Versioni 14.0 i Emoji u lëshua në shtator 2021 dhe në këtë version u shtuan gjithsej 112 Emoji. Në Emoji 14.0, emoji shtrëngimi duarsh 🤝 mori 25 opsione të tjera për përzierjen e toneve të lëkurës. Pati gjithashtu një lëshim të emoji-ve të reja si fytyra me sy që përgjon, fytyra e shkrirë, duart e zemrës, buzët kafshuese, person/burrë shtatzënë, etj. Ne besojmë se Emoji 14.0 është një përditësim i madh i emoji-ve dhe tani mund t'i përdorni ato në shumicën pajisjet dhe platformat. Në mars 2022, Apple prezantoi këto emoji në ios15.4 . Emoji 14.0 përmban simbolet emoji më poshtë👇:

Klikimi në lidhjen Emoji dhe emrin e shkurtër mund të hapë faqen e prezantimit të emoji, të shikojë informacione të tilla si përshkrimi dhe shembulli, dhe gjithashtu mund të kopjoni emoji me një klik për ta ngjitur diku tjetër. Klikimi në lidhjen e pikës së kodit për të parë faqen e informacionit Unicode të Emoji, duke përfshirë imazhe me rezolucion të lartë dhe fotografi vektoriale të siguruara nga shitës të shumtë.

Udhëzues Përdorues: Isfarë është Versioni Emoji


Unicode:1F6DE


Unicode:1F9CC


Unicode:1FA7B


Unicode:1FAAC


Unicode:1FAB8


Unicode:1FAD8


Unicode:1FAD9


Unicode:1FAE7