emoji ⚰️ coffin svg png

⚰️” kuptimi: arkivol Emoji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji:⚰️ Kopje

  • 9.1+

    iOS ⚰️Kërkesat minimale të ekranit

  • 6.0.1+

    Android ⚰️Kërkesat minimale të ekranit

  • 10+

    Windows ⚰️Kërkesat minimale të ekranit

⚰️Kuptimi dhe Përshkrimi

Ky është një arkivol, i cili përdoret për të mbajtur eshtrat njerëzore. Shpesh përdoret në funerale. Isshtë një arkivol i mbyllur gjashtëkëndor prej druri, me doreza ari në anët e tij. Disa platforma tregojnë arkivolin e mbuluar me lule ose kryqe. Në përgjithësi do të thotë arkivol, por edhe vdekje, kufomë, funerale, terror, kërcënim dhe trishtim.
Vërejtje 🤓: Ky emoji përdoret shpesh kohët e fundit, sepse korrespondon me videon Vallëzimi i Vallëzimit të Gana në Internet, e cila është një zakon unik funerali në Gana. Popullariteti i kësaj meme gjatë epidemisë në të vërtetë tregon se njerëzit në të gjithë botën i kushtojnë rëndësi jetës dhe vdekjes.

💡Lexim i zgjeruar dhe shkencë popullore

⚰️ i tanishëm është një variant Emoji (stili emoji, që shfaq simbole shumëngjyrëshe në shumicën e platformave të reja) dhe ka dy Emoji përkatës: (Emoji bazë pa simbole të variantit) dhe ⚰︎ (stili i tekstit, duke shfaqur simbolet bardh e zi në disa platforma të vjetra). ⚰️ (stil emoji) = (stili bazë) + stil emoji


Kuptimi i simbolit emoji ⚰️ është arkivol, lidhet me vdekje, mund të gjendet në kategorinë emoji: " Objekte" - "🚬 Objekte të Tjera".

⚰️Shembuj dhe Përdorim

🔸 Implikimi i ⚰️ arkivol në fakt do të thotë se natyra e ka krijuar jetën dhe ne përdorim një mënyrë të veçantë për të përkujtuar vlerën e jetës.
🔸 Ata ecën me arkivol ⚰️ nëpër turmat e mëdha.


🔸 ⚰️ (26B0 FE0F) = (26B0) + stil emoji (FE0F)

⚰️Informata Themelore

Emoji: ⚰️ (stil emoji)
Emer i shkurter: arkivol
Emri i Apple: Coffin
Codepoint: U+26B0 FE0F Kopje
dhjetor: ALT+9904 ALT+65039
Versioni i unikodeve: Asnje
Versioni Emoji: 1.0 (2015-06-09)
Kategoritë: ⌚ Objekte
Nënkategoritë: 🚬 Objekte të Tjera
Keywords: arkivol | vdekje

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

⚰️Tema Relative

⚰️Kombinim dhe Zhargon

⚰️Më shumë gjuhë

Gjuha Emer i shkurter & Lidhje
Greqisht⚰️ φέρετρο
Hungarisht⚰️ koporsó
Finlandeze⚰️ arkku
Çekisht⚰️ rakev
Vietnameze⚰️ quan tài
Persiane⚰️ تابوت
Ukrahinase⚰️ труна
Sllovake⚰️ rakva
Tajlandez⚰️ โลงศพ
Turqisht⚰️ tabut