funksion Menuja

Kategoritë

lëkurë-ton

hair-style

gjini

Mendim

Version

emoji ✈︎ airplane svg

✈︎” kuptimi: aeroplan Emoji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji:✈︎ Kopje

  • 2.2+

    iOS ✈︎Kërkesat minimale të ekranit

  • 4.3+

    Android ✈︎Kërkesat minimale të ekranit

  • 8.0+

    Windows ✈︎Kërkesat minimale të ekranit

📚Kuptimi dhe Përshkrimi

Ky është emoji i një aeroplani që fluturon në qiell. Shumica e platformave shfaqin aeroplanë blu dhe të bardhë, dhe platforma WhatsApp shfaq aeroplanë të kuq dhe të bardhë. Kjo zakonisht do të thotë avion, por ajo gjithashtu mund të thotë që fluturon, pushime 🌴, udhëtimit, dhe mode fluturimit 📴.

💡Lexim i zgjeruar dhe shkencë popullore

✈︎ i tanishëm është një variant Emoji (stili i tekstit, duke shfaqur simbole bardh e zi në disa platforma të vjetra) dhe ka dy Emoji përkatës: (Emoji bazë pa simbole të variantit) dhe ✈️ (stili i emoji, duke shfaqur simbolet me ngjyra në shumica e platformave të reja).


Kuptimi i simbolit emoji ✈︎ është aeroplan, lidhet me fluturake, mjet fluturimi, mund të gjendet në kategorinë emoji: "🚌 Udhëtimi & Vendet" - "✈️ transport ajrit".

🌈Shembuj dhe Përdorim

🔸 Për shkak të epidemisë globale many , shumë fluturime ✈︎ janë ndaluar dhe nuk kam asnjë shans të udhëtoj jashtë këtij viti. 😔
🔸 Pasagjerët duhet të paguajnë për bagazhet e tepërta në një aeroplan ✈︎.


🔸 ✈︎ (2708 FE0E) = (2708) + stili i tekstit (FE0E)

📰Informata Themelore

Emoji: ✈︎ (stili i tekstit)
Emer i shkurter: aeroplan
Codepoint: U+2708 FE0E Kopje
Kod i shkurter: :airplane: Kopje
dhjetor: ALT+9992 ALT+65038
Versioni i unikodeve: Asnje
Versioni Emoji: Asnje
Kategoritë: 🚌 Udhëtimi & Vendet
Nënkategoritë: ✈️ transport ajrit
Keywords: aeroplan | fluturake | mjet fluturimi

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

📖Tema Relative

🎨Kombinim dhe Zhargon

🌐Më shumë gjuhë

Gjuha Emer i shkurter & Lidhje
Anglisht✈︎ airplane
Portugeze, Ndërkombëtare✈︎ avião
Turqisht✈︎ uçak
Spanjisht✈︎ avión
Frengjisht✈︎ avion
Italisht✈︎ aeroplano
Koreane✈︎ 비행기
Gjermanisht✈︎ Flugzeug
Indoneziane✈︎ pesawat
Hollandeze✈︎ vliegtuig