emoji ☺ smiling face svg png

” kuptimi: fytyrë e qeshur Emoji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji: Kopje

  • 2.2+

    iOS Kërkesat minimale të ekranit

  • 4.3+

    Android Kërkesat minimale të ekranit

  • 8.0+

    Windows Kërkesat minimale të ekranit

Kuptimi dhe Përshkrimi

Një fytyrë klasike e buzëqeshur me sy të buzëqeshur dhe faqe rozë në fytyrën e rrumbullakët. Mund të konsiderohet si pionieri i emoji-ve.
Ky emoji zakonisht përdoret për të shprehur lumturinë, ngrohtësinë, lumturinë ose mirënjohjen. Është gjithashtu një zëvendësim për emoticonet e tekstit :) ose :-). Emoji të ngjashme: 🥰😇🤗😄

💡Lexim i zgjeruar dhe shkencë popullore

Kuptimi i simbolit emoji është fytyrë e qeshur, lidhet me buzëqeshje, e çlodhur, e qetë, fytyrë, fytyrë e qeshur, mund të gjendet në kategorinë emoji: "😂 Buzëqeshje & Emocione" - "😍 të përballet me-dashuri".

aktuale është një Emoji bazë pa simbole të variantit dhe ka dy sekuenca të ndryshimit të Emoji që i korrespondojnë asaj: ☺️ (stili emoji, duke shfaqur simbole shumëngjyrëshe në shumicën e platformave të reja) dhe ☺︎ (stili i tekstit, shfaqja e simboleve bardh e zi në disa platforma të vjetra).

🔸 (263A) Nuk ka asnjë version Emoji të këtij karakteri Unicode, që do të thotë se në shumicën e telefonave celularë ose sistemeve kompjuterike, personazhi mund të shfaqet vetëm në stilin e karaktereve të zezë dhe të bardhë, por në disa platforma të mira të pajtueshmërisë, ai ende mund të shfaq stilin e figurës me ngjyra. Organizata Unicode ende nuk e rekomandon përdorimin e saj si një simbol universal emoji.

(263A) - i pakualifikuar Emoji, Shiko gjithashtu: ☺️ (263A FE0F) - plotësisht kualifikuar Emoji.

Shembuj dhe Përdorim

🔸 Shoku juaj ju thotë, "Unë vetëm prerë flokët e mi, i dashuri im më tha se ato duken bukur ".


🔸 (263A) + stil emoji (FE0F) = ☺️ (263A FE0F)
🔸 (263A) + stili i tekstit (FE0E) = ☺︎ (263A FE0E)

Emoji Tabela / Tabela e Trendit

Tabela

Vlerësimi i popullaritetit me kalimin e kohës

Diapazoni i datës: 2018-09-30 - 2023-09-17
Koha e azhurnimit: 2023-09-24 17:30:13 UTC
dhe në pesë vitet e fundit, popullariteti i këtij emoji ka vazhduar të rritet.Në 2017 dhe 2019, trendi i popullaritetit të tij konvergojnë.Në vitin 2019, trendi i shkallës së popullaritetit të tij filloi të rritet.

Informata Themelore

Emoji:
Emer i shkurter: fytyrë e qeshur
Codepoint: U+263A Kopje
Kod i shkurter: :relaxed: Kopje
dhjetor: ALT+9786
Versioni i unikodeve: 1.1 (1993-06)
Versioni Emoji: Asnje
Kategoritë: 😂 Buzëqeshje & Emocione
Nënkategoritë: 😍 të përballet me-dashuri
Keywords: buzëqeshje | e çlodhur | e qetë | fytyrë | fytyrë e qeshur

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

Kombinim dhe Zhargon

Më shumë gjuhë

Gjuha Emer i shkurter & Lidhje
Bosnjake osmijeh
Finlandeze hymynaama
Gjeorgjisht მომღიმარე სახე
Sllovene smejoči obraz
Letonisht smaidoša seja
Kineze Tradicionale 輕鬆笑臉
Hungarisht mosolygó arc
Lituaniane besišypsantis veidas
Malajzisht muka tersenyum
Estonisht naerunägu