emoji ♀ female sign svg png

” kuptimi: shenja femër Emoji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji: Kopje

  • 7.1+

    Android Kërkesat minimale të ekranit

  • 8.0+

    Windows Kërkesat minimale të ekranit

Kuptimi dhe Përshkrimi

Ka një kryq të zi nën rrethin e zi. Ky është një simbol gjenetik. Isshtë një simbol femër. Në platforma të ndryshme, ky simbol do të ketë ngjyra të tjera, të tilla si rozë dhe portokalli. Ajo përfaqëson 🚺 zonja, vajza, femra, Afërdita dhe bakri alkimi. Shpesh përdoret në kërkimet gjenetike. Emojis ngjashme: simbolet meshkuj, simbolet transgjinorë, dhe 🧬 kromozome.

💡Lexim i zgjeruar dhe shkencë popullore

Kuptimi i simbolit emoji është shenja femër, lidhet me femër, grua, shenja femër, mund të gjendet në kategorinë emoji: "🛑 Simbole" - "♀️ gjini".

aktuale është një Emoji bazë pa simbole të variantit dhe ka dy sekuenca të ndryshimit të Emoji që i korrespondojnë asaj: ♀️ (stili emoji, duke shfaqur simbole shumëngjyrëshe në shumicën e platformave të reja) dhe ♀︎ (stili i tekstit, shfaqja e simboleve bardh e zi në disa platforma të vjetra).

🔸 (2640) Nuk ka asnjë version Emoji të këtij karakteri Unicode, që do të thotë se në shumicën e telefonave celularë ose sistemeve kompjuterike, personazhi mund të shfaqet vetëm në stilin e karaktereve të zezë dhe të bardhë, por në disa platforma të mira të pajtueshmërisë, ai ende mund të shfaq stilin e figurës me ngjyra. Organizata Unicode ende nuk e rekomandon përdorimin e saj si një simbol universal emoji.

(2640) - i pakualifikuar Emoji, Shiko gjithashtu: ♀️ (2640 FE0F) - plotësisht kualifikuar Emoji.

Shembuj dhe Përdorim

🔸 Në gjenetikë, kromozomi XX seksi është femër.
🔸 Cilësimet gjinore e shumë platforma sociale janë përzgjedhur në / / .
🔸 Këto janë tradicionalisht shenja femra e inkurajim.


🔸 (2640) + stil emoji (FE0F) = ♀️ (2640 FE0F)
🔸 (2640) + stili i tekstit (FE0E) = ♀︎ (2640 FE0E)

Emoji Tabela / Tabela e Trendit

Tabela

Vlerësimi i popullaritetit me kalimin e kohës

Diapazoni i datës: 2018-09-30 - 2023-09-17
Koha e azhurnimit: 2023-09-24 17:30:59 UTC
dhe në pesë vitet e fundit, popullariteti i këtij emoji është ulur, por kohët e fundit ka filluar të bjerë.Në 2017 dhe 2018, trendi i popullaritetit të tij konvergojnë.

Informata Themelore

Emoji:
Emer i shkurter: shenja femër
Codepoint: U+2640 Kopje
dhjetor: ALT+9792
Versioni i unikodeve: 1.1 (1993-06)
Versioni Emoji: Asnje
Kategoritë: 🛑 Simbole
Nënkategoritë: ♀️ gjini
Keywords: femër | grua | shenja femër

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

Kombinim dhe Zhargon

Më shumë gjuhë

Gjuha Emer i shkurter & Lidhje
Filipinase simbolo ng babae
Gjeorgjisht მდედრობითი
Vietnameze ký hiệu nữ
Lituaniane moteriškos lyties ženklas
Arabe رمز أنثى
Persiane نشان ناهید
Daneze kvindesymbol
Rumanisht semn feminin
Hollandeze vrouwelijkheidssymbool
Kroate ženski simbol