emoji ⚧ transgender symbol svg png

” kuptimi: simboli për transgjinorë Emoji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji: Kopje

  • 8.0+

    Windows Kërkesat minimale të ekranit

Kuptimi dhe Përshkrimi

Ekziston një kryq i zi nën rrethin e zi, një shigjetë e zezë në të djathtë dhe një shigjetë e zezë me një shirit horizontal në të majtë lart. Ky është një simbol transgjinor, i cili është i barabartë me simbolin femëror symbol simbolin mashkullor simbolin e tretë gjinor. Ai përfaqëson njerëzit transgjinorë. Emojis ngjashme: simbol femra, simbol mashkull, simbol i tretë gjinore, 🏳️🌈 LGBT.

💡Lexim i zgjeruar dhe shkencë popullore

Kuptimi i simbolit emoji është simboli për transgjinorë, lidhet me simboli për transgjinorë, transgjinorë, mund të gjendet në kategorinë emoji: "🛑 Simbole" - "♀️ gjini".

aktuale është një Emoji bazë pa simbole të variantit dhe ka dy sekuenca të ndryshimit të Emoji që i korrespondojnë asaj: ⚧️ (stili emoji, duke shfaqur simbole shumëngjyrëshe në shumicën e platformave të reja) dhe ⚧︎ (stili i tekstit, shfaqja e simboleve bardh e zi në disa platforma të vjetra).

🔸 (26A7) Nuk ka asnjë version Emoji të këtij karakteri Unicode, që do të thotë se në shumicën e telefonave celularë ose sistemeve kompjuterike, personazhi mund të shfaqet vetëm në stilin e karaktereve të zezë dhe të bardhë, por në disa platforma të mira të pajtueshmërisë, ai ende mund të shfaq stilin e figurës me ngjyra. Organizata Unicode ende nuk e rekomandon përdorimin e saj si një simbol universal emoji.

(26A7) - i pakualifikuar Emoji, Shiko gjithashtu: ⚧️ (26A7 FE0F) - plotësisht kualifikuar Emoji.

Shembuj dhe Përdorim

🔸 Symbol Simboli transgjinor është një simbol popullor që përdoret për të identifikuar transvestitët dhe njerëzit e tjerë transgjinorë.
🔸 Ai gjithashtu tani lejon transeksualë djemtë bashkohen.


🔸 (26A7) + stil emoji (FE0F) = ⚧️ (26A7 FE0F)
🔸 (26A7) + stili i tekstit (FE0E) = ⚧︎ (26A7 FE0E)

Emoji Tabela / Tabela e Trendit

Tabela

Vlerësimi i popullaritetit me kalimin e kohës

Informata Themelore

Emoji:
Emer i shkurter: simboli për transgjinorë
Codepoint: U+26A7 Kopje
dhjetor: ALT+9895
Versioni i unikodeve: 4.1 (2005-03-31)
Versioni Emoji: Asnje
Kategoritë: 🛑 Simbole
Nënkategoritë: ♀️ gjini
Keywords: simboli për transgjinorë | transgjinorë

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

Kombinim dhe Zhargon