emoji ⚽ soccer ball svg png

” kuptimi: top futbolli Emoji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji: Kopje

  • 2.2+

    iOS Kërkesat minimale të ekranit

  • 4.3+

    Android Kërkesat minimale të ekranit

  • 8.0+

    Windows Kërkesat minimale të ekranit

Kuptimi dhe Përshkrimi

Ky është një futboll i zakonshëm bardh e zi që mund të përdoret për çdo temë të lidhur me futbollin, të tilla si lojtarët e futbollit, Kupa e Botës, kanalet e futbollit etj. Emoji të ngjashëm: 🏀 🏈 🥎 🎾 🏐 🏉 .

💡Lexim i zgjeruar dhe shkencë popullore

Kuptimi i simbolit emoji është top futbolli, lidhet me futboll, top, mund të gjendet në kategorinë emoji: " Aktivitete" - "🏀 Sport".

aktuale është një Emoji bazë pa simbole të variantit dhe ka dy sekuenca të ndryshimit të Emoji që i korrespondojnë asaj: ⚽️ (stili emoji, duke shfaqur simbole shumëngjyrëshe në shumicën e platformave të reja) dhe ⚽︎ (stili i tekstit, shfaqja e simboleve bardh e zi në disa platforma të vjetra).

Shembuj dhe Përdorim

🔸 Kur flisni me një djalë që i pëlqen maybe , mbase mund të thoni: "Ndoshta edhe ju e pëlqeni Messin?"
🔸 Sonte është finalet e Kupës së Botës, dhe të gjithë të ftuarit në grup: "Le të takohemi në CCTV-5 sonte!"
🔸 Mjekët tha se kjo mund të ndodhë me të në krye të një top futbolli .


🔸 (26BD) + stil emoji (FE0F) = ⚽️ (26BD FE0F)
🔸 (26BD) + stili i tekstit (FE0E) = ⚽︎ (26BD FE0E)

Emoji Tabela / Tabela e Trendit

Tabela

Vlerësimi i popullaritetit me kalimin e kohës

Diapazoni i datës: 2018-12-02 - 2023-11-26
Koha e azhurnimit: 2023-11-30 17:49:57 UTC
dhe në pesë vitet e fundit, popullariteti i këtij emoji ka pësuar disa ndryshime të mëdha.Në vitin 2022-11 Dhe 2022-12, popullariteti i tij tregoi rritjen më të madhe.Në 2019 dhe 2020, trendi i popullaritetit të tij konvergojnë.

Informata Themelore

Emoji:
Emer i shkurter: top futbolli
Emri i Apple: Soccer Ball
Codepoint: U+26BD Kopje
Kod i shkurter: :soccer: Kopje
dhjetor: ALT+9917
Versioni i unikodeve: 5.2 (2019-10-01)
Versioni Emoji: 1.0 (2015-06-09)
Kategoritë: ⚽ Aktivitete
Nënkategoritë: 🏀 Sport
Keywords: futboll | top | top futbolli

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

Kombinim dhe Zhargon

Më shumë gjuhë

Gjuha Emer i shkurter & Lidhje
Koreane 축구공
Polonisht piłka nożna
Vietnameze bóng đá
Azerbaixhani futbol topu
Rumanisht minge de fotbal
Bengalisht ফুটবল
Indoneziane bola sepak
Sërbisht фудбалска лопта
Daneze fodbold
Sllovake futbal