emoji ↖ up-left arrow svg png

” kuptimi: shigjeta lart-majtas Emoji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji: Kopje

  • 2.2+

    iOS Kërkesat minimale të ekranit

  • 4.3+

    Android Kërkesat minimale të ekranit

  • 8.0+

    Windows Kërkesat minimale të ekranit

Kuptimi dhe Përshkrimi

Shigjeta e bardhë në kutinë e butonit gri-blu përballet me pjesën e sipërme të majtë, e cila është shigjeta e sipërme e majtë. Zakonisht përdoret për të treguar drejtimin e majtë e sipërme dhe në veriperëndim, në përgjithësi shfaqet në tip operacioni 🎮 lojës së. Emojis ngjashme: ⬅️ shigjeta majtas, ⬆️ arrow deri, 🎮 lojë, 🆚

💡Lexim i zgjeruar dhe shkencë popullore

Kuptimi i simbolit emoji është shigjeta lart-majtas, lidhet me drejtim, i ndërmjetëm, shigjetë, veriperëndim, mund të gjendet në kategorinë emoji: "🛑 Simbole" - "↩️ Shigjetë".

🔸 (2196) Nuk ka asnjë version Emoji të këtij karakteri Unicode, që do të thotë se në shumicën e telefonave celularë ose sistemeve kompjuterike, personazhi mund të shfaqet vetëm në stilin e karaktereve të zezë dhe të bardhë, por në disa platforma të mira të pajtueshmërisë, ai ende mund të shfaq stilin e figurës me ngjyra. Organizata Unicode ende nuk e rekomandon përdorimin e saj si një simbol universal emoji.

(2196) - i pakualifikuar Emoji, Shiko gjithashtu: ↖️ (2196 FE0F) - plotësisht kualifikuar Emoji.

aktuale është një Emoji bazë pa simbole të variantit dhe ka dy sekuenca të ndryshimit të Emoji që i korrespondojnë asaj: ↖️ (stili emoji, duke shfaqur simbole shumëngjyrëshe në shumicën e platformave të reja) dhe ↖︎ (stili i tekstit, shfaqja e simboleve bardh e zi në disa platforma të vjetra).

Shembuj dhe Përdorim

🔸 Të rikujtojmë lojën e kërcimit friends friends me miqtë, ajo që mbajmë mend qartë është mënyra me tetë çelësa. Vërtetë e vështirë! Can't ↗️ ne nuk mund të vazhdojmë!
🔸 Në pjesën e sipërme të majtë është në thelb një aparat fotografik me ngjyra.


🔸 (2196) + stil emoji (FE0F) = ↖️ (2196 FE0F)
🔸 (2196) + stili i tekstit (FE0E) = ↖︎ (2196 FE0E)

Emoji Tabela / Tabela e Trendit

Tabela

Vlerësimi i popullaritetit me kalimin e kohës

Informata Themelore

Emoji:
Emer i shkurter: shigjeta lart-majtas
Codepoint: U+2196 Kopje
Kod i shkurter: :arrow_upper_left: Kopje
dhjetor: ALT+8598
Versioni i unikodeve: 1.1 (1993-06)
Versioni Emoji: Asnje
Kategoritë: 🛑 Simbole
Nënkategoritë: ↩️ Shigjetë
Keywords: drejtim | i ndërmjetëm | shigjeta lart-majtas | shigjetë | veriperëndim

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

Tema Relative

Kombinim dhe Zhargon