emoji ☹ frowning face svg png

” kuptimi: fytyrë e vrenjtur Emoji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji: Kopje

  • 9.1+

    iOS Kërkesat minimale të ekranit

  • 6.0.1+

    Android Kërkesat minimale të ekranit

  • 8.0+

    Windows Kërkesat minimale të ekranit

Kuptimi dhe Përshkrimi

Një fytyrë e verdhë me dy sy të rrumbullakët dhe një gojë të drejtuar poshtë. Duket shumë e pakënaqur dhe e zhgënjyer.
Ky emoji përdoret shpesh për të shprehur trishtimin, zhgënjimin dhe shqetësimin. Duket e ngjashme me 🙁, por përmban më shumë ndjenja sesa 🙁.

💡Lexim i zgjeruar dhe shkencë popullore

Kuptimi i simbolit emoji është fytyrë e vrenjtur, lidhet me e vrenjtur, fytyrë, fytyrë e vrenjtur, mund të gjendet në kategorinë emoji: "😂 Buzëqeshje & Emocione" - "😞 ballë në fjalë".

aktuale është një Emoji bazë pa simbole të variantit dhe ka dy sekuenca të ndryshimit të Emoji që i korrespondojnë asaj: ☹️ (stili emoji, duke shfaqur simbole shumëngjyrëshe në shumicën e platformave të reja) dhe ☹︎ (stili i tekstit, shfaqja e simboleve bardh e zi në disa platforma të vjetra).

🔸 (2639) Nuk ka asnjë version Emoji të këtij karakteri Unicode, që do të thotë se në shumicën e telefonave celularë ose sistemeve kompjuterike, personazhi mund të shfaqet vetëm në stilin e karaktereve të zezë dhe të bardhë, por në disa platforma të mira të pajtueshmërisë, ai ende mund të shfaq stilin e figurës me ngjyra. Organizata Unicode ende nuk e rekomandon përdorimin e saj si një simbol universal emoji.

(2639) - i pakualifikuar Emoji, Shiko gjithashtu: ☹️ (2639 FE0F) - plotësisht kualifikuar Emoji.

Shembuj dhe Përdorim

🔸 Çelësi Makina ime ra në kanalizime .
🔸 Unë jam duke kanalizuar zemërimin tim në pastrimin .


🔸 (2639) + stil emoji (FE0F) = ☹️ (2639 FE0F)
🔸 (2639) + stili i tekstit (FE0E) = ☹︎ (2639 FE0E)

Emoji Tabela / Tabela e Trendit

Tabela

Vlerësimi i popullaritetit me kalimin e kohës

Diapazoni i datës: 2018-09-30 - 2023-09-24
Koha e azhurnimit: 2023-09-30 17:29:55 UTC
dhe në pesë vitet e fundit, popullariteti i këtij emoji ka pësuar disa ndryshime të mëdha.Në 2018 dhe 2019, trendi i popullaritetit të tij konvergojnë.

Informata Themelore

Emoji:
Emer i shkurter: fytyrë e vrenjtur
Codepoint: U+2639 Kopje
dhjetor: ALT+9785
Versioni i unikodeve: 1.1 (1993-06)
Versioni Emoji: Asnje
Kategoritë: 😂 Buzëqeshje & Emocione
Nënkategoritë: 😞 ballë në fjalë
Keywords: e vrenjtur | fytyrë | fytyrë e vrenjtur

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

Tema Relative

Kombinim dhe Zhargon

Më shumë gjuhë