emoji #️⃣ keycap: # svg png

#️⃣” kuptimi: tast: # Emoji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji:#️⃣ Kopje

  • 2.2+

    iOS #️⃣Kërkesat minimale të ekranit

  • 5.0+

    Android #️⃣Kërkesat minimale të ekranit

  • 8.1+

    Windows #️⃣Kërkesat minimale të ekranit

#️⃣Kuptimi dhe Përshkrimi

Ky është një buton # i përbërë nga katër vija të ndërthurura horizontale dhe vertikale. Në Shtetet e Bashkuara 🇺🇸 , quhet paund ose hash. Gjendet më së shpeshti në këndin e poshtëm djathtas të bllokut të numrit ↘️ , përdoret si buton i ridërgimit në telefonat e modës së vjetër ose përdoret kur bëni një telefonatë elektronike pas shitjes ☎️ . Kohët e fundit, mund të përdorni # kur dëshironi të sillni tema të ngjashme në mediat sociale, në mënyrë që njerëzit me të njëjtën temë të mund ta shohin lehtësisht përmbajtjen tuaj, si p.sh. # 🐱 # 🐕

💡Lexim i zgjeruar dhe shkencë popullore

#️⃣ (stil emoji) = #⃣ (stili bazë) + stil emoji


Kuptimi i simbolit emoji #️⃣ është tast: #, lidhet me tast, mund të gjendet në kategorinë emoji: "🛑 Simbole" - "0️⃣ keycap".

#️⃣Shembuj dhe Përdorim

🔸

#️⃣Emoji Tabela / Tabela e Trendit

#⃣Vlerësimi i popullaritetit me kalimin e kohës

#️⃣Informata Themelore

Emoji: #️⃣
Emer i shkurter: tast: #
Codepoint: U+0023 FE0F 20E3 Kopje
dhjetor: ALT+35 ALT+65039 ALT+8419
Versioni i unikodeve: 3.0 (1999-08)
Versioni Emoji: 3.0 (2016-06-03)
Kategoritë: 🛑 Simbole
Nënkategoritë: 0️⃣ keycap
Keywords: tast

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

#️⃣Tema Relative

#️⃣Kombinim dhe Zhargon

#️⃣Më shumë gjuhë

Gjuha Emer i shkurter & Lidhje
Arabe#️⃣ مفتاح: #
Azerbaixhani#️⃣ klaviatura qapağı: #
Bengalisht#️⃣ কিক্যাপ: #
Bosnjake#️⃣ Kapica za tipku: #
Bullgarisht#️⃣ Клавиш: #
Burmanisht#️⃣ ခလုတ် − #
Kineze e thjeshtuar#️⃣ 按键: #
Kineze Tradicionale#️⃣ 按鍵: #
Kroate#️⃣ tipka: #
Çekisht#️⃣ klávesa: #