emoji ♂ male sign svg png

” kuptimi: shenja mashkull Emoji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji: Kopje

  • 7.1+

    Android Kërkesat minimale të ekranit

  • 8.0+

    Windows Kërkesat minimale të ekranit

Kuptimi dhe Përshkrimi

Ekziston një shigjetë e zezë që tregon djathtas sipërme në rrethin e zi. Ky është një simbol gjenetik, i cili është një simbol mashkullor. Në platforma të ndryshme, ky simbol do të ketë ngjyra të tjera, të tilla si blu dhe portokalli. Ajo përfaqëson 🚹 burra, meshkuj, djem, Mars dhe hekur alkimi. Në lidhje me të janë simbole femra, simbolet transgjinorë, dhe Mars.

💡Lexim i zgjeruar dhe shkencë popullore

Kuptimi i simbolit emoji është shenja mashkull, lidhet me burrë, mashkull, mund të gjendet në kategorinë emoji: "🛑 Simbole" - "♀️ gjini".

aktuale është një Emoji bazë pa simbole të variantit dhe ka dy sekuenca të ndryshimit të Emoji që i korrespondojnë asaj: ♂️ (stili emoji, duke shfaqur simbole shumëngjyrëshe në shumicën e platformave të reja) dhe ♂︎ (stili i tekstit, shfaqja e simboleve bardh e zi në disa platforma të vjetra).

🔸 (2642) Nuk ka asnjë version Emoji të këtij karakteri Unicode, që do të thotë se në shumicën e telefonave celularë ose sistemeve kompjuterike, personazhi mund të shfaqet vetëm në stilin e karaktereve të zezë dhe të bardhë, por në disa platforma të mira të pajtueshmërisë, ai ende mund të shfaq stilin e figurës me ngjyra. Organizata Unicode ende nuk e rekomandon përdorimin e saj si një simbol universal emoji.

(2642) - i pakualifikuar Emoji, Shiko gjithashtu: ♂️ (2642 FE0F) - plotësisht kualifikuar Emoji.

Shembuj dhe Përdorim

🔸 Në gjenetikë, kromozomi seksi XY është mashkull.
🔸 Në vitet e para të bisedës në internet, përdoruesit e internetit mund të pyesin: "A jeni apo ?"


🔸 (2642) + stil emoji (FE0F) = ♂️ (2642 FE0F)
🔸 (2642) + stili i tekstit (FE0E) = ♂︎ (2642 FE0E)

Emoji Tabela / Tabela e Trendit

Tabela

Vlerësimi i popullaritetit me kalimin e kohës

Diapazoni i datës: 2018-09-30 - 2023-09-24
Koha e azhurnimit: 2023-09-30 17:31:21 UTC
dhe në pesë vitet e fundit, popullariteti i këtij emoji është ulur, por kohët e fundit ka filluar të bjerë.Në vitin 2020-02, popullariteti i tij tregoi rritjen më të madhe.Në 2019 dhe 2022, trendi i popullaritetit të tij konvergojnë.

Informata Themelore

Emoji:
Emer i shkurter: shenja mashkull
Codepoint: U+2642 Kopje
dhjetor: ALT+9794
Versioni i unikodeve: 1.1 (1993-06)
Versioni Emoji: Asnje
Kategoritë: 🛑 Simbole
Nënkategoritë: ♀️ gjini
Keywords: burrë | mashkull | shenja mashkull

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

Kombinim dhe Zhargon

Më shumë gjuhë

Gjuha Emer i shkurter & Lidhje
Kazak ер таңбасы
Vietnameze ký hiệu nam
Sllovene znak za moški spol
Filipinase simbolo ng lalaki
Koreane 남성 기호
Tajlandez สัญลักษณ์เพศชาย
Kineze Tradicionale
Daneze mandesymbol
Kineze e thjeshtuar 男性符号
Japonisht 男性のマーク