emoji ✏ pencil svg png

” kuptimi: laps Emoji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji: Kopje

  • 5.1+

    iOS Kërkesat minimale të ekranit

  • 4.3+

    Android Kërkesat minimale të ekranit

  • 8.0+

    Windows Kërkesat minimale të ekranit

Kuptimi dhe Përshkrimi

Ky është një laps i verdhë me një gomë rozë, i cili është i prirur në një kënd 45 gradë. Ai gjithashtu përmban kuptimin e të shkruarit, vizatimit, shkuarjes në shkollë, dëgjimit të leksioneve.

💡Lexim i zgjeruar dhe shkencë popullore

Kuptimi i simbolit emoji është laps, lidhet me , mund të gjendet në kategorinë emoji: " Objektet" - "✏️ shkrim".

aktuale është një Emoji bazë pa simbole të variantit dhe ka dy sekuenca të ndryshimit të Emoji që i korrespondojnë asaj: ✏️ (stili emoji, duke shfaqur simbole shumëngjyrëshe në shumicën e platformave të reja) dhe ✏︎ (stili i tekstit, shfaqja e simboleve bardh e zi në disa platforma të vjetra).

🔸 (270F) Nuk ka asnjë version Emoji të këtij karakteri Unicode, që do të thotë se në shumicën e telefonave celularë ose sistemeve kompjuterike, personazhi mund të shfaqet vetëm në stilin e karaktereve të zezë dhe të bardhë, por në disa platforma të mira të pajtueshmërisë, ai ende mund të shfaq stilin e figurës me ngjyra. Organizata Unicode ende nuk e rekomandon përdorimin e saj si një simbol universal emoji.

(270F) - i pakualifikuar Emoji, Shiko gjithashtu: ✏️ (270F FE0F) - plotësisht kualifikuar Emoji.

Shembuj dhe Përdorim

🔸 Ju duhet të përgatitni më shumë lapsa për provimin.
🔸 Mirë, lapsa poshtë. Po bëni një pushim.


🔸 (270F) + stil emoji (FE0F) = ✏️ (270F FE0F)
🔸 (270F) + stili i tekstit (FE0E) = ✏︎ (270F FE0E)

Emoji Tabela / Tabela e Trendit

Tabela

Vlerësimi i popullaritetit me kalimin e kohës

Diapazoni i datës: 2018-06-03 - 2023-05-21
Koha e azhurnimit: 2023-05-31 18:06:29 UTC
dhe në pesë vitet e fundit, popullariteti i këtij emoji ka pësuar disa ndryshime të mëdha.Në 2018 dhe 2019, trendi i popullaritetit të tij konvergojnë.

Informata Themelore

Emoji:
Emer i shkurter: laps
Codepoint: U+270F Kopje
dhjetor: ALT+9999
Versioni i unikodeve: 1.1 (1993-06)
Versioni Emoji: Asnje
Kategoritë: ⌚ Objektet
Nënkategoritë: ✏️ shkrim
Keywords: laps

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

Kombinim dhe Zhargon

Më shumë gjuhë

Gjuha Emer i shkurter & Lidhje
Koreane 연필
Çekisht tužka
Rumanisht creion
Italisht matita
Kineze Tradicionale 鉛筆
Indoneziane pensil
Gjermanisht Bleistift
Kineze e thjeshtuar 铅笔
Turqisht kurşun kalem
Tajlandez ดินสอ