emoji ✖︎ multiplication sign svg png

✖︎” kuptimi: shenja x e shumëzimit e trashë Emoji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji:✖︎ Kopje

  • 5.1+

    iOS ✖︎Kërkesat minimale të ekranit

  • 4.3+

    Android ✖︎Kërkesat minimale të ekranit

  • 8.0+

    Windows ✖︎Kërkesat minimale të ekranit

✖︎Kuptimi dhe Përshkrimi

Ky kryq i zi është shenjë e shumëzimit në matematikë, do të thotë shumëzim. Në internet, ne do të përdorim gjithashtu kuptimin e "lidhur, i lidhur, i lidhur". Emoji të ngjashëm : sign shenjë plus, sign shenjë minus, sign shenjë ndarje, gabim, 🙅 Gabim.

💡Lexim i zgjeruar dhe shkencë popullore

✖︎ i tanishëm është një variant Emoji (stili i tekstit, duke shfaqur simbole bardh e zi në disa platforma të vjetra) dhe ka dy Emoji përkatës: (Emoji bazë pa simbole të variantit) dhe ✖️ (stili i emoji, duke shfaqur simbolet me ngjyra në shumica e platformave të reja). ✖︎ (stili i tekstit) = (stili bazë) + stili i tekstit


Kuptimi i simbolit emoji ✖︎ është shenja x e shumëzimit e trashë, lidhet me anulo, shenja x e shumëzimit e trashë, shumëzim, shumëzoj, x, mund të gjendet në kategorinë emoji: "🛑 Simbole" - " matematikë".

✖︎Shembuj dhe Përdorim

🔸 Tabela e shumëzimit nëntë e nëntë 🧮 : 9 ✖︎ 9 = 81.
🔸 Gjethe nenexhik 🍃 ✖︎ rum të bardhë 🥃 Mojito me këngën Jay Chou-së 🎵, me të vërtetë një moment të këndshëm theksoj në verë!
🔸 Që shumëfishon rrezikun nga dy ✖︎.


🔸 ✖︎ (2716 FE0E) = (2716) + stili i tekstit (FE0E)

✖︎Emoji Tabela / Tabela e Trendit

✖︎Tabela

✖︎Vlerësimi i popullaritetit me kalimin e kohës

Diapazoni i datës: 2018-06-03 - 2023-05-21
Koha e azhurnimit: 2023-05-31 18:07:37 UTC
✖︎dhe në pesë vitet e fundit, popullariteti i këtij emoji ka rënë gradualisht dhe më pas është ulur.Në 2020 dhe 2022, trendi i popullaritetit të tij konvergojnë.

✖︎Informata Themelore

Emoji: ✖︎ (stili i tekstit)
Emer i shkurter: shenja x e shumëzimit e trashë
Codepoint: U+2716 FE0E Kopje
Kod i shkurter: :heavy_multiplication_x: Kopje
dhjetor: ALT+10006 ALT+65038
Versioni i unikodeve: Asnje
Versioni Emoji: Asnje
Kategoritë: 🛑 Simbole
Nënkategoritë: ✖ matematikë
Keywords: anulo | shenja x e shumëzimit e trashë | shumëzim | shumëzoj | x

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

✖︎Tema Relative

✖︎Kombinim dhe Zhargon

✖︎Më shumë gjuhë

Gjuha Emer i shkurter & Lidhje
Bengalisht✖︎ গুণ চিহ্ন
Çekisht✖︎ znak násobení
Persiane✖︎ علامت ضربدر
Kineze e thjeshtuar✖︎ 乘号
Indoneziane✖︎ tanda perkalian tebal
Polonisht✖︎ znak mnożenia
Kineze Tradicionale✖︎ 打叉
Koreane✖︎ 곱하기
Spanjisht✖︎ signo de multiplicación