹

  flamur: lituani

 • 🇱🇺

  flamur: luksemburg

 • 🇱🇻

  flamur: letoni

 • 🇱🇾

  flamur: libi

 • 🇲🇦

  flamur: marok

 • 🇲🇨

  flamur: monako

 • 🇲🇩

  flamur: moldavi

 • 🇲🇪

  flamur: mal i zi

 • 🇲🇫

  flamur: sen-marten

 • 🇲🇬

  flamur: madagaskar

 • 🇲🇭

  flamur: ishujt marshall

 • 🇲🇰

  flamur: maqedonia e veriut

 • 🇲🇱

  flamur: mali

 • 🇲🇲

  flamur: mianmar (burmë)

 • 🇲🇳

  flamur: mongoli

 • 🇲🇴

  flamur: rpa i makaos

 • 🇲🇵

  flamur: ishujt e marianës veriore

 • 🇲🇶

  flamur: martinikë

 • 🇲🇷

  flamur: mauritani

 • 🇲🇸

  flamur: montserat

 • 🇲🇹

  flamur: maltë

 • 🇲🇺

  flamur: mauritius

 • 🇲🇻

  flamur: maldive

 • 🇲🇼

  flamur: malavi

 • 🇲🇽

  flamur: meksikë

 • 🇲🇾

  flamur: malajzi

 • 🇲🇿

  flamur: mozambik

 • 🇳🇦

  flamur: namibi

 • 🇳🇨

  flamur: kaledoni e re

 • 🇳🇪

  flamur: niger

 • 🇳🇫

  flamur: ishulli norfolk

 • 🇳🇬

  flamur: nigeri

 • 🇳🇮

  flamur: nikaragua

 • 🇳🇱

  flamur: holandë

 • 🇳🇴

  flamur: norvegji

 • 🇳🇵

  flamur: nepal

 • 🇳🇷

  flamur: nauru

 • 🇳🇺

  flamur: niue

 • 🇳🇿

  flamur: zelandë e re

 • 🇴🇲

  flamur: oman

 • 🇵🇦

  flamur: panama

 • 🇵🇪

  flamur: peru

 • 🇵🇫

  flamur: polinezia franceze

 • 🇵🇬

  flamur: guineja e re-papua

 • 🇵🇭

  flamur: filipine

 • 🇵🇰

  flamur: pakistan

 • 🇵🇱

  flamur: poloni

 • 🇵🇲

  flamur: shën-pier dhe mikelon

 • 🇵🇳

  flamur: ishujt pitkern

 • 🇵🇷

  flamur: porto-riko

 • 🇵🇸

  flamur: territoret palestineze

 • 🇵🇹

  flamur: portugali

 • 🇵🇼

  flamur: palau

 • 🇵🇾

  flamur: paraguai

 • 🇶🇦

  flamur: katar

 • 🇷🇪

  flamur: reunion

 • 🇷🇴

  flamur: rumani

 • 🇷🇸

  flamur: serbi

 • 🇷🇺

  flamur: rusi

 • 🇷🇼

  flamur: ruandë

 • 🇸🇦

  flamur: arabi saudite

 • 🇸🇧

  flamur: ishujt solomon

 • 🇸🇨

  flamur: sejshelle

 • 🇸🇩

  flamur: sudan

 • 🇸🇪

  flamur: suedi

 • 🇸🇬

  flamur: singapor

 • 🇸🇭

  flamur: shën-elenë

 • 🇸🇮

  flamur: slloveni

 • 🇸🇯

  flamur: svalbard e jan-majen

 • 🇸🇰

  flamur: sllovaki

 • 🇸🇱

  flamur: sierra-leone

 • 🇸🇲

  flamur: san-marino

 • 🇸🇳

  flamur: senegal

 • 🇸🇴

  flamur: somali

 • 🇸🇷

  flamur: surinami

 • 🇸🇸

  flamur: sudani i jugut

 • 🇸🇹

  flamur: sao-tome e principe

 • 🇸🇻

  flamur: salvador

 • 🇸🇽

  flamur: sint-marten

 • 🇸🇾

  flamur: siri

 • 🇸🇿

  flamur: esvatini

 • 🇹🇦

  flamur: tristan-da-kuna

 • 🇹🇨

  flamur: ishujt turks dhe kaikos

 • 🇹🇩

  flamur: çad

 • 🇹🇫

  flamur: territoret jugore franceze

 • 🇹🇬

  flamur: togo

 • 🇹🇭

  flamur: tajlandë

 • 🇹🇯

  flamur: taxhikistan

 • 🇹🇰

  flamur: tokelau

 • 🇹🇱

  flamur: timor-leste

 • 🇹🇲

  flamur: turkmenistan

 • 🇹🇳

  flamur: tunizi

 • 🇹🇴

  flamur: tonga

 • 🇹🇷

  flamur: turqi

 • 🇹🇹

  flamur: trinidad e tobago

 • 🇹🇻

  flamur: tuvalu

 • 🇹🇼

  flamur: tajvan

 • 🇹🇿

  flamur: tanzani

 • 🇺🇦

  flamur: ukrainë

 • 🇺🇬

  flamur: ugandë

 • 🇺🇲

  flamur: ishujt periferikë të shba-së

 • 🇺🇳

  flamur: organizata e kombeve të bashkuara

 • 🇺🇸

  flamur: shba

 • 🇺🇾

  flamur: uruguai

 • 🇺🇿

  flamur: uzbekistan

 • 🇻🇦

  flamur: vatikan

 • 🇻🇨

  flamur: shën-vincent dhe grenadine

 • 🇻🇪

  flamur: venezuelë

 • 🇻🇬

  flamur: ishujt e virgjër britanikë

 • 🇻🇮

  flamur: ishujt e virgjër të shba-së

 • 🇻🇳

  flamur: vietnam

 • 🇻🇺

  flamur: vanuatu

 • 🇼🇫

  flamur: uollis e futuna

 • 🇼🇸

  flamur: samoa

 • 🇽🇰

  flamur: kosovë

 • 🇾🇪

  flamur: jemen

 • 🇾🇹

  flamur: majotë

 • 🇿🇦

  flamur: afrika e jugut

 • 🇿🇲

  flamur: zambi

 • 🇿🇼

  flamur: zimbabve

 • 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿

  flamur: angli

 • 🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿

  flamur: skoci

 • 🏴󠁧󠁢󠁷󠁬󠁳󠁿

  flamur: uells

Nuk u gjetën rezultate, ju lutemi provoni fjalë kyçe të kërkimit