emoji ⏰ alarm clock svg png

” kuptimi: orë me zile Emoji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji: Kopje

  • 5.1+

    iOS Kërkesat minimale të ekranit

  • 4.3+

    Android Kërkesat minimale të ekranit

  • 8.0+

    Windows Kërkesat minimale të ekranit

Kuptimi dhe Përshkrimi

Kjo është një orë me zile. Ka 2 këmbanat veshit 🔔 majë të saj dhe ora dhe minutë duart në kuadër të kuqe 🔴 tregojnë kohën. Duke parë këtë emoji, a mendoni për një mëngjes when , kur u dha alarmi dhe u zgjuat me një ndjenjë urgjence.
/ Alarmi ra dhe ishte koha të çohesha .

💡Lexim i zgjeruar dhe shkencë popullore

Kuptimi i simbolit emoji është orë me zile, lidhet me alarm, orë, orë me zile, mund të gjendet në kategorinë emoji: "🚌 Udhëtimi & Vendet" - " kohë".

Shembuj dhe Përdorim

🔸 Dikush ju lutem ejani, ejani dhe hiqni këtë orë alarmi.
🔸 Vendosni nëntë alarme dhe vendosni hapësirë për tre minuta e gjysmë me njëra- tjetrën .

Emoji Tabela / Tabela e Trendit

Tabela

Vlerësimi i popullaritetit me kalimin e kohës

Diapazoni i datës: 2018-09-30 - 2023-09-17
Koha e azhurnimit: 2023-09-24 17:15:42 UTC
dhe në pesë vitet e fundit, popullariteti i këtij emoji ka pësuar disa ndryshime të mëdha.Në vitin 2021-08, popullariteti i tij tregoi rritjen më të madhe.Në 2017 dhe 2018, trendi i popullaritetit të tij konvergojnë.

Informata Themelore

Emoji:
Emer i shkurter: orë me zile
Emri i Apple: Alarm Clock
Codepoint: U+23F0 Kopje
Kod i shkurter: :alarm_clock: Kopje
dhjetor: ALT+9200
Versioni i unikodeve: 6.0 (2010-10-11)
Versioni Emoji: 1.0 (2015-06-09)
Kategoritë: 🚌 Udhëtimi & Vendet
Nënkategoritë: ⌚ kohë
Keywords: alarm | orë | orë me zile

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

Tema Relative

Kombinim dhe Zhargon

Më shumë gjuhë

Gjuha Emer i shkurter & Lidhje
Rumanisht ceas deșteptător
Daneze vækkeur
Hebraike שעון מעורר
Kineze e thjeshtuar 闹钟
Koreane 알람 시계
Polonisht budzik
Hungarisht ébresztőóra
Vietnameze đồng hồ báo thức
Spanjisht reloj despertador
Anglisht alarm clock