Kjo është një listë Emoji e sekuencave të ndryshimit të emoji me llojin bazë, duke përfshirë Emoji, emrin e shkurtër dhe pikën e kodit. Klikimi në lidhjen Emoji dhe emrin e shkurtër mund të hapë faqen e prezantimit të emoji, të shikojë informacione të tilla si përshkrimi dhe shembulli, dhe gjithashtu mund të kopjoni emoji me një klik për ta ngjitur diku tjetër. Klikimi në lidhjen e pikës së kodit për të parë faqen e informacionit Unicode të Emoji, duke përfshirë imazhe me rezolucion të lartë dhe fotografi vektoriale të siguruara nga shitës të shumtë.Udhëzues Përdorues: Isfarë është Sekuencat e Variacionit Emoji

Simbol Emoji Codepoint
# thurje 0023
* yll 002A
0 zero shifrore 0030
1 një shifër 0031
2 shifra dy 0032
3 shifra tre 0033
4 shifra katër 0034
5 shifra pesë 0035
6 shifra gjashtë 0036
7 shifra shtatë 0037
8 shifra tetë 0038
9 shifra nëntë 0039
© të drejtat e autorit 00A9
® i regjistruar 00AE
‼ dy pikëçuditje 203C
⁉ shenja e pikëpyetjes dhe pikëçuditjes 2049
™ markë tregtare 2122
ℹ informacion 2139
↔ shigjetë majtas-djathtas 2194
↕ shigjeta lart-poshtë 2195
↖ shigjeta lart-majtas 2196
↗ shigjeta lart-djathtas 2197
↘ shigjetë poshtë djathtas 2198
↙ shigjetë poshtë majtas 2199
↩ shigjetë djathtas e përkulur majtas 21A9
↪ shigjeta majtas me hark djathtas 21AA
⌚ orë 231A
⌛ orë me rërë 231B
⌨ tastierë 2328
⏏ butoni i nxjerrjes 23CF
⏩ butoni përpara shpejt 23E9
⏪ butoni i kthimit shpejt 23EA
⏭ butoni i këngës tjetër 23ED
⏮ butoni i këngës së fundit 23EE
⏯ butoni i luajtjes ose pauzës 23EF
⏱ kronometër 23F1
⏲ kohëmatës 23F2
⏳ orë me rërë që rrjedh 23F3
⏸ butoni i pauzës 23F8
⏹ butoni i ndalimit 23F9
⏺ butoni i regjistrimit 23FA
Ⓜ «M» e rrethuar 24C2
▪ katror i vogël i zi 25AA
▫ katror i vogël i bardhë 25AB
▶ butoni i luajtjes 25B6
◀ butoni i kthimit prapa 25C0
◻ katror mesatar i bardhë 25FB
◼ katror mesatar i zi 25FC
◽ katror mesatarisht i vogël i bardhë 25FD
◾ katror mesatarisht i vogël i zi 25FE
☀ diell 2600
☁ re 2601
☂ çadër 2602
☃ njeri prej bore 2603
☄ kometë 2604
☎ telefon 260E
☑ kutia e votimit me shenjën e zgjedhjes 2611
☔ çadër me pika shiu 2614
☕ pije e nxehtë 2615
☘ tërfil 2618
☝ gisht tregues që tregon lart 261D
☠ kafkë me kocka të kryqëzuara 2620
☢ rrezik radioaktiv 2622
☣ rrezik biologjik 2623
☦ kryq ortodoks 2626
☪ yll dhe gjysmëhënë 262A
☮ simboli i paqes 262E
☯ jin jang 262F
☸ rrota e darmës 2638
☹ fytyrë e vrenjtur 2639
☺ fytyrë e qeshur 263A
♀ shenja femër 2640
♂ shenja mashkull 2642
♈ dashi 2648
♉ demi 2649
♊ binjakët 264A
♋ gaforrja 264B
♌ luani 264C
♍ virgjëresha 264D
♎ peshorja 264E
♏ akrepi 264F
♐ shigjetari 2650
♑ bricjapi 2651
♒ ujori 2652
♓ peshqit 2653
♟ gur shahu 265F
♠ figurë maç 2660
♣ figura spathi 2663
♥ figurë kupë 2665
♦ figurë karo 2666
♨ llixhë 2668
♻ simboli i riciklimit 267B
♾ pafundësi 267E
♿ karrocë me rrota 267F
⚒ çekiç dhe kazmë 2692
⚓ spirancë 2693
⚔ shpata të kryqëzuara 2694
⚕ simboli mjekësor 2695
⚖ peshore 2696
⚗ lambik 2697

Faqet