emoji ☠ skull and crossbones svg png

” kuptimi: kafkë me kocka të kryqëzuara Emoji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji: Kopje

  • 9.1+

    iOS Kërkesat minimale të ekranit

  • 6.0.1+

    Android Kërkesat minimale të ekranit

  • 10+

    Windows Kërkesat minimale të ekranit

Kuptimi dhe Përshkrimi

Një kafkë e bardhë, e stilit vizatimor me dy fole të mëdha të syve të zinj, një vrimë e zezë hunde në formë dashurie ... dhe një rresht i dhëmbëve të bardhë. Ka edhe dy kocka kalohet 🦴 pas kafkës 💀. Mund të nënkuptojë vdekje ose rrezik ⚠️ , ose mund të vendoset së bashku me lëngun 💧 🍺 do të thotë lëng toksik. Ta vendosësh me flamur do të thotë pirat

💡Lexim i zgjeruar dhe shkencë popullore

Kuptimi i simbolit emoji është kafkë me kocka të kryqëzuara, lidhet me fytyrë, kafkë, kafkë me kocka të kryqëzuara, kocka të kryqëzuara, përbindësh, mund të gjendet në kategorinë emoji: "😂 Buzëqeshje dhe Emocion" - "😠 Fytyrë Negative".

🔸 (2620) Nuk ka asnjë version Emoji të këtij karakteri Unicode, që do të thotë se në shumicën e telefonave celularë ose sistemeve kompjuterike, personazhi mund të shfaqet vetëm në stilin e karaktereve të zezë dhe të bardhë, por në disa platforma të mira të pajtueshmërisë, ai ende mund të shfaq stilin e figurës me ngjyra. Organizata Unicode ende nuk e rekomandon përdorimin e saj si një simbol universal emoji.

(2620) - i pakualifikuar Emoji, Shiko gjithashtu: ☠️ (2620 FE0F) - plotësisht kualifikuar Emoji.

aktuale është një Emoji bazë pa simbole të variantit dhe ka dy sekuenca të ndryshimit të Emoji që i korrespondojnë asaj: ☠️ (stili emoji, duke shfaqur simbole shumëngjyrëshe në shumicën e platformave të reja) dhe ☠︎ (stili i tekstit, shfaqja e simboleve bardh e zi në disa platforma të vjetra).

Shembuj dhe Përdorim

🔸 Kohët e fundit unë dua të provoni stilin gotik 🖤.
🔸 E keni parë "Nusja e Kufomës së Tim Burton 👰 "?


🔸 (2620) + stil emoji (FE0F) = ☠️ (2620 FE0F)
🔸 (2620) + stili i tekstit (FE0E) = ☠︎ (2620 FE0E)

Emoji Tabela / Tabela e Trendit

Tabela

Vlerësimi i popullaritetit me kalimin e kohës

Diapazoni i datës: 2018-12-02 - 2023-11-26
Koha e azhurnimit: 2023-11-30 17:26:20 UTC
dhe në pesë vitet e fundit, popullariteti i këtij emoji ka treguar një rritje në formë U-je.Në 2018 dhe 2019, trendi i popullaritetit të tij konvergojnë.

Informata Themelore

Emoji:
Emer i shkurter: kafkë me kocka të kryqëzuara
Codepoint: U+2620 Kopje
dhjetor: ALT+9760
Versioni i unikodeve: 1.1 (1993-06)
Versioni Emoji: Asnje
Kategoritë: 😂 Buzëqeshje dhe Emocion
Nënkategoritë: 😠 Fytyrë Negative
Keywords: fytyrë | kafkë | kafkë me kocka të kryqëzuara | kocka të kryqëzuara | përbindësh

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

Kombinim dhe Zhargon