emoji ⛪ church svg png

” kuptimi: kishë Emoji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji: Kopje

  • 2.2+

    iOS Kërkesat minimale të ekranit

  • 4.3+

    Android Kërkesat minimale të ekranit

  • 8.0+

    Windows Kërkesat minimale të ekranit

Kuptimi dhe Përshkrimi

Kjo është një kishë. Ka disa dritare qelqi me njolla në murin e bardhë dhe një kryq në pjesën e sipërme. Quhet gjithashtu një kishë e krishterë dhe është një vend fetar. Zakonisht përdoret për të përfaqësuar kishat, Christian ✝️ dhe atraksione turistike. Përfaqëson dasma, pagëzime, adhurime 🙏 , funerale dhe ngjarje e festa të tjera fetare. Emojis Related: martesa 🎎, pagëzimi 👶, udhëtimit 🚗.

💡Lexim i zgjeruar dhe shkencë popullore

Kuptimi i simbolit emoji është kishë, lidhet me e krishterë, fe, kishë, kryq, ndërtesë, mund të gjendet në kategorinë emoji: "🚌 Udhëtime dhe Vende" - " Vend Fetar".

aktuale është një Emoji bazë pa simbole të variantit dhe ka dy sekuenca të ndryshimit të Emoji që i korrespondojnë asaj: ⛪️ (stili emoji, duke shfaqur simbole shumëngjyrëshe në shumicën e platformave të reja) dhe ⛪︎ (stili i tekstit, shfaqja e simboleve bardh e zi në disa platforma të vjetra).
Wikipedia: Kisha
Kishë është një fjalë e huazuar nga fjala italiane chiesa (që nga ana e saj rrjedh nga fjala greke εκκλησια, ekklisìa - bashkësi) dhe përcakton: në Besëlidhjen e Re bashkësinë e krishterë, si vendore po ashtu edhe botërore, bashkësinë e të gjithë të krishterëve, njerëz që i përkasin një besimi ose bindjeje, një formë organizacioni të rregullt bashkësie të besimit të krishterë, nje godinë që i shërben mbledhjes së anëtareve të një bashkësie të krishterësh, dhe ku bëhet kryerja e shërbesave fetare të krishtera, në gjuhën e përditshme shtëpinë e Zotit dhe meshën e krishterë. 🔗 Kisha
🌐: كنيسة, Kilsə, Църква, গির্জা, Crkva, Kostel, Kirke (bygning), Kirche (Bauwerk), Εκκλησία (αρχιτεκτονική), Church (building), Iglesia (edificio), Kirik (pühakoda), کلیسا (ساختمان), Kirkko (rakennus), Église (édifice), כנסייה, गिरजाघर, Crkva, Gereja (gedung), Chiesa (architettura), 教会堂, ეკლესია (ნაგებობა), Шіркеу, 교회당, Bažnyčia, Baznīca (celtne), Gereja, Kerkgebouw, Kirke, Kościół (budynek), Igreja (edifício), Biserică (edificiu), Церковь (сооружение), Kostol, Cerkev (zgradba), Црква (грађевина), Kyrka, โบสถ์คริสต์, Kilise, Церква (будівля), Nhà thờ Kitô giáo, 教堂.

Shembuj dhe Përdorim

🔸 Sot kam marrë një tufë me lule 💐 në martesën e mikut tim, e ndaj atë në momentet WeChat emocionuese: "Dasma super ëndërrimtare ... Unë i uroj asaj një martesë të lumtur! Unë do të takoj z. My së shpejti!"
🔸 Muzika që ishte në shtëpinë tonë ishte muzikë kishtare.


🔸 (26EA) + stil emoji (FE0F) = ⛪️ (26EA FE0F)
🔸 (26EA) + stili i tekstit (FE0E) = ⛪︎ (26EA FE0E)

Emoji Tabela / Tabela e Trendit

Tabela

Vlerësimi i popullaritetit me kalimin e kohës

Informata Themelore

Emoji:
Emer i shkurter: kishë
Emri i Apple: Church
Codepoint: U+26EA Kopje
Kod i shkurter: :church: Kopje
dhjetor: ALT+9962
Versioni i unikodeve: 5.2 (2019-10-01)
Versioni Emoji: 1.0 (2015-06-09)
Kategoritë: 🚌 Udhëtime dhe Vende
Nënkategoritë: ⛪ Vend Fetar
Keywords: e krishterë | fe | kishë | kryq | ndërtesë

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

Kombinim dhe Zhargon

Më shumë gjuhë

Gjuha Emer i shkurter & Lidhje
Gjeorgjisht ეკლესია
Filipinase simbahan
Rumanisht biserică
Çekisht kostel
Kroate crkva
Ukrahinase церква
Polonisht kościół
Sllovake kostol
Portugeze, Ndërkombëtare igreja
Hungarisht templom