emoji ☝ index pointing up svg png

” kuptimi: gisht tregues që tregon lart Emoji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji: Kopje

  • 2.2+

    iOS Kërkesat minimale të ekranit

  • 4.4+

    Android Kërkesat minimale të ekranit

  • 8.0+

    Windows Kërkesat minimale të ekranit

Kuptimi dhe Përshkrimi

Kjo është një dorë e djathtë me pëllëmbën e kthyer përpara, me vetëm gishtin tregues të drejtuar dhe të drejtuar lart ⬆️ , dhe gishtat e tjerë të përdredhur. Disa platforma shfaqin gjeste të dorës së majtë.
Ky emoji mund të përfaqësojë numrin 1⃣ , gishtin tregues dhe me drejtim lart. Emoji të ngjashme: 👆 👇 👈

💡Lexim i zgjeruar dhe shkencë popullore

Kuptimi i simbolit emoji është gisht tregues që tregon lart, lidhet me dorë, gisht, gisht tregues që tregon lart, tregues, mund të gjendet në kategorinë emoji: "👌 Njerëz dhe Trup" - "👈 Dorë që Tregon".

është një bazë modifikuese Emoji, mund të përdoret si një Emoji e vetme dhe gjithashtu mund të kombinohet me modifikuesin Emoji të tonit të lëkurës për të formuar një Emoji të ri. Ekzistojnë 5 lloje të modifikuesve Emoji, përkatësisht: 🏻, 🏼, 🏽, 🏾, 🏿. është i kombinuar me këto modifikues Emoji të tonit të lëkurës për të formuar sekuenca të reja të modifikuesit Emoji. Më poshtë janë shembuj të kombinimit:

🔸 (261D) Nuk ka asnjë version Emoji të këtij karakteri Unicode, që do të thotë se në shumicën e telefonave celularë ose sistemeve kompjuterike, personazhi mund të shfaqet vetëm në stilin e karaktereve të zezë dhe të bardhë, por në disa platforma të mira të pajtueshmërisë, ai ende mund të shfaq stilin e figurës me ngjyra. Organizata Unicode ende nuk e rekomandon përdorimin e saj si një simbol universal emoji.

(261D) - i pakualifikuar Emoji, Shiko gjithashtu: ☝️ (261D FE0F) - plotësisht kualifikuar Emoji.

aktuale është një Emoji bazë pa simbole të variantit dhe ka dy sekuenca të ndryshimit të Emoji që i korrespondojnë asaj: ☝️ (stili emoji, duke shfaqur simbole shumëngjyrëshe në shumicën e platformave të reja) dhe ☝︎ (stili i tekstit, shfaqja e simboleve bardh e zi në disa platforma të vjetra).

Shembuj dhe Përdorim

🔸 Unë kam një pyetje .
🔸 Kur mund të merrni N. në provë, kur unë do t'ju blej një 🎮.
🔸 A po kërcejnë tani? Tavani do të shembet!


🔸 (261D) + stil emoji (FE0F) = ☝️ (261D FE0F)
🔸 (261D) + stili i tekstit (FE0E) = ☝︎ (261D FE0E)

Emoji Tabela / Tabela e Trendit

Tabela

Vlerësimi i popullaritetit me kalimin e kohës

Diapazoni i datës: 2018-12-02 - 2023-11-26
Koha e azhurnimit: 2023-11-30 17:25:22 UTC
dhe në pesë vitet e fundit, popullariteti i këtij emoji ka vazhduar të rritet.Në 2018 dhe 2019, trendi i popullaritetit të tij konvergojnë.Në vitin 2019, trendi i shkallës së popullaritetit të tij filloi të rritet.

Informata Themelore

Emoji:
Emer i shkurter: gisht tregues që tregon lart
Codepoint: U+261D Kopje
Kod i shkurter: :point_up: Kopje
dhjetor: ALT+9757
Versioni i unikodeve: 1.1 (1993-06)
Versioni Emoji: Asnje
Kategoritë: 👌 Njerëz dhe Trup
Nënkategoritë: 👈 Dorë që Tregon
Keywords: dorë | gisht | gisht tregues që tregon lart | tregues

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

Tema Relative

Kombinim dhe Zhargon