emoji ❣ heart exclamation svg png

” kuptimi: zbukurim i trashë me pikëçuditje me zemër Emoji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji: Kopje

  • 9.1+

    iOS Kërkesat minimale të ekranit

  • 6.0.1+

    Android Kërkesat minimale të ekranit

  • 10+

    Windows Kërkesat minimale të ekranit

Kuptimi dhe Përshkrimi

Pjesa e sipërme është një zemër e kuqe, dhe pjesa e poshtme është një rreth, i cili përbën një pikëçuditëse në formë zemre. Platforma OpenMoji shfaq një zemër rozë 💖 .
Në përgjithësi përdoret për të shprehur admirim, afirmim dhe emocion. Mund të përdoret edhe si zëvendësim për . Emoji të ngjashme: 💘💝💗💓💞💖💕

💡Lexim i zgjeruar dhe shkencë popullore

Kuptimi i simbolit emoji është zbukurim i trashë me pikëçuditje me zemër, lidhet me pikëçuditje, pikësim, shenjë, zbukurim i trashë me pikëçuditje me zemër, zemër, mund të gjendet në kategorinë emoji: "😂 Buzëqeshje dhe Emocion" - " Zemër".

🔸 (2763) Nuk ka asnjë version Emoji të këtij karakteri Unicode, që do të thotë se në shumicën e telefonave celularë ose sistemeve kompjuterike, personazhi mund të shfaqet vetëm në stilin e karaktereve të zezë dhe të bardhë, por në disa platforma të mira të pajtueshmërisë, ai ende mund të shfaq stilin e figurës me ngjyra. Organizata Unicode ende nuk e rekomandon përdorimin e saj si një simbol universal emoji.

(2763) - i pakualifikuar Emoji, Shiko gjithashtu: ❣️ (2763 FE0F) - plotësisht kualifikuar Emoji.

aktuale është një Emoji bazë pa simbole të variantit dhe ka dy sekuenca të ndryshimit të Emoji që i korrespondojnë asaj: ❣️ (stili emoji, duke shfaqur simbole shumëngjyrëshe në shumicën e platformave të reja) dhe ❣︎ (stili i tekstit, shfaqja e simboleve bardh e zi në disa platforma të vjetra).

Shembuj dhe Përdorim

🔸 Të dua tre mijë herë. 🌹
🔸 A do të martohesh me mua ?


🔸 (2763) + stil emoji (FE0F) = ❣️ (2763 FE0F)
🔸 (2763) + stili i tekstit (FE0E) = ❣︎ (2763 FE0E)

Emoji Tabela / Tabela e Trendit

Tabela

Vlerësimi i popullaritetit me kalimin e kohës

Diapazoni i datës: 2018-12-02 - 2023-11-26
Koha e azhurnimit: 2023-11-30 18:11:49 UTC
dhe në pesë vitet e fundit, popullariteti i këtij emoji ka vazhduar të rritet.Në 2017 dhe 2018, trendi i popullaritetit të tij konvergojnë.Në vitin 2018, trendi i shkallës së popullaritetit të tij filloi të rritet.

Informata Themelore

Emoji:
Emer i shkurter: zbukurim i trashë me pikëçuditje me zemër
Codepoint: U+2763 Kopje
dhjetor: ALT+10083
Versioni i unikodeve: 1.1 (1993-06)
Versioni Emoji: Asnje
Kategoritë: 😂 Buzëqeshje dhe Emocion
Nënkategoritë: ❤ Zemër
Keywords: pikëçuditje | pikësim | shenjë | zbukurim i trashë me pikëçuditje me zemër | zemër

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

Tema Relative

Kombinim dhe Zhargon