Versioni Emoji 13.1 lëshohet në Shtator 2020, dhe ishin gjithsej 217 Emoji të shtuar në këtë version.
Në Emoji 13.1, çifti me emoji të zemrës në të gjitha gjinitë dhe emoji puthje në të gjitha gjinitë morën edhe 25 mundësi të tjera të përzierjes së toneve të lëkurës. Me përjashtim të kësaj, versioni 13.1 kishte disa emoji të reja si zemra në zjarr, zemra e përmirësuar, fytyra në re, fytyra me sy spirale, fytyra me avull nga hunda dhe gruaja me mjekër.
Emoji 13.1 përmban simbolet emoji më poshtë👇:

Klikimi në lidhjen Emoji dhe emrin e shkurtër mund të hapë faqen e prezantimit të emoji, të shikojë informacione të tilla si përshkrimi dhe shembulli, dhe gjithashtu mund të kopjoni emoji me një klik për ta ngjitur diku tjetër. Klikimi në lidhjen e pikës së kodit për të parë faqen e informacionit Unicode të Emoji, duke përfshirë imazhe me rezolucion të lartë dhe fotografi vektoriale të siguruara nga shitës të shumtë.

Udhëzues Përdorues: Isfarë është Versioni Emoji