emoji ‼ double exclamation mark svg png

” kuptimi: dy pikëçuditje Emoji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji: Kopje

  • 5.1+

    iOS Kërkesat minimale të ekranit

  • +

    Android Kërkesat minimale të ekranit

  • 8.0+

    Windows Kërkesat minimale të ekranit

Kuptimi dhe Përshkrimi

Pasthirrmë e dyfishtë e përbërë nga dy pikëçuditje të kuqe. Do të thotë dy ose më shumë herë pasthirrmash, eksitimesh, theksimesh dhe përkujtimesh, dhe përdorimi i tij i mbivendosur e bën emocionin më intensiv. Ndonjëherë përdoret pas incidenteve të lidhura me sigurinë. Emoji të ngjashme ❗️ ❗️ pikëçuditje, ❗️ pikë thirrje, 😱 befasi ,. Paralajmërim.

💡Lexim i zgjeruar dhe shkencë popullore

Kuptimi i simbolit emoji është dy pikëçuditje, lidhet me dy pikëçuditje, pikëçuditje, pikësim, shenjë, mund të gjendet në kategorinë emoji: "🛑 Simbole" - " Pikturim".

🔸 (203C) Nuk ka asnjë version Emoji të këtij karakteri Unicode, që do të thotë se në shumicën e telefonave celularë ose sistemeve kompjuterike, personazhi mund të shfaqet vetëm në stilin e karaktereve të zezë dhe të bardhë, por në disa platforma të mira të pajtueshmërisë, ai ende mund të shfaq stilin e figurës me ngjyra. Organizata Unicode ende nuk e rekomandon përdorimin e saj si një simbol universal emoji.

(203C) - i pakualifikuar Emoji, Shiko gjithashtu: ‼️ (203C FE0F) - plotësisht kualifikuar Emoji.

aktuale është një Emoji bazë pa simbole të variantit dhe ka dy sekuenca të ndryshimit të Emoji që i korrespondojnë asaj: ‼️ (stili emoji, duke shfaqur simbole shumëngjyrëshe në shumicën e platformave të reja) dhe ‼︎ (stili i tekstit, shfaqja e simboleve bardh e zi në disa platforma të vjetra).
Wikipedia: !!
!! (Një pikëçuditje e dyfishtë, Karakteri U + 203C) mund t'i referohet: Një lëvizje e shkëlqyeshme në shënimin e shahut Operatori i dyfishtë faktorial në matematikë Një klikim retroflex, një familje e bashkëveprimeve të klikimeve që gjenden vetëm në gjuhët Juu të Afrikës jugore dhe në zhargonin ritual të Daminit të Australisë 🔗 !!
🌐: !! (توضيح), Doppeltes Ausrufezeichen, !!, !!, !!, !!, !!, !!, !!, !!, !!, !!, !! (значения), !! (значення), !!, !!.

Shembuj dhe Përdorim

🔸 Në vitet e fundit, ka pasur shfaqje të larmishme fizike të pafund. Tifozët shpesh i telefonojnë Weibo: " Ju lutemi kërkoni ekipin e programit të jetë përgjegjës për sigurinë e artistëve ".
🔸 Pas shikuar një shfaqje, unë me të vërtetë dua të them ", Min Minzi është kaq i ftohtë! ! Dua të marr e saj deri! ".
🔸 Uroj që kjo të jetë një pikëçuditje ... për të treguar se sa i emocionuar jam.


🔸 (203C) + stil emoji (FE0F) = ‼️ (203C FE0F)
🔸 (203C) + stili i tekstit (FE0E) = ‼︎ (203C FE0E)

Emoji Tabela / Tabela e Trendit

Tabela

Vlerësimi i popullaritetit me kalimin e kohës

Diapazoni i datës: 2018-12-09 - 2023-12-03
Koha e azhurnimit: 2023-12-08 17:07:32 UTC
dhe në pesë vitet e fundit, popullariteti i këtij emoji është rritur në një nivel të ri.Në 2018 dhe 2019, trendi i popullaritetit të tij konvergojnë.

Informata Themelore

Emoji:
Emer i shkurter: dy pikëçuditje
Codepoint: U+203C Kopje
Kod i shkurter: :bangbang: Kopje
dhjetor: ALT+8252
Versioni i unikodeve: 1.1 (1993-06)
Versioni Emoji: Asnje
Kategoritë: 🛑 Simbole
Nënkategoritë: ‼ Pikturim
Keywords: dy pikëçuditje | pikëçuditje | pikësim | shenjë

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

Tema Relative

Kombinim dhe Zhargon

Më shumë gjuhë

Gjuha Emer i shkurter & Lidhje
Suedisht dubbla utropstecken
Azerbaixhani qoşa nida işarəsi
Japonisht 二重感嘆符
Anglisht double exclamation mark
Bullgarisht Двойна удивителна
Koreane 두 개의 느낌표
Kineze e thjeshtuar 双感叹号
Vietnameze hai dấu chấm than
Kineze Tradicionale 雙驚嘆號
Kroate dvostruki uskličnik