emoji ✊ raised fist svg png

” kuptimi: grusht i ngritur Emoji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji: Kopje

  • 2.2+

    iOS Kërkesat minimale të ekranit

  • 4.3+

    Android Kërkesat minimale të ekranit

  • 8.0+

    Windows Kërkesat minimale të ekranit

Kuptimi dhe Përshkrimi

Kjo është një grusht i ngritur, pëllëmbët e drejtuara nga jashtë. Zakonisht përdoret për të shprehur kuptimin e forcës, fuqisë, besimit, betimit ose veprimit. Sipas statistikave, ajo shfaqet në tema proteste shumë shpesh. Mund të shihet që njerëzit shpesh e përdorin atë për të shprehur kuptimin e protestës, për të iniciuar dhe për të thirrur. Emoji dhe Similar të ngjashme.

💡Lexim i zgjeruar dhe shkencë popullore

Kuptimi i simbolit emoji është grusht i ngritur, lidhet me dorë, grusht, grushtoj, i mbledhur, mund të gjendet në kategorinë emoji: "👌 Njerëzit & Trupi" - "👍 dorë-gishtat-mbyllur".

është një bazë modifikuese Emoji, mund të përdoret si një Emoji e vetme dhe gjithashtu mund të kombinohet me modifikuesin Emoji të tonit të lëkurës për të formuar një Emoji të ri. Ekzistojnë 5 lloje të modifikuesve Emoji, përkatësisht: 🏻, 🏼, 🏽, 🏾, 🏿. është i kombinuar me këto modifikues Emoji të tonit të lëkurës për të formuar sekuenca të reja të modifikuesit Emoji. Më poshtë janë shembuj të kombinimit:

Shembuj dhe Përdorim

🔸 Ajri ynë i ndyrë fjalë për fjalë po na vret. Na duhet një veprim i ajrit të pastër tani.
🔸 Grupi më i madh i protestës do të jetë Marshi i Grave në Washington.

Emoji Tabela / Tabela e Trendit

Tabela

Vlerësimi i popullaritetit me kalimin e kohës

Diapazoni i datës: 2018-09-30 - 2023-09-24
Koha e azhurnimit: 2023-09-30 18:03:51 UTC
dhe në pesë vitet e fundit, popullariteti i këtij emoji ka pësuar disa ndryshime të mëdha.Në vitin 2020-05,2020-06 Dhe 2022-12, popullariteti i tij tregoi rritjen më të madhe.Në 2018 dhe 2019, trendi i popullaritetit të tij konvergojnë.

Informata Themelore

Emoji:
Emer i shkurter: grusht i ngritur
Emri i Apple: Raised Fist
Codepoint: U+270A Kopje
Kod i shkurter: :fist: Kopje
dhjetor: ALT+9994
Versioni i unikodeve: 6.0 (2010-10-11)
Versioni Emoji: 1.0 (2015-06-09)
Kategoritë: 👌 Njerëzit & Trupi
Nënkategoritë: 👍 dorë-gishtat-mbyllur
Keywords: dorë | grusht | grusht i ngritur | grushtoj | i mbledhur

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

Kombinim dhe Zhargon