emoji ⚪ white circle svg png

” kuptimi: rreth i bardhë Emoji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji: Kopje

  • 5.1+

    iOS Kërkesat minimale të ekranit

  • 4.3+

    Android Kërkesat minimale të ekranit

  • 8.0+

    Windows Kërkesat minimale të ekranit

Kuptimi dhe Përshkrimi

Ky është një simbol i bardhë i rrumbullakët i quajtur rrethi i bardhë. Përdoret si një tabelë me ngjyra për t'iu referuar objekteve të bardha ose të bardha. E bardha simbolizon freski, patëmetë, akull dhe dëborë dhe thjeshtësi. Isshtë një ngjyrë e kundërta e së zezës and , dhe gjithashtu simbolizon vdekjen 💀 dhe kuptimin ogurzi në Lindje. Emoji të ngjashëm : 👻 🦷 👩‍🍳 🐏 🐮 🥚 🏐 .

💡Lexim i zgjeruar dhe shkencë popullore

Kuptimi i simbolit emoji është rreth i bardhë, lidhet me gjeometrik, rreth, rreth i bardhë, mund të gjendet në kategorinë emoji: "🛑 Simbole" - "⚪️ gjeometrik".

aktuale është një Emoji bazë pa simbole të variantit dhe ka dy sekuenca të ndryshimit të Emoji që i korrespondojnë asaj: ⚪️ (stili emoji, duke shfaqur simbole shumëngjyrëshe në shumicën e platformave të reja) dhe ⚪︎ (stili i tekstit, shfaqja e simboleve bardh e zi në disa platforma të vjetra).
Wikipedia: Rrethi
Rrethi është një vijë e lakuar e mbyllur ku çdo pikë e kësaj vije ka largesë të barabartë nga një pikë që quhet qendra e rrethit. Largesa ndërmjet një pike në rreth me qendrën e tij quhet rreze, ndërsa segmenti që bashkon dy pika të një rrethi dhe që kalon nëpër qendër quhet diametër. Korda është segmenti që bashkon dy pika çfarëdo të një rrethi; korda më e gjatë është diametri. Po ashtu rrethi ka dhe sekantën e saj.Sa brinje ka rrethi ma ropt 🔗 Rrethi
🌐: دائرة, Çevrə, Окръжност, বৃত্ত, Kružnica, Kružnice, Cirkel, Kreis, Κύκλος, Circle, Circunferencia, Ringjoon, دایره, Ympyrä, Cercle, מעגל, वृत्त, Kružnica, Kör (geometria), Lingkaran, Circonferenza, 円 (数学), წრეწირი, Шеңбер, 원 (기하학), Apskritimas, Riņķa līnija, Bulatan, စက်ဝိုင်း, Cirkel, Sirkel, Okrąg, Circunferência, Cerc, Окружность, Kružnica, Krožnica, Кружница, Cirkel, รูปวงกลม, Çember, Коло, Đường tròn, .

Shembuj dhe Përdorim

🔸 Fustan ime e preferuar 👗 është veshje e bardhë ~ Veçanërisht për një piknik 🏕!


🔸 (26AA) + stil emoji (FE0F) = ⚪️ (26AA FE0F)
🔸 (26AA) + stili i tekstit (FE0E) = ⚪︎ (26AA FE0E)

Emoji Tabela / Tabela e Trendit

Tabela

Vlerësimi i popullaritetit me kalimin e kohës

Informata Themelore

Emoji:
Emer i shkurter: rreth i bardhë
Emri i Apple: White Circle
Codepoint: U+26AA Kopje
Kod i shkurter: :white_circle: Kopje
dhjetor: ALT+9898
Versioni i unikodeve: 4.1 (2005-03-31)
Versioni Emoji: 1.0 (2015-06-09)
Kategoritë: 🛑 Simbole
Nënkategoritë: ⚪️ gjeometrik
Keywords: gjeometrik | rreth | rreth i bardhë

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

Kombinim dhe Zhargon

Më shumë gjuhë

Gjuha Emer i shkurter & Lidhje
Azerbaixhani ağ dairə
Hollandeze witte cirkel
Finlandeze valkoinen ympyrä
Gjermanisht weißer Punkt
Anglisht white circle
Sërbisht бели круг
Hungarisht fehér kör
Greqisht λευκός κύκλος
Hindisht सफ़ेद वृत्त
Bullgarisht бял кръг