emoji ✋ raised hand svg png

” kuptimi: dorë e ngritur Emoji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji: Kopje

  • 2.2+

    iOS Kërkesat minimale të ekranit

  • 4.3+

    Android Kërkesat minimale të ekranit

  • 8.0+

    Windows Kërkesat minimale të ekranit

Kuptimi dhe Përshkrimi

Kjo është një dorë e djathtë e ngritur, me pëllëmbën e kthyer përpara dhe pesë gishtat pak larg, që mund të nënkuptojë ngritjen e dorës për të sinjalizuar për të ndaluar, ndaluar ose lart pesë kur ju përshëndetni ose jeni të lumtur. Në shumë imazhe të tjera të platformës, pesë gishtat janë afër njëri-tjetrit. Korrespondon me dorën e djathtë është dora e majtë. Vendosja së bashku mund të nënkuptojë gjithashtu pesë të larta me të dy duart. Emoji dhe Similar të ngjashme.

💡Lexim i zgjeruar dhe shkencë popullore

Kuptimi i simbolit emoji është dorë e ngritur, lidhet me dorë, dorë e ngritur, trup, mund të gjendet në kategorinë emoji: "👌 Njerëz dhe Trup" - "🖐 Dorë e Hapur".

është një bazë modifikuese Emoji, mund të përdoret si një Emoji e vetme dhe gjithashtu mund të kombinohet me modifikuesin Emoji të tonit të lëkurës për të formuar një Emoji të ri. Ekzistojnë 5 lloje të modifikuesve Emoji, përkatësisht: 🏻, 🏼, 🏽, 🏾, 🏿. është i kombinuar me këto modifikues Emoji të tonit të lëkurës për të formuar sekuenca të reja të modifikuesit Emoji. Më poshtë janë shembuj të kombinimit: aktuale është një Emoji bazë pa simbole të variantit dhe ka dy sekuenca të ndryshimit të Emoji që i korrespondojnë asaj: ✋️ (stili emoji, duke shfaqur simbole shumëngjyrëshe në shumicën e platformave të reja) dhe ✋︎ (stili i tekstit, shfaqja e simboleve bardh e zi në disa platforma të vjetra).
Wikipedia: Dora
Dora - është pjesë e trupit të njeriut e cila i është e ngjitur në pjesën e poshtme të krahut. Dora në vete përmban pëllëmbën dhe pesë gishtat të cilët njihen si gishtat e dorës. Njeriu ka dy duar., dorën e majt dhe të djathte. 🔗 Dora
🌐: يد, Əl, Ръка, হাত, Šaka, Ruka, Hånd, Hand, Χέρι, Hand, Mano, Labakäsi, دست, Käsi, Main, כף יד, हाथ, Ruka, Kéz, Tangan, Mano, , Қол, , Plauksta, Tangan, Hand, Hånd, Ręka, Mão, Mână, Кисть (анатомия), Ruka, Roka, Шака, Hand, มือ, El, Кисть, Bàn tay, .

Shembuj dhe Përdorim

🔸 Ngrini dorën nëse e dini përgjigjen.
🔸 Ajo tregoi se pranoi duke ngritur dorën.


🔸 (270B) + stil emoji (FE0F) = ✋️ (270B FE0F)
🔸 (270B) + stili i tekstit (FE0E) = ✋︎ (270B FE0E)

Emoji Tabela / Tabela e Trendit

Tabela

Vlerësimi i popullaritetit me kalimin e kohës

Diapazoni i datës: 2018-11-18 - 2023-11-12
Koha e azhurnimit: 2023-11-16 18:05:45 UTC
dhe në pesë vitet e fundit, popullariteti i këtij emoji është rritur në një nivel të ri.Në vitin 2020-03, popullariteti i tij tregoi rritjen më të madhe.Në 2018 dhe 2019, trendi i popullaritetit të tij konvergojnë.

Informata Themelore

Emoji:
Emer i shkurter: dorë e ngritur
Emri i Apple: Raised Hand
Codepoint: U+270B Kopje
Kod i shkurter: :hand: Kopje
dhjetor: ALT+9995
Versioni i unikodeve: 6.0 (2010-10-11)
Versioni Emoji: 1.0 (2015-06-09)
Kategoritë: 👌 Njerëz dhe Trup
Nënkategoritë: 🖐 Dorë e Hapur
Keywords: dorë | dorë e ngritur | trup

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

Kombinim dhe Zhargon

Më shumë gjuhë

Gjuha Emer i shkurter & Lidhje
Lituaniane iškelta ranka
Koreane 손바닥
Rumanisht mână ridicată
Malajzisht angkat tangan
Italisht mano alzata
Azerbaixhani qaldırımış əl
Polonisht wzniesiona dłoń
Hebraike כף יד מורמת
Persiane دست بالابرده
Hindisht उठा हुआ हाथ