emoji ⛹🏿 person bouncing ball: dark skin tone svg png

⛹🏿” kuptimi: njeri me top: nuancë lëkure e errët Emoji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji:⛹🏿 Kopje

  • 9.1+

    iOS ⛹🏿Kërkesat minimale të ekranit

  • 7.0+

    Android ⛹🏿Kërkesat minimale të ekranit

  • 10+

    Windows ⛹🏿Kërkesat minimale të ekranit

⛹🏿Kuptimi dhe Përshkrimi

💡Lexim i zgjeruar dhe shkencë popullore

⛹🏿 (njeri me top: nuancë lëkure e errët) = (njeri me top) + 🏿 (nuancë lëkure e errët)


Kuptimi i simbolit emoji ⛹🏿 është njeri me top: nuancë lëkure e errët, lidhet me njeri me top, nuancë lëkure e errët, top, mund të gjendet në kategorinë emoji: "👌 Njerëzit & Trupi" - "🚴 njeri-sport".

⛹🏿 është një sekuencë modifikuese Emoji, e cila përbëhet nga dy emoji, përkatësisht: (baza e modifikuesit Emoji) dhe 🏿 (modifikuesi Emoji). Ekzistojnë 5 lloje të modifikuesve Emoji të tonit të lëkurës, domethënë: 🏻, 🏼, 🏽, 🏾, 🏿. mund të kombinohen me këto modifikues të Emoji të tonit të lëkurës për të formuar një sekuencë të re Emoji, më poshtë janë shembuj të kombinimit:

⛹🏿Shembuj dhe Përdorim

🔸 Edhe nëse braktis botën mua, unë ende të ketë basketboll ⛹🏿.
🔸 Tani, unë do të paralajmëruar atë që të mos kërcej topa në shtëpi ⛹🏿.


🔸 ⛹🏿 = + 🏿

⛹🏿Emoji Tabela / Tabela e Trendit

⛹🏿Tabela

Vlerësimi i popullaritetit me kalimin e kohës

⛹🏿Informata Themelore

Emoji: ⛹🏿
Emer i shkurter: njeri me top: nuancë lëkure e errët
Codepoint: U+26F9 1F3FF Kopje
dhjetor: ALT+9977 ALT+127999
Versioni i unikodeve: Asnje
Versioni Emoji: 2.0 (2015-11-12)
Kategoritë: 👌 Njerëzit & Trupi
Nënkategoritë: 🚴 njeri-sport
Keywords: njeri me top | nuancë lëkure e errët | top

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

⛹🏿Tema Relative

⛹🏿Kombinim dhe Zhargon