emoji © copyright svg png

©” kuptimi: të drejtat e autorit Emoji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji:© Kopje

  • 2.2+

    iOS ©Kërkesat minimale të ekranit

  • 4.3+

    Android ©Kërkesat minimale të ekranit

  • 8.0+

    Windows ©Kërkesat minimale të ekranit

©Kuptimi dhe Përshkrimi

Ekziston një "C" e zezë në rrethin e zi. Ky është simboli i të drejtës së autorit, quhet ndryshe marka e të drejtës së kopjimit dhe i referohet markës së shtypur në vepër dhe kopjes së saj për të treguar që vepra mbrohet nga e drejta e autorit. Emoji të ngjashëm ®️ ®️ regjistrim, ark markë tregtare, 📚 libra, 🎬 filma.

💡Lexim i zgjeruar dhe shkencë popullore

Kuptimi i simbolit emoji © është të drejtat e autorit, lidhet me të drejtat e autorit, mund të gjendet në kategorinë emoji: "🛑 Simbole" - "☑️ tjetri-simbol".

© aktuale është një Emoji bazë pa simbole të variantit dhe ka dy sekuenca të ndryshimit të Emoji që i korrespondojnë asaj: ©️ (stili emoji, duke shfaqur simbole shumëngjyrëshe në shumicën e platformave të reja) dhe ©︎ (stili i tekstit, shfaqja e simboleve bardh e zi në disa platforma të vjetra).

🔸 © (00A9) Nuk ka asnjë version Emoji të këtij karakteri Unicode, që do të thotë se në shumicën e telefonave celularë ose sistemeve kompjuterike, personazhi mund të shfaqet vetëm në stilin e karaktereve të zezë dhe të bardhë, por në disa platforma të mira të pajtueshmërisë, ai ende mund të shfaq stilin e figurës me ngjyra. Organizata Unicode ende nuk e rekomandon përdorimin e saj si një simbol universal emoji.

© (00A9) - i pakualifikuar Emoji, Shiko gjithashtu: ©️ (00A9 FE0F) - plotësisht kualifikuar Emoji.

©Shembuj dhe Përdorim

🔸 Mënyra e saktë për të përdorur © : Copyright © Mënyra e saktë për të përdorur © : Copyright © , viti i botimit të parë të veprës dhe azhurnimi më i fundit, emri i pronarit të së drejtës së autorit, fjalët "Të gjitha të drejtat të rezervuara", për shembull: " © Copyright 2020 EMOJIALL Të gjitha të drejtat e rezervuara “
🔸 Vendosa të mbroj të drejtën e autorit .. të drejtën e kopjimit frazën "Bye". ©


🔸 © (00A9) + stil emoji (FE0F) = ©️ (00A9 FE0F)
🔸 © (00A9) + stili i tekstit (FE0E) = ©︎ (00A9 FE0E)

©Emoji Tabela / Tabela e Trendit

©Tabela

©Vlerësimi i popullaritetit me kalimin e kohës

Diapazoni i datës: 2018-04-01 - 2023-03-26
Koha e azhurnimit: 2023-03-31 17:04:45 UTC
©dhe në pesë vitet e fundit, popullariteti i këtij emoji ka vazhduar të rritet.Në 2018 dhe 2019, trendi i popullaritetit të tij konvergojnë.Në vitin 2021, trendi i shkallës së popullaritetit të tij filloi të rritet.

©Informata Themelore

Emoji: ©
Emer i shkurter: të drejtat e autorit
Codepoint: U+00A9 Kopje
Kod i shkurter: :copyright: Kopje
dhjetor: ALT+169
Versioni i unikodeve: 1.1 (1993-06)
Versioni Emoji: Asnje
Kategoritë: 🛑 Simbole
Nënkategoritë: ☑️ tjetri-simbol
Keywords: të drejtat e autorit

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

©Tema Relative

©Kombinim dhe Zhargon

©Më shumë gjuhë

Gjuha Emer i shkurter & Lidhje
Koreane© 저작권
Rusisht© значок защиты авторского права
Kineze Tradicionale© 版權
Frengjisht© symbole copyright
Persiane© حق نسخه‌برداری
Turqisht© telif hakkı işareti
Tajlandez© ลิขสิทธิ์
Spanjisht© copyright
Indoneziane© hak cipta
Anglisht© copyright