Versioni 15.0 i Emoji do të dalë në shtator 2022. Është versioni më i fundit i Emoji dhe në këtë version janë shtuar gjithsej 31 Emoji.
Në Emoji 15.0, do të ketë një emoji fytyre "fytyrë tundur" dhe dy emoji "shtytjeje" të duarve do të prezantohen. Do të ketë gjithashtu një publikim të disa emoji-ve me bazë kulturore si 'flaut', 'tifoz me dorë', 'khanda', etj. Qëllimi i këtij versioni të ri emoji do të përditësojë më shumë emoji të lidhura me kafshët, si 'moose' , 'kandil deti', 'gomar', e kështu me radhë. Megjithëse nuk mund t'i përdorni ende në pajisjet tuaja, ne besojmë se ato do të shfaqen në pajisjet tona personale në vitin 2023. Emoji 15.0 përmban simbolet emoji më poshtë👇:

Klikimi në lidhjen Emoji dhe emrin e shkurtër mund të hapë faqen e prezantimit të emoji, të shikojë informacione të tilla si përshkrimi dhe shembulli, dhe gjithashtu mund të kopjoni emoji me një klik për ta ngjitur diku tjetër. Klikimi në lidhjen e pikës së kodit për të parë faqen e informacionit Unicode të Emoji, duke përfshirë imazhe me rezolucion të lartë dhe fotografi vektoriale të siguruara nga shitës të shumtë.

Udhëzues Përdorues: Isfarë është Versioni Emoji


Unicode:1FA87


Unicode:1FA88


Unicode:1FAAD


Unicode:1FAAF


Unicode:1FABB


Unicode:1FABD


Unicode:1FABF


Unicode:1FACF