emoji ☀ sun svg png

” kuptimi: diell Emoji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji: Kopje

  • 2.2+

    iOS Kërkesat minimale të ekranit

  • +

    Android Kërkesat minimale të ekranit

  • 8.0+

    Windows Kërkesat minimale të ekranit

Kuptimi dhe Përshkrimi

Ky është një diell që gradualisht ndryshon nga portokallia në të verdhë të artë, me një rreth në mes, që rrezaton tetë rreze drite në mjedis. Sasia e dritës ndryshon nga platforma në platformë.
Ky emoji përfaqëson diellin dhe gjithashtu simbolizon ngrohtësinë, dritën, nxehtësinë, energjinë, verën, temperaturën e lartë dhe gjithashtu mund të përdoret për të përshkruar një qëndrim pozitiv. Emoji të ngjashme: 🔥 💥 🌞 🌕

💡Lexim i zgjeruar dhe shkencë popullore

Kuptimi i simbolit emoji është diell, lidhet me i ndritshëm, me diell, moti, rreze, mund të gjendet në kategorinë emoji: "🚌 Udhëtimi & Vendet" - "☂️ qielli & moti".

aktuale është një Emoji bazë pa simbole të variantit dhe ka dy sekuenca të ndryshimit të Emoji që i korrespondojnë asaj: ☀️ (stili emoji, duke shfaqur simbole shumëngjyrëshe në shumicën e platformave të reja) dhe ☀︎ (stili i tekstit, shfaqja e simboleve bardh e zi në disa platforma të vjetra).

🔸 (2600) Nuk ka asnjë version Emoji të këtij karakteri Unicode, që do të thotë se në shumicën e telefonave celularë ose sistemeve kompjuterike, personazhi mund të shfaqet vetëm në stilin e karaktereve të zezë dhe të bardhë, por në disa platforma të mira të pajtueshmërisë, ai ende mund të shfaq stilin e figurës me ngjyra. Organizata Unicode ende nuk e rekomandon përdorimin e saj si një simbol universal emoji.

(2600) - i pakualifikuar Emoji, Shiko gjithashtu: ☀️ (2600 FE0F) - plotësisht kualifikuar Emoji.

Shembuj dhe Përdorim

🔸 Sunshine plazh 🏖️ valët e oqeanit 🌊 kaktus 🌵, dhe një kapiten i vjetër 🚢 👴 ~
🔸 Çohuni në mëngjes, përqafoni diellin, plot energji pozitive !
🔸 Dielli shpërtheu mbi qytetin e mbushur me njerëz me gjithë shkëlqimin e tij.


🔸 (2600) + stil emoji (FE0F) = ☀️ (2600 FE0F)
🔸 (2600) + stili i tekstit (FE0E) = ☀︎ (2600 FE0E)

Emoji Tabela / Tabela e Trendit

Tabela

Vlerësimi i popullaritetit me kalimin e kohës

Diapazoni i datës: 2018-06-03 - 2023-05-21
Koha e azhurnimit: 2023-05-31 17:20:19 UTC
dhe në pesë vitet e fundit, popullariteti i këtij emoji është rritur në një nivel të ri.Në vitin 2020-03, popullariteti i tij tregoi rritjen më të madhe.Në 2018 dhe 2019, trendi i popullaritetit të tij konvergojnë.

Informata Themelore

Emoji:
Emer i shkurter: diell
Codepoint: U+2600 Kopje
Kod i shkurter: :sunny: Kopje
dhjetor: ALT+9728
Versioni i unikodeve: 1.1 (1993-06)
Versioni Emoji: Asnje
Kategoritë: 🚌 Udhëtimi & Vendet
Nënkategoritë: ☂️ qielli & moti
Keywords: diell | i ndritshëm | me diell | moti | rreze

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

Kombinim dhe Zhargon

Më shumë gjuhë

Gjuha Emer i shkurter & Lidhje
Daneze sol
Filipinase araw
Sërbisht сунце
Hollandeze zon
Suedisht sol
Kineze e thjeshtuar 太阳
Finlandeze aurinko
Hebraike שמש
Vietnameze mặt trời
Japonisht 太陽