emoji ♁ tokë

” kuptimi: tokë Emoji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji: Kopje

  • 8.0+

    Windows Kërkesat minimale të ekranit

Kuptimi dhe Përshkrimi

nuk është një Emoji zyrtar, por mund të përdoret si karakter Unicode. Ekziston një emoji tjetër me një (n) kuptim/dukje të ngjashme me tokë: 🌎 (globi që tregon Amerikat), e cila mund të përdoret në vend të në disa raste.

💡Lexim i zgjeruar dhe shkencë popullore

Kuptimi i simbolit emoji është tokë.

🔸 (2641) Nuk ka asnjë version Emoji të këtij karakteri Unicode, që do të thotë se në shumicën e telefonave celularë ose sistemeve kompjuterike, personazhi mund të shfaqet vetëm në stilin e karaktereve të zezë dhe të bardhë, por në disa platforma të mira të pajtueshmërisë, ai ende mund të shfaq stilin e figurës me ngjyra. Organizata Unicode ende nuk e rekomandon përdorimin e saj si një simbol universal emoji.

Shembuj dhe Përdorim

🔸 (tokë) ≈ 🌎 (globi që tregon Amerikat)

Emoji Tabela / Tabela e Trendit

Tabela

Vlerësimi i popullaritetit me kalimin e kohës

Informata Themelore

Emoji:
Emer i shkurter: tokë
Codepoint: U+2641 Kopje
dhjetor: ALT+9793
Versioni i unikodeve: 1.1 (1993-06)
Versioni Emoji: Asnje
Kategoritë:
Nënkategoritë:
Keywords:

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

Tema Relative

Kombinim dhe Zhargon

Më shumë gjuhë

Gjuha Emer i shkurter & Lidhje
Kroate Zemlja
Hollandeze Aarde
Vietnameze Trái đất
Persiane زمین
Anglisht Earth
Kineze e thjeshtuar 地球
Japonisht 地球
Indoneziane Bumi
Portugeze, Ndërkombëtare Terra
Koreane 지구