emoji ✈ airplane svg png

” kuptimi: aeroplan Emoji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji: Kopje

  • 2.2+

    iOS Kërkesat minimale të ekranit

  • 4.3+

    Android Kërkesat minimale të ekranit

  • 8.0+

    Windows Kërkesat minimale të ekranit

Kuptimi dhe Përshkrimi

Ky është emoji i një aeroplani që fluturon në qiell. Shumica e platformave shfaqin aeroplanë blu dhe të bardhë, dhe platforma WhatsApp shfaq aeroplanë të kuq dhe të bardhë. Kjo zakonisht do të thotë avion, por ajo gjithashtu mund të thotë që fluturon, pushime 🌴, udhëtimit, dhe mode fluturimit 📴.

💡Lexim i zgjeruar dhe shkencë popullore

Kuptimi i simbolit emoji është aeroplan, lidhet me fluturake, mjet fluturimi, mund të gjendet në kategorinë emoji: "🚌 Udhëtime dhe Vende" - "✈️ Transport Ajror".

🔸 (2708) Nuk ka asnjë version Emoji të këtij karakteri Unicode, që do të thotë se në shumicën e telefonave celularë ose sistemeve kompjuterike, personazhi mund të shfaqet vetëm në stilin e karaktereve të zezë dhe të bardhë, por në disa platforma të mira të pajtueshmërisë, ai ende mund të shfaq stilin e figurës me ngjyra. Organizata Unicode ende nuk e rekomandon përdorimin e saj si një simbol universal emoji.

(2708) - i pakualifikuar Emoji, Shiko gjithashtu: ✈️ (2708 FE0F) - plotësisht kualifikuar Emoji.

aktuale është një Emoji bazë pa simbole të variantit dhe ka dy sekuenca të ndryshimit të Emoji që i korrespondojnë asaj: ✈️ (stili emoji, duke shfaqur simbole shumëngjyrëshe në shumicën e platformave të reja) dhe ✈︎ (stili i tekstit, shfaqja e simboleve bardh e zi në disa platforma të vjetra).
Wikipedia: Aeroplani
Aeroplani është një mjet transportues ajror. Aeroplani ose avioni është një makinë më e rëndë se ajri ku lëvizja e krahëve në krahasim me makinën nuk përdoret për të krijuar ngritje. Të gjithë aeroplanët përveç gliders marrin fuqinë prej motorit. Aeroplanët përfshijnë një numër të madh të makinave prej trajnerëve të vegjël dhe aeroplanëve argëtues e deri te transportues e udhëtarëve dhe aeroplanët ushtarak të mallrave. Dy domosdoshmëri për të gjithë aeroplanët janë qarkullimi i ajrit mbi krahë për ngritjen e aeroplanit, dhe një zonë për ulje. Shumica e aeroplanëve iu duhet një aeroport me infrastrukturën e nevojshme për të bërë mirëmbajtjen, mbushjen me karburant dhe për ngarkimin dhe shkarkimin e ekuipazhit, mallrave, dhe/ose pasagjerëve. Shumica e avionëve ulet dhe ngritën në tokë, disa e bëjnë këtë në borë apo ujëra të qetë. Aeroplani është metoda më e shpejtë e transportit. Avionët reaktiv komercial mund të arrijnë shpejtësi prej 875 km/h. Ata ushtarak arrijnë shpejtësi supersonike. 🔗 Aeroplani
🌐: طائرة, Təyyarə, Самолет, উড়োজাহাজ, Avion, Letoun, Flyvemaskine, Flugzeug, Αεροπλάνο, Airplane, Avión, Lennuk, هواپیما, Lentokone, Avion, מטוס, हवाई जहाज, Avion, Repülőgép, Pesawat terbang, Aeroplano, 飛行機, თვითმფრინავი, Ұшақ, 비행기, Lėktuvas, Lidmašīna, Kapal terbang, Vliegtuig, Fly, Samolot, Avião, Avion, Самолёт, Letún, Letalo, Авион, Flygplan, เครื่องบิน, Uçak, Літак, Máy bay, 飛機.

Shembuj dhe Përdorim

🔸 Për shkak të epidemisë globale many , shumë fluturime janë ndaluar dhe nuk kam asnjë shans të udhëtoj jashtë këtij viti. 😔
🔸 Pasagjerët duhet të paguajnë për bagazhet e tepërta në një aeroplan .


🔸 (2708) + stil emoji (FE0F) = ✈️ (2708 FE0F)
🔸 (2708) + stili i tekstit (FE0E) = ✈︎ (2708 FE0E)

Emoji Tabela / Tabela e Trendit

Tabela

Vlerësimi i popullaritetit me kalimin e kohës

Diapazoni i datës: 2018-11-25 - 2023-11-19
Koha e azhurnimit: 2023-11-24 18:04:00 UTC
dhe në pesë vitet e fundit, popullariteti i këtij emoji ka vazhduar të rritet.Në vitin 2020-03 Dhe 2020-10, popullariteti i tij tregoi rritjen më të madhe.Në 2021 dhe 2022, trendi i popullaritetit të tij konvergojnë.Në vitin 2021, trendi i shkallës së popullaritetit të tij filloi të rritet.

Informata Themelore

Emoji:
Emer i shkurter: aeroplan
Codepoint: U+2708 Kopje
Kod i shkurter: :airplane: Kopje
dhjetor: ALT+9992
Versioni i unikodeve: 1.1 (1993-06)
Versioni Emoji: Asnje
Kategoritë: 🚌 Udhëtime dhe Vende
Nënkategoritë: ✈️ Transport Ajror
Keywords: aeroplan | fluturake | mjet fluturimi

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

Kombinim dhe Zhargon

Më shumë gjuhë

Gjuha Emer i shkurter & Lidhje
Azerbaixhani təyyarə
Indoneziane pesawat
Kineze e thjeshtuar 飞机
Vietnameze máy bay
Kineze Tradicionale 飛機
Italisht aeroplano
Sllovake lietadlo
Japonisht 飛行機
Polonisht samolot
Hungarisht repülőgép